Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśM wrote:Domi nie przesadzaj- jest roznica między 24-a 30 więc nie kombinuj☺
Ja dziś z rana spuchniete stopy. ..porażka,a wczoraj gin mówiła o tym.
Jak wasze wyniki moczu?bo mi praktycznie w każdych wychodzą bakterie-czasami nieliczne, a czasami więcej. Koleżanka ma termin na marzec, ostatnio jej wyszły leukocyty i bialko i lekarz kazał jej zrobić posiew i antybiotyk dostala.Zastanawiam się czy przed następna wizytą tego nie zrobić. Czy ja już schizuje? ?? -
JustyśM wrote:candles88 ja pije codziennie sok z żurawiny i ale muszę chyba że słodyczy zrezygnować bo w ciazy tego trochę pochlaniam-zastapie owocami.A robiła któraś z was posiew?
przede wszystkim pij dużo wody bo wtedy będzie,nieodpowiednie środowisko,dla bakterii,że tak powiem im słodsze siusiu tym gorzej...może zastąp to cytrusami u mnie podziałało -
hej dziewczyny
u mnie 88 dni do terminu z usg a 84 do terminu z miesiączki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca3134a14d62.jpg
obwod brzuszka w pepku 102, niestety w zadna kurtke juz sie nie zapinam, ale daleko nie chodze autem tak duzo nie zmarzne nie oplaca mi sie kurtki kupowacPatrycja24, Baronowa_83, Carolq, katarzyna_d, migussia, pasia27, xpatiiix3, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku
nadrabiam zaległości w czytaniu książek o dzieciach i połogach i porodach w razie czemu w koncu trzeba jeszcze cos przeczytać o niemowlakach
co do brzucha 114 cm :p chyba biję rekordyale wcale to nie powód do dumy bo jest mi naprawdę ciężko już
... no ale najważniejsze że Niunia rośnie cała i zdrowa
kurcze wczoraj ćwiczyłam mieścnie kegla i oddechy chyba Mała sie wkurzała bo strasznie kopała potem i w nocy a dziś od rana spokój całkowity aż się martwię że mogło to na nią źle wpłynąć ;/ ?? Szyjka we wtorek tydzień temu 3,5 cm ładnie schodzi ale nie za dużo więc lekarz nic nie mówił by było jakieś zagrożenie skracaniem czy coś :(martwię się troszkę albo znów schizuję -
u mnie od rana stres i nerwówka,jutro 2 egzaminy tragedia...zwariuje do jutra już chce mieć tomza sobą,malutki chyba też przeżywa bo w brzuszku spokoj
u mnie w pasie 108cm,i od początku ciąży 8 kg na plusieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:50
-
nick nieaktualnycandles spokojnie nie denerwój się myśł o Małym , wiem ze prosto mówić , ale ja też się broniłam jak byłam w ciąży i wiem jak to jest. Będzie dobrze, wszystko się układa masz ukochanego synka w brzuszku, jest zdrowy to najważniejsze. Zresztą dasz sobie rade głupia nie jesteś
a my bedziemy trzymać kciuki .
candles88, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
-
candles88 wrote:u mnie od rana stres i nerwówka,jutro 2 egzaminy tragedia...zwariuje do jutra już chce mieć tomza sobą,malutki chyba też przeżywa bo w brzuszku spokoj
u mnie w pasie 108cm,i od początku ciąży 8 kg na plusieCarolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:candles spokojnie nie denerwój się myśł o Małym , wiem ze prosto mówić , ale ja też się broniłam jak byłam w ciąży i wiem jak to jest. Będzie dobrze, wszystko się układa masz ukochanego synka w brzuszku, jest zdrowy to najważniejsze. Zresztą dasz sobie rade głupia nie jesteś
a my bedziemy trzymać kciuki .
hehe u mnie to sie smieja ze na obrone przyjde z Mala przy cycuCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
też najbardziej widzą mi się dwie pierwsze, pozostałe optycznie trochę powiększają, chociaż też ładne
ja kupiłam sobie fajne "trzewiki" zamszowe na niewielkim obcasie już na wiosnę. Nie wiem wprawdzie do czego je założę, skoro nie mam płaszcza w który bym się dopięła, ale kij z tym
może do poncho, przynajmniej brzuch wlezie
mam za to czarną parkę ciążową, więc nie będzie tak źle.pasia27 lubi tę wiadomość
-
ja ostatnio tez sie zaczelam zastanawiac nad wiosenna kurtka...troche nie usmiecha mi sie kupowanie nowej ale przymierzylam plaszcz w ktorym biegalam przed zima, no to gorne guziki zapne a ten na brzuchu hehe to chyba gumka bede lapala ;)takze tego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna d mamy nadzieje ze przynajmniej z Toba i Maleństwem jest ok
3majcie sie i buziaki odezwij sie jak bedziesz miała ochotę
Hymm pierwsza wyglada jak koszula , 2 jest zwykła jak tysiąc innych , mi najbardziej podoba sie 3ja uważam ze suknia do ślubu musi byc niezwykła
Daria na fejsie sa grupy suknie ślubne itd. Mam tez tam swoja wystawiona i widziałam ze dziewczyny wystawiają tez suknie dla brzuszka
Mozesz napisac ogłoszenie ze szukasz takiej na taki i taki wzrost na brzuszeki moze dziewczyny podesłałam pare propozycji
tam widziałam kiedyś jedna śliczna ciążowa
taka z przodu do kolanka z tylu długa plecki i ramiona z koronki
oczywiście to tylko propozycja
-
nick nieaktualny