Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy kupiliśmy atom cybex Q z baza . Wsumnie za wszystko 1100zl ale chcieliśmy dobry fotelik bo był u Nas w rodzinie przypadek ze dziecko było złe zapięte w foteliki i jakims kiepskim i ledwo go uratowali. A w sumie sama baza 500
Zl. A bazę tez nie wyobrażam sobie inaczej bo często jeżdzę i nie chce myślec czy aby poprawnie zapielam dziecko .
Kolor pomarańczowy
bo Nam wpadł w oko taki zarówiasty
tola2014, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
A my złożyliśmy wózek i jesteśmy zachwyceni!
Nigdy wczesniej nie mielismy Joolza w ręce, nawet na żywo nie widzieliśmy, a w dodatku używany kupiliśmy na Allegro i był lekki stresik co to przyjdzie...
Wózek Jooz day jest mega!
Nasz wyglada jak nowy. Jest lekki, zgrabny i ma bardzo zwrotne kółka.
Sam sie prowadzi. Mąż zachwycony a ja nie mogę się Córeczki doczekać, żeby móc ją wozić
Bardzo polecam
tola2014, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
To super!jaki kolorek?Różyczka wrote:A my złożyliśmy wózek i jesteśmy zachwyceni!
Nigdy wczesniej nie mielismy Joolza w ręce, nawet na żywo nie widzieliśmy, a w dodatku używany kupiliśmy na Allegro i był lekki stresik co to przyjdzie...
Wózek Jooz day jest mega!
Nasz wyglada jak nowy. Jest lekki, zgrabny i ma bardzo zwrotne kółka.
Sam sie prowadzi. Mąż zachwycony a ja nie mogę się Córeczki doczekać, żeby móc ją wozić
Bardzo polecam
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:ja juz po wizycie. mały waży 1386 g. łożysko stopień 2.
a no i mam skierowanie na cc w 39 tc. wskazanie: wcześniejsze leczenie w kierunku niepłodności i inseminacja. no i kroić będzie mnie moja lekarka, wiec liczę na jakieś specjalne względy po porodzie i mimo wszystko przystawienie dziecka do cyca.
Tola polubiłam przez przypadek.
a co oznacza łożysko stopień ?
-
Cigaretta wrote:Iwa ponoć hipp najlepszy, srokao poleca

tyle tego na rynku że oszaleć można i niby wszystko najlepsze,
jeszcze na dodatek wcięło mi gdzieś z kompa listy zakupów które sobie skopiowałam od dziewczyn jak wrzucały na forum, i teraz siedzę i dumam co musze kupić do pielęgnacji ehh ;/ -
nick nieaktualnyJa mam do pupy tylko alantan zielony, oliwke ale nie wiem czy będę używać, do mycia mam szampon z żelem z jonsons i na codzień kremik z ziajki. Więcej nie kupuje bo nie wiem co a zawsze można dokupić od ręki jak coś będzie trzeba.Iwa81 wrote:tyle tego na rynku że oszaleć można i niby wszystko najlepsze,
jeszcze na dodatek wcięło mi gdzieś z kompa listy zakupów które sobie skopiowałam od dziewczyn jak wrzucały na forum, i teraz siedzę i dumam co musze kupić do pielęgnacji ehh ;/ -
Cigaretta wrote:Ja mam do pupy tylko alantan zielony, oliwke ale nie wiem czy będę używać, do mycia mam szampon z żelem z jonsons i na codzień kremik z ziajki. Więcej nie kupuje bo nie wiem co a zawsze można dokupić od ręki jak coś będzie trzeba.
no i czad, zdjęłaś mi problem z głowy
masz u mnie kawę, tylko pewnie za daleko jesteś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam Linomag żel do mycia ciała i wloskow od pierwszych dni.
Do pupy alantan ziel i linomag ziel.mysle jeszcze o kremiku na słońce ale chyba ta.zaja 30 i krem do buźki a+e tez linomag chyba ..ale.musze poczytać czy go koniecznie chce
A do masażu stopek oliwkę bambino.
Iwa81 lubi tę wiadomość