Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wózek marki Joolz, taka holenderska firma.
Nie wiem dokładnie jaki model.
Joolz day antracyt. Tyle wiem
Było mnóstwo zdjec i wydaje sie bardzo zadbany.
Taki Joolz 2w1 jaki chcieliśmy w sklepie kosztuje chyba ok 4 tyś więc szukaliśmy używanego.
Mam Nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę! Ale jest opcja zwrotu gdyby nam sie jednak nie spodobał.
pasia27, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Wózek marki Joolz, taka holenderska firma.
Taki Joolz 2w1 jaki chcieliśmy w sklepie kosztuje chyba ok 4 tyś więc szukaliśmy używanego.
Mam Nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę! Ale jest opcja zwrotu gdyby nam sie jednak nie spodobał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Wózek marki Joolz, taka holenderska firma.
Mam Nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę! Ale jest opcja zwrotu gdyby nam sie jednak nie spodobał.
niezły ten wózek ale drogi strasznie. za używany ile daliście?
-
MAdziuska - ja tez nie slyszalam o tej zyrafie.. na dobra sprawe gryzak chyba jakich wiele.. tylko coz.. cena ciut inna
no ale poczytam poczytam
Luna- mowisz, ze osoby z wiedza medyczna musza wiedziec wiecej.. no nie [ostatnio pisalam o stazystce co to sonda wysluchala moje tetno i sie podniecala ze to tetno plodu] poza tym, jestem pigula [a pewne kwestie zwiazane z porodem, pologiem, pielegnacja noworodka mnie przerazaja, pomimo tego, ze ialam praktyki z ginekologii i poloznictwa oraz neonatologii. i tak, na tych praktykach mialam okazje byc przy cc, przy porodzie naturalnym, zajmowalam sie noworodkami - mylam, przewijalam, ogaranialam kikuty pepowinowe, a teraz na mysl o tym, ze bede musiala wyczyscic pepek swojej Malej, dostaje ataku paniki, bo przeciez to ze nie boli. ja bolec bedzie na pewno!] przede wszystkim, w tym momencie jestem baba w ciazy,ktora oczekuje swojego pierwszego dziecka, ktora targaja emocje, w ktorej w koncu buzuja hormony i jest labilna emocjonalnie
i uwierz mi, posiadana wiedza, ok, pomaga[ bo taka prawda] ale i utrudnia, bo naprawde wie sie za duzo. ja rodzic bede w szpitalu w ktorym pracuje. ide z nastawieniem i "rekawicami bokserskimi" bo to co sie dzieje na pologu zakrawa o kpine. i wiem, ze jesli urodze po 15 w piatek to nie mam co liczyc na pomoc chociazby w przystawieniu dziecka do piersi..
uprzedzam pytanie - miasto wojewodzkie, dwie panstwowe porodowki - jedna kliniczna, gdzie rodze [porodowka, super, polog koszmar zarowno polozne jak i warunki "lokalowe"!!- sale 7 osobowe, lazienka na korytarzu. istny gleboki prl... ale jednoczesnie osordek wysokospecjalistyczny z oitem doroslych i oitem noworodkowym] druga - waunki fajne, sale male z lazienkami.. ale gronkowiec w scianach i polozne ehmmm "cudowne"]. prywatnie nie rodze, bo cokolwiek sie nie dzieje, matke z dzieckiem przewoza do osrodka wysokospecjalistycznego
-
aaaguchaaa wrote:MAdziuska - ja tez nie slyszalam o tej zyrafie.. na dobra sprawe gryzak chyba jakich wiele.. tylko coz.. cena ciut inna
no ale poczytam poczytam
Luna- mowisz, ze osoby z wiedza medyczna musza wiedziec wiecej.. no nie [ostatnio pisalam o stazystce co to sonda wysluchala moje tetno i sie podniecala ze to tetno plodu] poza tym, jestem pigula [a pewne kwestie zwiazane z porodem, pologiem, pielegnacja noworodka mnie przerazaja, pomimo tego, ze ialam praktyki z ginekologii i poloznictwa oraz neonatologii. i tak, na tych praktykach mialam okazje byc przy cc, przy porodzie naturalnym, zajmowalam sie noworodkami - mylam, przewijalam, ogaranialam kikuty pepowinowe, a teraz na mysl o tym, ze bede musiala wyczyscic pepek swojej Malej, dostaje ataku paniki, bo przeciez to ze nie boli. ja bolec bedzie na pewno!] przede wszystkim, w tym momencie jestem baba w ciazy,ktora oczekuje swojego pierwszego dziecka, ktora targaja emocje, w ktorej w koncu buzuja hormony i jest labilna emocjonalnie
i uwierz mi, posiadana wiedza, ok, pomaga[ bo taka prawda] ale i utrudnia, bo naprawde wie sie za duzo. ja rodzic bede w szpitalu w ktorym pracuje. ide z nastawieniem i "rekawicami bokserskimi" bo to co sie dzieje na pologu zakrawa o kpine. i wiem, ze jesli urodze po 15 w piatek to nie mam co liczyc na pomoc chociazby w przystawieniu dziecka do piersi..
