Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Tylko kup sobie do mycia może ten hipp i oliwke też, ja za późno przeczytałam blog srokao, ale mam nadzieje, że z jonsons nie będzie problemu :D
    Z synem nigdy nie miałam problemu z.johnsonem 3w1 i w ogóle z żadnym z tej serii ale teraz z.gemini zamawiam.na próbę te Lonimag i sie zobaczy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 23:59

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dlugim dniu leze, pachne i czekam ;-) juz nie moge sie doczekac, nasz tatus powinien byc ok.11 w domu <3
    w tygodniu dokupimy reszte do wyprawki (w sumie zostalo to co dla mnie) i wozek.

Iwa81 lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 03:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No skoro ignorujecie moje posty to rozumiem ,że listy nikt nie potrzebuje ..??

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    No skoro ignorujecie moje posty to rozumiem ,że listy nikt nie potrzebuje ..??
    Pati chyba nie ma chetnego.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie koniecznie ogarniam dobrze takie rzeczy.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety też ; (

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam się stresować jej ruchami,musze do wieczora normalnie ja budzic zeby dała o sobie znac,nie wiem czy to normalne ze od 31 tyg te ruchy oslably,każdy mi tlumaczy,ze ona ma.tam już.mniej miejsca i tak nie bd fikac,w pon na usg.było wszystko ok a ja schizuje codziennie

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam wczoraj na usg i lekarz mi mówił, że teraz już dziecko nie robi fikolkow tylko tak obraca się z boku na bok bo ma mało miejsca. a na której ścianie masz łożysko? ja mam na przedniej i przez to tez czuje słabiej te ruchy.

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na tylniej ale zachacza troche o przod z boku,a do 28 tyg mialam konkretnie na tylniej scianie.Czasami fakt przywali no niezle,ale to z wieczora jest bardziej aktywna,a ja oczywiscie panikuje,jak now czuje Jen dluzszy czas to mowie do meza,zeby pogadal do brzucha,wystarczy chwila I kopniak,nie wiem moze maly len rosnie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 07:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że nie masz się co martwić. ja tez ostatnio czuje słabiej te ruchy a na usg wszystko było w porządku. jak masz więcej ruchu to po prostu dziecko jest kołysane i zwyczajnie sobie śpi.

• maimama Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ja myślę, że jak nie będzie chętnych, a ktoś coś będzie chciał sobie wpisać ,dopisać, zrobi to po prostu póki co w tabelce, chyba będzie najprościej

xpatiiix3, Iwa81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co ile teraz wizytujecie 4/3/2 tyg?

• Poli9106 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    myślę, że nie masz się co martwić. ja tez ostatnio czuje słabiej te ruchy a na usg wszystko było w porządku. jak masz więcej ruchu to po prostu dziecko jest kołysane i zwyczajnie sobie śpi.
    .
    No a ja właśnie odkad zaczelam więcej lezec to te ruchy od tej pory takie slabe,od tej.pory kiedy czuje slabiej ruchy miałam już 2 usg.
    Ja teraz wizyty bd miec co 2 tygodnie

• domi05 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    My teraz jeszcze co 3 tygodnie, ale idę w przyszły poneidziałek 14 marca i zobaczymy. To już będzie 33 tydzień, zobaczymy czy każe przyjść w 35 czy w 36 tygodniu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ,
    Ja wizytuje teraz ostatni raz co 3 tyg i wizytę mam 22 i wtedy te genetyczne , a pozniej juz co dwa i od 36tyg co tydzien.
    Ja tez sie zdecydowałam do codziennej pielęgnacji mam kosmetyki hipp .
    Ja tez nie czuje tak super ruchów Mała sie rozleniwiła , byłam na usg w wtorek wszystko było ok . Nien martw sie po prostu bedziemy miec spokojnie grzeczne Maluszki :) tylko sie cieszyć :)
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie jakie kupujecie pierwsze foteliki samochodowe?
    My mamy na oku Safety 1st Mimas. W testach ADAC wypada jak Maxi Cosi City a jest o 150zł tańszy (też ma 4 gwiazdki w tych testach)
    I tak byliśmy wczotaj się rozejrzeć i Pan nam w sklepie w tej samej cenie do wózka proponuje Babysafe basset, powiedział to nie żeby nam wcisnąć coś innego ale tak raczej zasugerował żebyśmy się zastanowili, czy byśmy nie woleli tego, jest w tej samej cenie.
    Tylko że ten Babysafe nie ma tych testów ADAC i na co tu teraz patrzeć i zwracać uwagę?

tb732n0a0czusv9c.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po przewertowaniu bloga sroki to kąpieli kupiłam bebydream, do pupy na codzień Linomag A+E (i też do ciała jakby trzeba było suche miejsca posmarować), na odparzenia nie kupowałam bo dostałam próbkę Nivea Baby i jak trzeba będzie to dokupię babydream albo w aptece ten polecany zielony linomag, ew. sudocream. Z filtrem ziajka spf 30 od urodzenia I to chyba tyle... Mam jeszcze olejek migdałowy do ogólnych zastosowań również dla mnie to jak trzeba będzie to małego posmaruje zamiast oliwką.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :) chyba dawno mnoe tu nie bylo bo widze ze sie rozpisalyscie :) ale juz do was dolaczam i czytam na biezaco :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maly tak kopie tak sie kreci ze nie jestem w stanie okreslic jego polozenia :( ale cos czuje ze zaraz mu miejsca braknie bo urosnie i w koncu sie ulozy tak jak powinien :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kosmetykow :) mi polozna powiedziala zebym nie przeginala z kosmetykami i na poczatek jakis zel do kapieli (akurat kupilam juz wczesniej z johnson baby w carrefourze bo drugi byl 50% taniej :p czyli mam dwa), bepanten do pupci i oliwke albo mleczko do ciala. Osobiscie mam oliwke z bambino ale raczej jej uzywac nie bede. Wole mleczko z hippa bo nie uczula :) i kupie jeszcze jakis krem do twarzy pewnie jakas ziajke i krem na sloneczko bo to jednak bedzie juz maj a ja bede u rodzicow na wsi przesiadywac :) i chyba tyle :)

Co do wozka.. ja mam ten retro i balam sie go troche ale okazalo sie ze jest super w bujaniu! Lekki to podstawa :p i zarabiscie sie jezdzic po kraweznikach w miescie :D bo wiozlam go z samochodu pod klatke i to ze nie ma skretnych kol w ogole nie przeszkadza wrecz przeciwnie te kola 14 calowe daja taka amortyzacje ze dziecko bedzie spalo a ja bede mogla jezdzic po dziurach i kraweznikach :D

No to chyba nadrobilam wszystko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 09:20

tb73anlisarvnmt1.png
‹‹ 1365 1366 1367 1368 1369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