Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitamy sie w ten deszczowy poranek
, wstałam po 6 juz wyspana i z brakiem chęci do spania , aczkolwiek Niunia nie podkopywala , tylko te ciagle sikanie
No i wstałam cięższa o 1kg??? Jak to możliwe do cholerki
Co do spiec ja raz mam raz nie rożnie bywa , dzis ide na wizytę zobaczymy jakbym szyjka i zaczynamy porządnie ćwiczyć kegla bo ostatnio zaczęłam sie martwić ze cos tak ,bo po ostatnich ćwiczeniach Niunia była strasznie ruchliwa .
A na ktg nigdy nie byłam wiec nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 07:56
-
nick nieaktualnyKurde któraś pisała ze tyje po dużej dawcę żelaza
moze to jest przyczyna pogadam z gin dzisiaj . I dam znac czy to możliwe ja biorę jeszcze acidum folicum hasco , ktory miałam brać razem z żelazem .
Ja biorę magne b6Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 08:40
-
nick nieaktualnymarzenka06 wrote:Mi też w ciągu dnia twardnieje brzuch kilka razy.
A Wy bierzecie oprócz witamin, gdzie jest magnez, dodatkowo magneB6?
ja biorę
pregna plus 1x1
iron vital f 2x1( żelazo w syropie) - polecam bo bardzo podniosło mi hemoglobiny
magne b6 3x2 co drugi dzień 4x2
euthyrox 50/75 - 1x1 -
nick nieaktualny
-
Witam. Ale sie wkurzylam od samego rana. Do lekarza chodze prywatnie i na NFZ. No i NFZ dzisiaj odbywala sie rejestracja tel.na kwiecien od 7:30. Wiec nastawilam budzik i dzwonie. Po 64 polaczeniach trafilam na otwarta linie i dowiedzialam sie, ze na kwiecien miejsc juz nie ma. Kpina jakas.Patrycja24
-
Dziś zaczynam 31 tydzień - jak fajnie ze ten czas tak szybko leci.Dobrze że nie mam wagi w domu bo bym popadla w paranoje.W poniedziałek jadę do endokrynologa na wizyte (śmiać mi się chce bo zawsze jak mnie waży to z 2-3 kg mi odejmie-ubrania nie są tak ciezkie☺No cóż chyba chce być mily)A za tydzień w czwartek wizyta u gin.,kurde ja tak patrzę że nie mam zrobionego HBS-W sumie nic nie mówiła ostatnio o żadnych badaniach-więc wychodzi na to że z niczym mam iść. A wy co wizyte macie jakies badania?Zrobię sobie dla pewności posiew moczu bo te bakterie które cały czas mi wychodzą nie dają mi spokoju.
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć mamusie. Ja co wizyte robie mocz, co drugą robie morfologie a na marcową mam zrobic i jedno i drugie i to hbs. Kurcze zastanawiam się jak zrobię posiew na paciorkowce bo wszystko robię prywatne i ciekawe czy bede sama musiala wymaz pobrac??? Musze zapytać w moim laboratorium.
-
Cześć
rozpoczynam kolejny dzień lenia
postanawiam nie zauważać rzeczy do zrobienie, niech brzuszek jeszcze kilka dni odpocznie. Ja nie czuję skurczy tylko mega napięty brzuch (prawie bez przerwy przez ostatnie dni) ale na ktg wyszły. I podczas twardego brzucha prawie w ogóle nie czuję ruchów małej. Na szczęście szyjka jest długa i dobrze trzyma więc liczę że mimo wszystko do maja dotrzymam. Teraz wizytę mam za dwa tygodnie ale dla swojego spokoju to najchętniej co tydzień bym się upewniała ze nic się nie skraca. Lekarz kazał przede wszystkim się nie stresować ale to łatwo powiedzieć. Dziewczyny pamiętajcie też żeby nie dotykać za często brzucha bo to też może sprzyjać stawianiu się. Mi tyle razy to ostatnio powtarzali ze nawet umyć się boję, nie mówiąc już o kremach, najwyżej będę mieć rozstępy.
-
hej dziewczyny
no i mamy marzeca pod koniec kwietnia mamy ciaze donoszona
takze jeszcze
troszkę
tak sie zastanawiam czy dzis w dzien dobry tvn nie powienien byc slodki ciezar. Włączyłam tv koło 9 i narazie nic sie nie zapowiada zeby bylo, a tydzien temu wydaje mi sie ze nie leciało.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mi raczej mało twardnieje brzuch, wiec to chyba dobrze. Powiedzcie mi czy wszystkie wstajecie w nocy na siku? Ja w poprzedniej ciąży wstawalam na tym etapie, teraz w ogóle. Pewnie dzidzia wysoko i nie naciska na pęcherz. Muszę się wziąć w końcu za pranie ubranek, ale dziś jestem kompletnie nieprzytomna,więc chyba nic nie będę robić. Używacie płynu do płukania? Miłego dnia ☺
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, mi raczej mało twardnieje brzuch, wiec to chyba dobrze. Powiedzcie mi czy wszystkie wstajecie w nocy na siku? Ja w poprzedniej ciąży wstawalam na tym etapie, teraz w ogóle. Pewnie dzidzia wysoko i nie naciska na pęcherz. Muszę się wziąć w końcu za pranie ubranek, ale dziś jestem kompletnie nieprzytomna,więc chyba nic nie będę robić. Używacie płynu do płukania? Miłego dnia ☺
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa używam płynu zmiekczajączego jelp do płukania polecam różowy
pachnie bardzo bardzo delikatnie, a ubranka są miękkie . Mam porównanie bo mam też niebieski
A wogóle ubranka używane które dostałam i też były prane w jelp żelach nawet te w 40 stopniach super się odświeżyły i doprały , zupełnie inaczej wyglądają
a w nocy wstaję od 3 razy do ... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:18
Agnieszka0812, maimama, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny