Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tola2014 wrote:Dziewczyny te z Krakowa. Byłam dziś w szpitalu żeromskiego żeby zobaczyć jak to wygląda wszystko. za bardzo nie miała położna czasu żeby nas oprowadza, ale ogólnie byłam mile zaskoczona personelem. przechodzil jakiś lekarz i zapytał nas w czym nam pomóc i był bardzo miły. pokazał nam gdzie oddział patologii, noworodkowy pokazał gdzie cc jest wykonywane a resztę odpowiedziała pielęgniarka. ogólnie w środku szpital odnowiony. co najważniejsze przykładają dziecko do piersi, pomagają przy karmieniu i nawet widziałam jak pomagały jakiej dziewczynie. po cc dziecko jest z mama i położne przychodzą przewijać i żeby przystąpić dziecko, a w ujastku zabierają na noc i dokarmiać butla. łazienek nie widziałam, ale chyba tez są odnowione skoro cały oddział. na sali były 4 dziewczyny, ale są też chyba 1 2 i 3 os.
Czyli Twoim zdaniem lepiej na Zeromskiego czy na Ujastku? Kurde trudna decyzja.. -
nick nieaktualnyLiley wrote:Rożki zostały mi po córce więc nie problem ale nad tym otulaczem sie zastanawiam. Jakiejś konkretnej macie firmy? Bo ogladalam motherhood (? Chyba dobrze napisalam) i wydają się nawet fajne
-
nick nieaktualnyMy po badaniu wsyztskie przepływy w Normie
Ama waży 1400g
zapowiada się na 3400g - 3500g
i jak narazie znów jest główką do góry
śmiałam się bo mówiłam jej że chciałabym cesarkę
i co robić by się nie obróciła a ona na spokojnie na spokojnie
i że jak się nie obróci do następnego badania to jest szansa że już raczej się nie obróci
. Dostałam fotki i filmiki z I i II trymestru
Oczywiście zdjęcia nie mam bo moje Kochane dziecko rączkami przysłonięte, i jeszcze nogami oczywiście nad głową
termin nadal zgodny z terminem z ovu czy jesteśmy 12 dni do przodu teoretycznie
i przy takich cyklach nieregularnych kazali się trzymać terminu z usg ostatniego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 19:19
klaudia1534, aaaguchaaa, domi05, Patrycja24, pasia27, katarzyna_d, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gdzie mozna kupic taka torbe do ktorej moge spakowac jakas butelke pieluche itp jak np wybieram sie gdzies poza dom? Bo wiem ze sa takie specjalne w sensie dzieciece
chodzi mi juz po porodzie jak bede wyjezdzac gdzies z malym..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 19:51
-
nick nieaktualnyNacia wrote:Czyli Twoim zdaniem lepiej na Zeromskiego czy na Ujastku? Kurde trudna decyzja..
ja decyduje się na ujastek. zależy mi na pomocy przy karmieniu a wiem ze w zeromskim kładą nacisk na to. warunki przezyje przez te kilka dni gdyby okazało się , że łazienki kiepskie. ważne żebym mogła karmić piersią i ktoś mi pomoże przy tym i po porodzie mąż może kangurowania dziecko. w ujastku tego nie ma mimo że mówią, że jest.
ja kupuję monitor oddechu ale jeszcze nie wiem który.
carolq a Twoja gin nie wpisze Ci skierowania tak oo gdybyś powiedziała, że naturalnego sobie nie wyobrażasz? moje dziecko głowa w dol od samego początku. .. -
tola2014 wrote:ja decyduje się na ujastek. zależy mi na pomocy przy karmieniu a wiem ze w zeromskim kładą nacisk na to. warunki przezyje przez te kilka dni gdyby okazało się , że łazienki kiepskie. ważne żebym mogła karmić piersią i ktoś mi pomoże przy tym i po porodzie mąż może kangurowania dziecko. w ujastku tego nie ma mimo że mówią, że jest.
ja kupuję monitor oddechu ale jeszcze nie wiem który.
carolq a Twoja gin nie wpisze Ci skierowania tak oo gdybyś powiedziała, że naturalnego sobie nie wyobrażasz? moje dziecko głowa w dol od samego początku. ..
Czyli decydujesz sie na Zeromski? Bo chyba zle napisalasja jutro wybieram sie do Zeromskiego a w sobote na dni otwarte na Ujastek i zdecyduje
-
nick nieaktualnyNacia wrote:Dziewczyny gdzie mozna kupic taka torbe do ktorej moge spakowac jakas butelke pieluche itp jak np wybieram sie gdzies poza dom? Bo wiem ze sa takie specjalne w sensie dzieciece
chodzi mi juz po porodzie jak bede wyjezdzac gdzies z malym..
Nacia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Jaki wóz macie ?
Babe boss retro.. dlugo sie wahalam nad nim ale jednak sie zdecydowalam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ed775cfcfd2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 20:33
Cigaretta, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny