Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Musze się z wami podzielić tym co dzisiaj przeczytałam na forum o ciąży gdzieś na fejsie... Był wątek o ruchach dziecka i któraś napisała, ze mozliwe jest czuć ruchy w 12tc (płod ma troche ponad 5cm) i zostala troche zjechana przez inne i jedna laska stanęła w jej obronie i napisała, że jest mozliwe czuc ruchy w 12tc bo ona już czuła w 5tc i czuła delikatne kopniaczki w żeberka... Osobiscie sie zalamalam, musialam to tu napisac
Nacia, Negra, Marietta, pasia27, Kłosia, aaaguchaaa, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Musze się z wami podzielić tym co dzisiaj przeczytałam na forum o ciąży gdzieś na fejsie... Był wątek o ruchach dziecka i któraś napisała, ze mozliwe jest czuć ruchy w 12tc (płod ma troche ponad 5cm) i zostala troche zjechana przez inne i jedna laska stanęła w jej obronie i napisała, że jest mozliwe czuc ruchy w 12tc bo ona już czuła w 5tc i czuła delikatne kopniaczki w żeberka... Osobiscie sie zalamalam, musialam to tu napisac
W 5tc?! no chyba czula jak jej w brzuchu burczalo
co ta psychika robi z czlowiekiem...
Negra lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo to rzeczywiście ją obroniła, jedna mądrzejsza od drugiejNatiB wrote:Musze się z wami podzielić tym co dzisiaj przeczytałam na forum o ciąży gdzieś na fejsie... Był wątek o ruchach dziecka i któraś napisała, ze mozliwe jest czuć ruchy w 12tc (płod ma troche ponad 5cm) i zostala troche zjechana przez inne i jedna laska stanęła w jej obronie i napisała, że jest mozliwe czuc ruchy w 12tc bo ona już czuła w 5tc i czuła delikatne kopniaczki w żeberka... Osobiscie sie zalamalam, musialam to tu napisac
-
nick nieaktualny
-
Na YT jest gdzieś na początku składanki "1h kołysanek dla dzieci", takiej z obrazkiem księżyca. Wszystkie są wg mnie śliczne i zaśpiewane pięknym, ciepłym głosem- ładniejszych chyba nie słyszałam. I działają zarówno na dzieci, jak i dorosłychCigaretta wrote:Nie znałam tej kołysanki ale ostatnio gdzieś przeczytałam te słowa i tak mi się spodobało

-
NatiB wrote:Nie no wykłócała się, że czuła na 100%, że to były kopniaczki w zebra, w 5 tygodniu gdy zarodek ma 2mm. Masakra xD
Nie wiedzialam ze zarodek 5 tygodniowy siedzi juz przy zebrach
i kopie! Heh czasami pasowaloby oblac zimna woda takie dziewczyny zeby sie opamietaly bo te kopniaczki powinny byc w glowe takiej kobiety a nie z zebra hahaha w ogole jakie zebra? 
No to NatiB dalas mi taka porcje smiechu na dobranoc ze az glupio mi sie smiac z takich kobiet.. nie wypada xD
-
meega... poprawa humoruNatiB wrote:Musze się z wami podzielić tym co dzisiaj przeczytałam na forum o ciąży gdzieś na fejsie... Był wątek o ruchach dziecka i któraś napisała, ze mozliwe jest czuć ruchy w 12tc (płod ma troche ponad 5cm) i zostala troche zjechana przez inne i jedna laska stanęła w jej obronie i napisała, że jest mozliwe czuc ruchy w 12tc bo ona już czuła w 5tc i czuła delikatne kopniaczki w żeberka... Osobiscie sie zalamalam, musialam to tu napisac

-
nick nieaktualnyNatiB wrote:Nie no wykłócała się, że czuła na 100%, że to były kopniaczki w zebra, w 5 tygodniu gdy zarodek ma 2mm. Masakra xD
Może jakiego tasiemca czuła w jelitach hahaha
Ja pierwsze pukniecie poczułam w 14 tyg .
Co do mydła. Ja szarego mydła nigdy juz do reki nie wezmę !!!! Raz mi mama polecił no i sie podmyłam!! Kurw***
płakałam z bólu tak mnie piekło
kupiłam bialy jelen i 5 saszetek tantum Rosa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
witam w dniu naszego święta
mi się spało bardzo dobrze, młody daje pospać póki co bardzo mało się rusza, od samego początku jest z niego leniuszek..
Dziś zamierzam dokupić brakujące rzeczy tj. biustonosze do karmienia i kapcie do szpitala i spakować torbe
Miłego dnia !
Carolq lubi tę wiadomość
-
Na oko powiedział-to nie jakaś diagnoza-po prostu jemu się tak wydaje☺tola2014 wrote:a czemu endokrynolog powiedział, że szybciej urodzisz?
Witam sie z wami w tym przepięknym dniu-naszym dniu.U mnie noc tragiczna od 4 nie śpię-spanie na lewym boku jest Oki ale na dłuższą metę chyba kości mi wysiada o jak wstanę to się rozsypie.Jak udało mi się zasnąć koło 7 to sprzątaczki zaczęły szortować klatke-tak dosłownie szorować. ...i po spaniu. Dziś na 12 eizyta u położnej,a o 14 nauka zakładania i noszenia dzieciaczka w chuscie.Do 12 jeszcze gulasz muszę zrobić. ...ahhhh ciężki dzionek mnie czeka.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Czzesc Kochane Babeczki! Samych pięknych dni życz (i lekkich porodow:P)
No a ja teraz lecę na rekolekcje potem ćwiczenia w sr, zajecia na uczelni, na chwile do domu i na 17.30teoria w sr. Ehh.
A w zamyśle mam jeszcze skoczyć do superpharmu zobaczyć te promocje na smoczki i butle
Marietta lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny

:P:P