uprzedzam pytanie - miasto wojewodzkie, dwie panstwowe porodowki - jedna kliniczna, gdzie rodze [porodowka, super, polog koszmar zarowno polozne jak i warunki "lokalowe"!!- sale 7 osobowe, lazienka na korytarzu. istny gleboki prl... ale jednoczesnie osordek wysokospecjalistyczny z oitem doroslych i oitem noworodkowym] druga - waunki fajne, sale male z lazienkami.. ale gronkowiec w scianach i polozne ehmmm "cudowne"]. prywatnie nie rodze, bo cokolwiek sie nie dzieje, matke z dzieckiem przewoza do osrodka wysokospecjalistycznego
aaaguchaaa - ta moja wypowiedź była trochę ironiczna, bo Candless pisze po prostu sprzeczne informacje na różnych wątkachA co do wiedzy medycznej to ja sobie zdaję sprawę, że nie jest do końca tak kolorowo
Mąż mojej szwagierki jest chirurgiem i był ze swoją żoną przy porodzie to podobno słabo mu się robiło na widok krwi, bo to jego własna żona tam leżała i cierpiała, aż sam się dziwił swojej reakcji
aaaguchaaa lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
aa miggusia to zmienia postac rzeczy. moze faktycznie nie do konca zrozumialam:) 23:30 to nie moja pora, zwlaszcza po paru godzinach lansowania mozgu bezsensownymi artykulami na jutrzejsze zajecia
moj blad. przyznaje
luna91, migussia lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:niezły ten wózek ale drogi strasznie. za używany ile daliście?
Gdybym dobrze się czuła chetnie pojezdzilibysmy po sklepach i podglądali wózki, poszukali czegoś. Niestety ostatnio jedyne mozliwe zakupy to zakupy przez internet.
tola2014 lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:aaaguchaaa - ta moja wypowiedź była trochę ironiczna, bo Candless pisze po prostu sprzeczne informacje na różnych wątkach
A co do wiedzy medycznej to ja sobie zdaję sprawę, że nie jest do końca tak kolorowo
Mąż mojej szwagierki jest chirurgiem i był ze swoją żoną przy porodzie to podobno słabo mu się robiło na widok krwi, bo to jego własna żona tam leżała i cierpiała, aż sam się dziwił swojej reakcji
Jakieś 2h zajęło mi przewertowanie wpisów Candles na naszym wątku, bo gdzieś mi świtała ta informacja o kosmetologii, a dziś o prawie. A ja jak coś wymyślę, to łatwo nie odpuszczam i drążę temat. Ale na majówkach tej kosmetologii nie znalazłam.. Jest za to kilka innych niespinających się "faktów": wiek, wzrost, praca itp.
