Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zyrafka niby fajna no ale nie dam.tyle.kasy za.gryzaka hehe
Misiek tez ma super opinie ale nie wiem ...ten szum z yt nie dzialal na mojego eh..
A karuzelke chce kupic i najlepiej podobna jak miał synek.bylo nastawianie na czas grania 15-30min różne melodie i fajne to bo nie trzeba co chwile nakręcać hehe a udalo sie kupic nowke na olx bo kobietka dostala 2dla bliźniaków a przydala sie jedna dla parkipozniej jak juz maly zaczął kąpać,lapac i zrywać te zabawki to zdjęłam i zostal sam system grający
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:46
-
w smyku np jest
http://www.smyk.com/vulli-zyrafa-sophie-zabawka-dzwiekowa,p1102965725,zabawki-gry-dla-dzieci-p
-Wyprodukowana z czystego lateksu i pokryta farbą spożywczą.
-Na pudełku znajduje się naklejka "I was born in Paris", a w środku pudełka znajdziemy wyjątkowy dyplom, który można uzupełnić informacjami o maluszku, możemy wkleić zdjęcie oraz dodać imię osoby, od której otrzymała Sophie w prezencie.
-Sophie dzięki kontrastowym ciemnym centkom przyciąga uwagę dziecka stymulując jego wzrok.
-W brzuszku znajduje się piszczek który bawi dziecko i stymuluje jego słuch.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
candles88 wrote:Guem prawo bywa niestety czasem niesprawiedliwe i mało satysfakcjonujące wyroki niekiedy padają dla osob poszkodowanych,co nie zmienia faktu,że po to istnieje prawo,aby je egzekwować
(jestem na ostatnim roku prawa,więc mam troche wiedzy oraz doswiadczenia w swoim przyszlym zawodzie)zaciągnęłam wielu opini począwszy od adwokatow,przechodząc przez biegłych,a nawet do kilku sędziów,podczas mojej ciąży oraz jej prowadzenia spotkałam sie z wieloma wykroczeniami oraz pomyłkami mam na to roznego rodzaju dokumenty oraz dowody,dlatego wiem,że jestem na wygranej pozycji i jestem niemal pewna,że uzyskam odszkodowanie,a lekarze z ktorymi mialam doczynienia i ktorzy popelnili blad w sztuce mogą sie pozegnac z prawem do wykonywania zawodu...
Po pierwsze - skoro jesteś tak wykształcona to jest niebywałe, że łykasz tak niedorzeczne bajki lekarzy jak choćby przewidywanie płci bliźniąt w 6 tygodniu ciąży. Ta sama lekarka twierdzi, że urodzisz dziecko w czerwcu - podejrzewasz, że bredzi (i słusznie) a jeszcze jej za to płacisz zamiast zmienić lekarza. Z tego co wypisujesz trafiasz na lekarzy, którzy mają mniejsze pojęcie o kobiecym organizmie niż każda z nas - nawet jeśli tacy istnieją to żadna kobieta o zdrowych zmysłach do takich nie wraca. Przez 3/4 ciąży dajesz się robić w balona a później zakładasz sprawy w sądach jakby kobiecie w ciąży było to teraz potrzebne. Chyba nie chodzi o to, żeby utrzeć komuś nosa a zadbać o zdrowie własnego dziecka i swoje.
Z tego co pisałaś na innym forum oprócz bogatej wiedzy na temat prawa masz też wiedzę z medycyny, bo studiujesz kosmetologię (rozumiem, że "ciągniesz" 2 kierunki) więc nie powinnaś zadawać dziwnych pytań na temat terminu porodu. Chyba osoba, która ma pojęcie o medycynie (jak sama napisałaś) rozumie, że termin porodu to tylko szacowana data. Żaden normalny lekarz nie powie ci, którego dnia dokładnie urodzisz... no, ale może prościej założyć mu sprawę w sądzie o to, że nie potrafi obliczyć daty porodu - co za brak kompetencji.
