Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pasia27 wrote:Dziewczyny które sa oczytane w wózkach doradźcie cos hehe najbardziej chodzi mi o spacerówkę z dużym daszkiem na zimę no i w miarę lekka
my będziemy kupować carmelę, budka ma 8 stopni regulacji, tak można ją zamknąć:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/46dd4d1686fb.jpgpasia27 lubi tę wiadomość
-
Jak ogolnie się czujecie jak już macie przekroczone 30 tygodni?
Ja też.trochę się obawiam ale wole się nie nakrecac bo potem ciśnienie wychodzi wieksze,przed wizyta
My zamowilismy wozek bebetto murano 2016 zolto szaryWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 16:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie obawiam się że moze być za ciepło na rozek. Za to gdzies tam doczytałam, ze te otulacze są za duże..
poprasowane?! O matko zazdroszczę!!!! Całą sobą łącznie z brzuchem!!! Mam nadzieję, że ja do 30tc też sie z tym uwinę.. póki co kartony ubrań. Z różowych wybieram niebieskiei czekam na komody..
to juz nie wiem... rożek czy otulacz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny te z Krakowa. Byłam dziś w szpitalu żeromskiego żeby zobaczyć jak to wygląda wszystko. za bardzo nie miała położna czasu żeby nas oprowadza, ale ogólnie byłam mile zaskoczona personelem. przechodzil jakiś lekarz i zapytał nas w czym nam pomóc i był bardzo miły. pokazał nam gdzie oddział patologii, noworodkowy pokazał gdzie cc jest wykonywane a resztę odpowiedziała pielęgniarka. ogólnie w środku szpital odnowiony. co najważniejsze przykładają dziecko do piersi, pomagają przy karmieniu i nawet widziałam jak pomagały jakiej dziewczynie. po cc dziecko jest z mama i położne przychodzą przewijać i żeby przystąpić dziecko, a w ujastku zabierają na noc i dokarmiać butla. łazienek nie widziałam, ale chyba tez są odnowione skoro cały oddział. na sali były 4 dziewczyny, ale są też chyba 1 2 i 3 os.
Marietta lubi tę wiadomość
-
Hej nie mqm nawet zbytnio czasu na czytanie co tam u was moze później nadrobie . przy mezu nie moge robi mi wyrzuty ze z telefonem duzo czasu spedzam.
DIs dZien pt. Diabetolog i pierwsze klucie... Jakos wiem mniej wiecej co i jak moge jesc ale jezcze ilosc mnie zastanawia . poprobuje i zobaczymy.
Co do kolejek do lekarza udaolo mi sie wejsc pierwsza choc juz czekalo pelno mocherków. I co sie moj mezulek od nich nasluchal prawie go zlińczowaly bo jak to bez kolejki i wogole... Nie ma jak zrozumienie innych kobiet hehhe.
Zobaczymy jak mi to pojdzie . jutro musze zaczqc pranie moze przestane myslec o tych dietach i wszystkim. Bo myslac caly cAs jestem glodna .
Dobrze ze juz maj niedlugo -
zabuszka wrote:Hej nie mqm nawet zbytnio czasu na czytanie co tam u was moze później nadrobie . przy mezu nie moge robi mi wyrzuty ze z telefonem duzo czasu spedzam.
DIs dZien pt. Diabetolog i pierwsze klucie... Jakos wiem mniej wiecej co i jak moge jesc ale jezcze ilosc mnie zastanawia . poprobuje i zobaczymy.
Co do kolejek do lekarza udaolo mi sie wejsc pierwsza choc juz czekalo pelno mocherków. I co sie moj mezulek od nich nasluchal prawie go zlińczowaly bo jak to bez kolejki i wogole... Nie ma jak zrozumienie innych kobiet hehhe.
Zobaczymy jak mi to pojdzie . jutro musze zaczqc pranie moze przestane myslec o tych dietach i wszystkim. Bo myslac caly cAs jestem glodna .
Dobrze ze juz maj niedlugo
Szybko się wciągniesz i wyczujesz/sprawdzisz co ci służy a co nieja się trzymam zaleceń z ksiażeczki którą dostałam do glukometru+konsultacji z innymi dziewczynami i idzie nieźle!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:27
Rudzina