Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie 2 wygrywa.1 faktycznie jak koszula, a co do 3 to nie lubię sukienek za kolano ale to kwestia gustu ja tylko swoje zdanie wyrazilam.
Co do wagi to ja mam 12,5 na plusie-masakra jakąś-nie wiem co będzie dalej.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Dariaaa88 wrote:nie mogę się zdecydować, najbardziej podoba mi się pierwsza sukienka, chociaż druga też spoko tylko, że kolor kremowy a mi zależy na białym, bo żakiecik chcę biały a krem z białym jakoś tak mi się będzie gryzł jakby jedna rzecz wyglądała na niedopraną, dodatki będą czerwone więc nie chcę czerwonego żakietu bo za dużo będzie jak dla mnie. dwie ostatnie niby są ok, ale czuję, że będę w nich wyglądać jak słoń

Dla mnie 1jest super
-
1,2.a jesli odcinane pod biustem to przed kolano albo długie, zalezy jakie masz nogi;). Bo taka długość jak wkleilas skraca strasznie sylwetke
-
http://polki.pl/ciazowe-suknie-slubne,we-dwoje-para-mloda-panna-mloda-artykul,10079970.html
Ta druga podpisana jako delikatna jest świetna
Carolq, migussia lubią tę wiadomość
-
Ja dzis rano bylam na wizycie
ale ciśnienie,ważenie..zbadal szyjkę i dluga i zamknieta
tetna posluchalosmy
krew,mocz,sod ok
nastepna wizytacja 10marca!czas zapierdziela!!
Dzis mojego Tomka kuzyna przyslala nam paczuszkę nkespodzianke i 5body i 3pak tych zapinanych na bok ze smyka i sukienjsie crocodilo
do mnie jakas kiecka a dla Kacperka kinderki i mamby hehe eh głupia nic nie powiedziała i takie niespodzianki robi ale milo 
U mnie juz brzuch ogromny..ostro zaawansowana ciaza haha jutro wstawie foteczke
migussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj byłam na USG malutka juz 10 dni młodsza jest mocno przystopowała waży 1508g a dzisiaj mamy 31t1d także no jeszcze ponoć w normie ,wiec się nie martwię 2 tyg temu była 6 czy 7 dni w tył, no nic po prostu będzie drobna ale i potem łatwiej takie dzieciątko urodzić
katarzyna_d, Negra, Aniu_leczka, Patrycja24, paris lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel