Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Z synem nigdy nie miałam problemu z.johnsonem 3w1 i w ogóle z żadnym z tej serii ale teraz z.gemini zamawiam.na próbę te Lonimag i sie zobaczyCigaretta wrote:Tylko kup sobie do mycia może ten hipp i oliwke też, ja za późno przeczytałam blog srokao, ale mam nadzieje, że z jonsons nie będzie problemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 23:59
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczynam się stresować jej ruchami,musze do wieczora normalnie ja budzic zeby dała o sobie znac,nie wiem czy to normalne ze od 31 tyg te ruchy oslably,każdy mi tlumaczy,ze ona ma.tam już.mniej miejsca i tak nie bd fikac,w pon na usg.było wszystko ok a ja schizuje codziennie
-
nick nieaktualny
-
Ja mam na tylniej ale zachacza troche o przod z boku,a do 28 tyg mialam konkretnie na tylniej scianie.Czasami fakt przywali no niezle,ale to z wieczora jest bardziej aktywna,a ja oczywiscie panikuje,jak now czuje Jen dluzszy czas to mowie do meza,zeby pogadal do brzucha,wystarczy chwila I kopniak,nie wiem moze maly len rosnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 07:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.tola2014 wrote:myślę, że nie masz się co martwić. ja tez ostatnio czuje słabiej te ruchy a na usg wszystko było w porządku. jak masz więcej ruchu to po prostu dziecko jest kołysane i zwyczajnie sobie śpi.
No a ja właśnie odkad zaczelam więcej lezec to te ruchy od tej pory takie slabe,od tej.pory kiedy czuje slabiej ruchy miałam już 2 usg.
Ja teraz wizyty bd miec co 2 tygodnie -
nick nieaktualnyHej ,
Ja wizytuje teraz ostatni raz co 3 tyg i wizytę mam 22 i wtedy te genetyczne , a pozniej juz co dwa i od 36tyg co tydzien.
Ja tez sie zdecydowałam do codziennej pielęgnacji mam kosmetyki hipp .
Ja tez nie czuje tak super ruchów Mała sie rozleniwiła , byłam na usg w wtorek wszystko było ok . Nien martw sie po prostu bedziemy miec spokojnie grzeczne Maluszki
tylko sie cieszyć 
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
-
Powiedzcie jakie kupujecie pierwsze foteliki samochodowe?
My mamy na oku Safety 1st Mimas. W testach ADAC wypada jak Maxi Cosi City a jest o 150zł tańszy (też ma 4 gwiazdki w tych testach)
I tak byliśmy wczotaj się rozejrzeć i Pan nam w sklepie w tej samej cenie do wózka proponuje Babysafe basset, powiedział to nie żeby nam wcisnąć coś innego ale tak raczej zasugerował żebyśmy się zastanowili, czy byśmy nie woleli tego, jest w tej samej cenie.
Tylko że ten Babysafe nie ma tych testów ADAC i na co tu teraz patrzeć i zwracać uwagę? -
Ja po przewertowaniu bloga sroki to kąpieli kupiłam bebydream, do pupy na codzień Linomag A+E (i też do ciała jakby trzeba było suche miejsca posmarować), na odparzenia nie kupowałam bo dostałam próbkę Nivea Baby i jak trzeba będzie to dokupię babydream albo w aptece ten polecany zielony linomag, ew. sudocream. Z filtrem ziajka spf 30 od urodzenia I to chyba tyle... Mam jeszcze olejek migdałowy do ogólnych zastosowań również dla mnie to jak trzeba będzie to małego posmaruje zamiast oliwką.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
A co do kosmetykow
mi polozna powiedziala zebym nie przeginala z kosmetykami i na poczatek jakis zel do kapieli (akurat kupilam juz wczesniej z johnson baby w carrefourze bo drugi byl 50% taniej :p czyli mam dwa), bepanten do pupci i oliwke albo mleczko do ciala. Osobiscie mam oliwke z bambino ale raczej jej uzywac nie bede. Wole mleczko z hippa bo nie uczula
i kupie jeszcze jakis krem do twarzy pewnie jakas ziajke i krem na sloneczko bo to jednak bedzie juz maj a ja bede u rodzicow na wsi przesiadywac
i chyba tyle 
Co do wozka.. ja mam ten retro i balam sie go troche ale okazalo sie ze jest super w bujaniu! Lekki to podstawa :p i zarabiscie sie jezdzic po kraweznikach w miescie
bo wiozlam go z samochodu pod klatke i to ze nie ma skretnych kol w ogole nie przeszkadza wrecz przeciwnie te kola 14 calowe daja taka amortyzacje ze dziecko bedzie spalo a ja bede mogla jezdzic po dziurach i kraweznikach 
No to chyba nadrobilam wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 09:20

juz nie moge sie doczekac, nasz tatus powinien byc ok.11 w domu 

ale cos czuje ze zaraz mu miejsca braknie bo urosnie i w koncu sie ulozy tak jak powinien