Więc teraz pozostaje nam się zastanawiać czy nie potrafisz zakumać tego, co mówią do Ciebie lekarze czy wymyślasz te historie, bo niestety, ale nie są one wiarygodne...
A tak w ogóle witam się z Wami po dłuższej nieobecnościOd jakiegoś czasu sobie podczytuję co tam u majóweczek słychać
kamisia88, Cigaretta, Sylika, mejbi, migussia, Madziuśka, josephinka84, Carolq, Negra, JusWik, xpatiiix3, TakaMama, kkasya, Agnieszka0812, NatiB, La-mia, Magenta lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
A któraś z Was pisała o rożkach z motherhood
Ja ostatnio zamówiłam pościel, rożek i poduszkę do karmienia z tej firmy i mogę śmiało polecić - na prawdę porządnie wykonane i bardzo miłe w dotyku
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
tola2014 wrote:ja to bym chciała kupić taką karuzele albo jakieś takie zawieszki na łóżeczko czarno białe. ale wszędzie tylko kolorowe sa
tola2014 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
tola2014 wrote:ooo a co tam powrzucalas aż za 200 zł?
Ale dziś kupiliśmy wózek!! Na Allegro używany.
Nie mogę się doczekać, żeby go rozpakować i złożyć, tym bardziej, że nigdy nie widziałam go na żywo.
Caly dzień czuję się bardzo ciężko... źle mi się oddycha i nie potrafię znaleźć wygodnej pozycji. Mam wrażenie, że brzuch mi urósł przez noc. Mąż mowi, że w ostatnim czasie zrobił się dużo większy, a ja mu na to, że nic dziwnego skoro w miesiąc 5kg przytyłam .. A w nic innego mi nie poszło.
Co do przytulanek, grzechotek, zabawek do wózka czy łóżeczka to kupie dopiero po wizytach rodziny i gości. Słyszałam że żyrafa sophie jest warta swojej ceny wiec jeśli nikt z gości nie przyniesie, kupię na 100%.
Dziś koleżanka kupiła mi w ikei fajny wiklinowy kosz na bieliznę do pokoju dziecka bo pomyslałam, że bardzo się przyda...
Patrycja24, tola2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry Candless ale mi też te Twoje wypowiedzi kupy dupy się nie trzymają
na początku termin cc na koniec kwietnia, teraz w końcu sn na czerwiec, no hello !
Zreszta na innym watku dziewczyny nazwały Cie flakonikiem wiec chyba coś jest na rzeczy..
I najwazniejsze pytanie : co to jest Usg wg ruchów ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:19
luna91, aaaguchaaa, Carolq, migussia, Negra, Nacia, aniesiack lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Ja powrzucałam za 400zł a nie kupiłam laktatora i kilku innych ważnych rzeczy, ale jakos tak się nazbierało.
Ale dziś kupiliśmy wózek!! Na Allegro używany.
Nie mogę się doczekać, żeby go rozpakować i złożyć, tym bardziej, że nigdy nie widziałam go na żywo.
Caly dzień czuję się bardzo ciężko... źle mi się oddycha i nie potrafię znaleźć wygodnej pozycji. Mam wrażenie, że brzuch mi urósł przez noc. Mąż mowi, że w ostatnim czasie zrobił się dużo większy, a ja mu na to, że nic dziwnego skoro w miesiąc 5kg przytyłam .. A w nic innego mi nie poszło.
Co do przytulanek, grzechotek, zabawek do wózka czy łóżeczka to kupie dopiero po wizytach rodziny i gości. Słyszałam że żyrafa sophie jest warta swojej ceny wiec jeśli nikt z gości nie przyniesie, kupię na 100%.
Dziś koleżanka kupiła mi w ikei fajny wiklinowy kosz na bieliznę do pokoju dziecka bo pomyslałam, że bardzo się przyda...