Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:i katarzyna_d- dziękuję, jedziemy w takim razie od razu na dyżur okulistyczny!
Ze wzrokiem nie ma co !!! Może sie zrobić stan zapalny !! No wsio bo nie wiadomo co tam mogli sie stać !! Póki jest dzien trzeba jechac, wieczorem może go złapać większy ból !
U nas mąż zwlekał do wieczora!! I i 2 w nocy dzwonilam do koleżanki na szpital czy jest lekarzi miał dopiero dyżur rano i musial mąż czekać
masakra była..... Jak z niemowlakiem było
-
Olka 25 wrote:Cześć dziewczyny ! Mam ogromny problem. Dzis pojawiło mi sie straszne zatwardzenie. Męczyłam sie aż 2 godziny ryczalam z bólu. Teraz najgorsze jest to ze okropnie mam spuchnięte wszystko na dole
A na mnie dobrze suszone figi działają -
A mi dokucza albo serce albo nerwobole:/boli mnie z lewej strony pod cyckiem i tak idzie do srodka takie klucie.A wszystko się zaczęło jak się dowiedziałam,ze mąż w kwietniu wyjeżdża.Jak leze na lewej stronie to jeszcze ale gorzej jak pochodze,fakt mam mała wysoka ale nie wiem czy tak by mi uciskala
-
nick nieaktualny
-
To zalezy jak długo i ile będziesz uzywac;). Jak sobie je zapodasz tylko na czas szwów to ok. Potem trzeba produktami i grawitacja sobie radzic
-
nick nieaktualny
-
maimama wrote:Dziewczyny często macie klucia szyjki? Kurcze mnie od rana co jakiś czas kluje...
Ja już po sesji szybko,miło i przyjemnie nawet kilka plenerowych poszło choć zimno☺
A z imieniem oczywiście beka bo mój mąż na nic się nie zdecydował więc zrobiliśmy w dwóch opcjach klocków zdjecia:Martyna i Ola.pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
pasia27 wrote:Ja się.starego dzis zapytałam czy podoba mu się imię Karina...ten no jak dla konia bo u niego tak konia nazywali..no idzie jebnac..lili zle,Karin zle,w końcu na porodówce nazwę to dziecko skoro teraz nie idzie sie dogadać..
mi dla dziewczynki bardzo podoba sie Kalina, ale moj stwierdzil, ze to prawie jak Karina a tak ma jego babka-niezbyt sympatyczna osoba i powiedzial stanowcze nie. Dobrze, ze bedzie syneczek
pasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Patrycja24