X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy atom cybex Q z baza . Wsumnie za wszystko 1100zl ale chcieliśmy dobry fotelik bo był u Nas w rodzinie przypadek ze dziecko było złe zapięte w foteliki i jakims kiepskim i ledwo go uratowali. A w sumie sama baza 500
    Zl. A bazę tez nie wyobrażam sobie inaczej bo często jeżdzę i nie chce myślec czy aby poprawnie zapielam dziecko .
    Kolor pomarańczowy :P bo Nam wpadł w oko taki zarówiasty :)

tola2014, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• Różyczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my złożyliśmy wózek i jesteśmy zachwyceni!
    Nigdy wczesniej nie mielismy Joolza w ręce, nawet na żywo nie widzieliśmy, a w dodatku używany kupiliśmy na Allegro i był lekki stresik co to przyjdzie...;)
    Wózek Jooz day jest mega!
    Nasz wyglada jak nowy. Jest lekki, zgrabny i ma bardzo zwrotne kółka.
    Sam sie prowadzi. Mąż zachwycony a ja nie mogę się Córeczki doczekać, żeby móc ją wozić ;)
    Bardzo polecam :)

tola2014, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    A my złożyliśmy wózek i jesteśmy zachwyceni!
    Nigdy wczesniej nie mielismy Joolza w ręce, nawet na żywo nie widzieliśmy, a w dodatku używany kupiliśmy na Allegro i był lekki stresik co to przyjdzie...;)
    Wózek Jooz day jest mega!
    Nasz wyglada jak nowy. Jest lekki, zgrabny i ma bardzo zwrotne kółka.
    Sam sie prowadzi. Mąż zachwycony a ja nie mogę się Córeczki doczekać, żeby móc ją wozić ;)
    Bardzo polecam :)
    To super!jaki kolorek?

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    To super!jaki kolorek?
    Antracyt czyli taki szary, na srebrnej ramie, koła czarno-srebrne. Fajnie bo rózne kolory rózków, kocyków będą pasowały :)

pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b35813c39a53.jpg

a to mój 30 tydzien :)

Baronowa_83, tola2014, Carolq, pasia27, katarzyna_d, Iwa81, migussia, klaudia1534, Patrycja24, Dariaaa88, Nacia, JustyśM lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)

jakiej firmy kosmetyki do pielęgnacji kupowałyście ? w sensie płyn do kąpieli, oliwkę itp. ? bo ja jakoś nie mogę się zdecydować co najlepsze ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa ponoć hipp najlepszy, srokao poleca ;)

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja juz po wizycie. mały waży 1386 g. łożysko stopień 2.
    a no i mam skierowanie na cc w 39 tc. wskazanie: wcześniejsze leczenie w kierunku niepłodności i inseminacja. no i kroić będzie mnie moja lekarka, wiec liczę na jakieś specjalne względy po porodzie i mimo wszystko przystawienie dziecka do cyca.

Tola polubiłam przez przypadek.
    a co oznacza łożysko stopień ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Iwa ponoć hipp najlepszy, srokao poleca ;)

tyle tego na rynku że oszaleć można i niby wszystko najlepsze,
    jeszcze na dodatek wcięło mi gdzieś z kompa listy zakupów które sobie skopiowałam od dziewczyn jak wrzucały na forum, i teraz siedzę i dumam co musze kupić do pielęgnacji ehh ;/

km5sdf9h3loowecn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kto zabiera się za listę z pierwszej strony.? Bo poważnie nie będę miała na to czasu ja od rana do wieczora jestem na nogach..

Iwa81, katarzyna_d lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Pati,

jak się czujecie ?

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    tyle tego na rynku że oszaleć można i niby wszystko najlepsze,
    jeszcze na dodatek wcięło mi gdzieś z kompa listy zakupów które sobie skopiowałam od dziewczyn jak wrzucały na forum, i teraz siedzę i dumam co musze kupić do pielęgnacji ehh ;/
    Ja mam do pupy tylko alantan zielony, oliwke ale nie wiem czy będę używać, do mycia mam szampon z żelem z jonsons i na codzień kremik z ziajki. Więcej nie kupuje bo nie wiem co a zawsze można dokupić od ręki jak coś będzie trzeba.

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Ja mam do pupy tylko alantan zielony, oliwke ale nie wiem czy będę używać, do mycia mam szampon z żelem z jonsons i na codzień kremik z ziajki. Więcej nie kupuje bo nie wiem co a zawsze można dokupić od ręki jak coś będzie trzeba.

no i czad, zdjęłaś mi problem z głowy ;D
    masz u mnie kawę, tylko pewnie za daleko jesteś :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko kup sobie do mycia może ten hipp i oliwke też, ja za późno przeczytałam blog srokao, ale mam nadzieje, że z jonsons nie będzie problemu :D

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Tylko kup sobie do mycia może ten hipp i oliwke też, ja za późno przeczytałam blog srokao, ale mam nadzieje, że z jonsons nie będzie problemu :D

kupię Hippa - a i tak skórka dziecka wszystkie nasze wybory zweryfikuje ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    kupię Hippa - a i tak skórka dziecka wszystkie nasze wybory zweryfikuje ;)
    Właśnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z nivea baby.. Położna mi poleciła .. W sumie wszystko się okaże w praniu.

Iwa81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam żel do ciała i włosów, oliwkę z hipp,
    do dupki bepanthen i linomag zielony. nie wiem jeszcze jakiej firmy kupić herbatkę koperkowa i laktacyjna

Iwa81 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Linomag żel do mycia ciała i wloskow od pierwszych dni.
    Do pupy alantan ziel i linomag ziel.mysle jeszcze o kremiku na słońce ale chyba ta.zaja 30 i krem do buźki a+e tez linomag chyba ..ale.musze poczytać czy go koniecznie chce :-)
    A do masażu stopek oliwkę bambino.

Iwa81 lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja kupiłam żel do ciała i włosów, oliwkę z hipp,
    do dupki bepanthen i linomag zielony. nie wiem jeszcze jakiej firmy kupić herbatkę koperkowa i laktacyjna
    Herbapolu chyba tez kupowałam z tego co pamiętam..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
‹‹ 1364 1365 1366 1367 1368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