Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Twardnienie brzucha,bole i mini skurcze na ktg,a po drugie ostatnio sobie przypomnialam że jak chodzilismy z mezem do poradni rodzinnej przed naukami małżeńskimi to mialam niskie temperatury i babka pow,ze nie donosze ciazy bez hormonów,tak apropo,to przez te moje pco
I mam miękką szyjke ale nie wiem czy mam się tym martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:50
monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i my wróciliśmy po sr maź mnie wymasował
pozniej byliśmy na naświetlaniu moich nadgarstków , pojechaliśmy do lidla zrobiliśmy zakupy i zjedliśmy po domowym hod-dogu ;P
Jutro mamy wizytę fajnie nie moge sie juz doczekac szkoda tylko ze to nie bedzie te genetyczne tylko zwykle badanieale moze jakos wytrzymam jeszcze te 3 tygodnie
pasia27 lubi tę wiadomość
-
hej hej ja tez po szkole rodzenia caly tmat laktacji obgadany wraz z pojawiajacymi sie nia problemami
dostałam tez poradnik w którym miedzy innymi jest o diecie mamy karmiacej i wiele innych zagadnien takze jestem bardzo zadowolona
co do pępka od dłuższego czasu miałam już płaski a teraz zaczyna odstawać ;p
ja sie bardziej sugeruje terminem z usg w 13 tyg ciąży bo mialam bardzo nieregularne i długie cykle ale zobaczymy om 13 maja a usg 17 - 18Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:26
-
Poli9106 wrote:Twardnienie brzucha,bole i mini skurcze na ktg,a po drugie ostatnio sobie przypomnialam że jak chodzilismy z mezem do poradni rodzinnej przed naukami małżeńskimi to mialam niskie temperatury i babka pow,ze nie donosze ciazy bez hormonów,tak apropo,to przez te moje pco
I mam miękką szyjke ale nie wiem czy mam się tym martwic
Takze leżenie, odpoczywanie, żadnego dźwigania. -
Tez dzisiaj zaliczyłam wizytę. Mam dwa tygodnie leżeć odpoczywać, darować sobie seks, nie dźwigać.
Potem mogę powoli juz wracać do normalnych zajęć.pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoli9106 wrote:Twardnienie brzucha,bole i mini skurcze na ktg,a po drugie ostatnio sobie przypomnialam że jak chodzilismy z mezem do poradni rodzinnej przed naukami małżeńskimi to mialam niskie temperatury i babka pow,ze nie donosze ciazy bez hormonów,tak apropo,to przez te moje pco
I mam miękką szyjke ale nie wiem czy mam się tym martwic
a.brauch to twardziel Co na długo? silne miałaś bóle. tez mam pcos ale narazie takich objawów nie zauważam. który masz aktualnie tydzień? -
nick nieaktualny
-
31 tydzień dokładnie 30 i 5 dni,teraz wizyty.będą co 2 tygodnie,tak strasznie mi twardnial jak chodzilam,oby dotrwać do 37 tyg,biorę też magne b6.Ja w sumie prawie cały czas leze,już mąż przejal obowiazki domowe,od poniedziałku wczoraj dopiero poszłam na 20 min spacer a s śr czeka mnie wyjście na zakupy po ostatnie rzeczy do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:04
-
Poli9106 wrote:31 tydzień dokładnie 30 i 5 dni,teraz wizyty.będą co 2 tygodnie,tak strasznie mi twardnial jak chodzilam
-
Zaczynam 31. 3x1. Chciała mi zmienić na luteine dowcipn, ale mam co chwilę infekcję wiec zostaje przy dupku
-
nick nieaktualny
-
A jak wam brzuchy twardnieja to na ktg coś wykazuje?Ja mojej gin na ostatniej wizycie mówiłam o tym twardnieniu,powiedziała że jak często się to zdarza to nospe brać 3×1 ale ja nie umiem ocenić czy często. ...Może powinnam ja brać hmm sama nie wiem[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
JustyśM wrote:A jak wam brzuchy twardnieja to na ktg coś wykazuje?Ja mojej gin na ostatniej wizycie mówiłam o tym twardnieniu,powiedziała że jak często się to zdarza to nospe brać 3×1 ale ja nie umiem ocenić czy często. ...Może powinnam ja brać hmm sama nie wiem