Po czym wracam na nasz wątek, a tam Luna wraca zza światów i wygarnia, co jej leżało na sercuJakbyś czytała w moich myślach dziewczyno
Tylko utwierdziło mnie to w przekonaniu, że zbyt wiele rzeczy sie tu nie spina i nie tylko ja to zauważyłam....luna91, JusWik, Cigaretta lubią tę wiadomość
-
Negra na czerwcówkach lub na wątku dotyczącym badań nifty jest info o tej kosmetologii
No, ale w sumie może Candless niech się wypowie, może studiuje faktycznie 2 kierunki
JusWik lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
I nie chodzi mi o to, żeby komus dopiec czy się z kims pokłócić, ale to forum zna już takie przypadki trollowania wątków... i też zaczynało się niewinnie od podawania sprzecznych informacji
JusWik, Negra lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyWitam się po chwilowej przerwie, musiałam sobie poukładać w głowie, pare rzeczy!! A najważniejsza!!! Niby w Polsce robi sie na lepsze
500+ itp ale z roboty to z uśmiechem na twarzy wykopują na zbity ryjekehhh takie przepisy podobno
od Lipca będę bezrobotna ...
Troche tam cos podczytywałam co u was, ale nie miałam weny do pisania...
Od kilku dni jestem chora i ledwie żyje :'( dzis mam wizytę może mi co gin poradzi.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Daliśmy 2 tysiące. Mam nadzieję, że będzie wart swojej ceny i będzie nam służył.
Gdybym dobrze się czuła chetnie pojezdzilibysmy po sklepach i podglądali wózki, poszukali czegoś. Niestety ostatnio jedyne mozliwe zakupy to zakupy przez internet.
Ja starego grata wydarłam ze strychui nosidełko
ehhh nie chce mi sie kupować nowego
jak ten jeszcze śmiga .. Obiecałam sobie ze spacerowke kupie wypasioną, bo dluzej nią pojeżdżę
U mnie z wyprawka zastój, czekam na dzien kobiet, może wtedy mąż zawiezie mnie do sklepu
Dziewczyny wy tez macie taka potworna zgagę? Tylko niech mi ktos tu nie truje z dieta łagodna, lekkie posiłki !!! Ja po lyku wody mam mega zgagę i w nocy budzi mnie zgaga!
Nie mam juz ochoty jeść !! a teraz przy grypie, to mama mi przypomina" zjedz cos"Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytola2014 wrote:kurcze dziewczyny przeżył przed chwila coś strasznego. serce aż mi stanęło . idę siusiu patrze krew na majtkach. nogi mi się ugiely . wkładam palca i tylko sluz biorę lusterko a tam krwawienie bo się zacięlam przy depilacji. myślałam , że się coś stało z dzieckiem!!
Sorki ale troche mnie ta sytuacja rozśmieszyłabo się wczoraj goliłam, przed wizyta i przypomniałam sobie o tobie
i trzymałam ta golarkę jak jakąś brzytwę
Ale nie ogoliłam cholerka!! Bo nic nie widzę i nogi do góry i z boku kukałam eeee bałam sie !!
Nie raz jak małpa szłam na wizytęno to chyba juz mnie nikt nie wygoni
pasia27 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Ja starego grata wydarłam ze strychu
i nosidełko
ehhh nie chce mi sie kupować nowego
jak ten jeszcze śmiga .. Obiecałam sobie ze spacerowke kupie wypasioną, bo dluzej nią pojeżdżę
U mnie z wyprawka zastój, czekam na dzien kobiet, może wtedy mąż zawiezie mnie do sklepu
Dziewczyny wy tez macie taka potworna zgagę? Tylko niech mi ktos tu nie truje z dieta łagodna, lekkie posiłki !!! Ja po lyku wody mam mega zgagę i w nocy budzi mnie zgaga!
Nie mam juz ochoty jeść !! a teraz przy grypie, to mama mi przypomina" zjedz cos"
Ja ranigast biorę jak mnie złapie a dość często się to zdarza,spróbuj szybko pomaga
Co do golenia, to ja od dłuższego czasu na macanegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 06:44
katarzyna_d, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość