Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No weź soboe mala z dziubkiem do porodu a duzo do torby albo mamie,mężowi:-)domi05 wrote:Ja musze niestety wziąć ze sobą, przynajmniej jedną małą wodę i jedną większą, niestety mąż prawka nie ma, a ja sama mogę się do porodu nie zawieźć;p pewnie zawiezie mnia mama, teść albo taksówka;p
Zawsze można zejść do sklepiku cos sobie kupić
A ja jeszcze sok jabłkowy biorę
pól na pól z woda będę pila na lepsza pierwsza kupkę hehe no albo kompot tez można z jabłek
(kolezanka wziela)
domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero jestem od dziś na zwolnieniu i jeszcze nic nie mam przygotowane. Zazdroszczę Wam. Mam nadzieję, że zdążę
). Jeszcze Synkowi pokoik malujemy dopierko. Meble z córki pokoju przeniesiemy, a ona dostanie nowe:)
Akurat kolorystycznie pasują i dla chłopca i dla dziewczynki.
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Moja torba jest przeciętna
jak bym miała miec wyprawkę do dziecka no to bym musiała skombinować większą
Jutro nasze święto
jak spędzacie ten dzien ?? 
Zarejestrowałam się na usg 3go trymestru na jutro takie moje plany
Pięć razy pytałam męża czy mu pasuje termin i godzina wieczorna, powiedział, że spoko, nic nie zaplanował 
Co do toreb, ja mam taką jak w delegację na 2-3 dni, na swoje i dzieciowe ubrania, a podkłady/ wodę/ podpaski/ pieluchy i inne higieniczne rzeczy wezmę w torbie takiej materiałowej zakupowej dużej
będzie mi łatwiej grzebać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:04
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMultigyn, ja teraz używam też provag gelaaaguchaaa wrote:sluchajcie, pytanie mam.. ostatnio byla mowa o zelach naiwlzajacych na ok krocza, ktos cos? bo nie moge znalezc jak one sie nazywaly;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 20:09
-
nick nieaktualny

(