Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pasia27 wrote:Na pewno jest ok!!!!
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Baronowa odezwij sie ?
Z młodym ok. Mam zwiększyć ilość dopegytu a zmiekszyc dupka. Mogę nawę dopegytu do 6 tabletek brać. Jak to nic nie da wtedy udać sie do szpitalaCarolq, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo trzymajcie sie Baronowa .
Dziewczyny ciagle te same odczucie bólu w kroczu przy chodzeniu i spinania brzucha , zastanawiam sie czy jechac na IP ? Nie wiem czy to normalne ? Myślałam ze to
Z przemęczenia polezalam cały dzien i wstałam wyszłam
Tylko z psem i mężem na spacer znów sie zaczęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 18:39
-
Carolq, mnie tak bolało bez przerwy i gin wyjaśnił, że powoli miednica zaczyna się rozchodzić do porodu. Ból w kroczu i jakby rozchodził się na pachwiny plus mała u mnie teraz leży niżej i co chwilę 'puka do wyjścia' - boli strasznie. W każdym razie jeżeli taki ból masz na myśli, to leżenie nie pomaga. Trzeba się przyzwyczaić. Po leżeniu nawet bardziej ciągnie i trzeba 'rozchodzić' ;/
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:dziewczyny a czy to normalne że ja w ogóle nie czuje kopniakow pod zebrami w 31 tc? wiem że jest glowkowo ułożony ale wciąż czuje kopniaki na lewo od pępka. ..
ja tylko mam wypinanie i kopniaki w okolicach pępka, raz z lewej raz z prawej.tola2014 lubi tę wiadomość
-
Tadam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8b7694587c1.jpg
I bebzok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1537927763d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:26
Patrycja24, Aniu_leczka, Carolq, Dariaaa88, pasia27, JustyśM, monilia84, Marietta, katarzyna_d, Nacia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Jestem Na IP ktg zapis Prawidlowy lekarzowi cos sie szyjka i brzuch nie podoba , dostałam zastrzyk
Z nospy i czekam na kolejne badanie . Mam nadzieje ze wszystko ok
To co się stało,że tam wylądowałaś?Oby wszystko było dobrze, trzymam kciuki za Was -
Carolq wrote:Jestem Na IP ktg zapis Prawidlowy lekarzowi cos sie szyjka i brzuch nie podoba , dostałam zastrzyk
Z nospy i czekam na kolejne badanie . Mam nadzieje ze wszystko ok -
tola2014 wrote:dziewczyny a czy to normalne że ja w ogóle nie czuje kopniakow pod zebrami w 31 tc? wiem że jest glowkowo ułożony ale wciąż czuje kopniaki na lewo od pępka. ..
Ja po lewej na wysokości pępka czuję ręce (delikatniejsze ruchy), a po prawej dostaję zdecydowane kopniaki
tola2014 lubi tę wiadomość