Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to mam dylemat z sesja ciazowa bo D. nie ma w domu. Na 100% robimy noworodkowa. Mamy koszulki (dla malego body) z napisami Mr. Mrs. Jr.do tego dla chlopakow motyw z uszkami Myszki Miki a dla mnie Minnie
wiecie, nasz synek bedzie mial na imie Mikolaj, a zdrobniale mowimy Miki. Wiec ten zestaw idealnie do nas pasuje
Iwa81 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:Katarzyna czy tez spotykasz sie z dziwnymi reakcjami na wybrane przez nas imie? Matka mojego D. wprost stwierdzila, ze jest okropne.
Mojej mamie sie nie podoba, ale ona się jakos nie wtrąca! Tylko wyraziła swoja opinie
Mój tata zachwycony!!bo zawsze marzył o Mikołaju.
Jakos nie przejmują sie opinia innych !! Szczerze mam to w D**juz od poczatku ciąży miał być Mikus jak jeszcze Plec była nieznana
Ja chciałam Kalinkeno ale jest Mikuś
-
katarzyna_d wrote:Mojej mamie sie nie podoba, ale ona się jakos nie wtrąca! Tylko wyraziła swoja opinie
Mój tata zachwycony!!bo zawsze marzył o Mikołaju.
Jakos nie przejmują sie opinia innych !! Szczerze mam to w D**juz od poczatku ciąży miał być Mikus jak jeszcze Plec była nieznana
Ja chciałam Kalinkeno ale jest Mikuś
moze jestem przewrazliwiona.
My na poczatku mowilismy do brzucha Ala:-DPatrycja24 -
nick nieaktualnyPatrycja24 wrote:No ja mam gleboko co mysli bo nam sie podoba i to bardzo. Ale w ogole zauwazylam, ze w wiekszosci ludzie reaguja dziwnym usmieszkiem. Mojej rodzince sie podoba
moze jestem przewrazliwiona.
My na poczatku mowilismy do brzucha Ala:-D
Ja od poczatku mówiłam Majkihaha poprostu czułam ze będzie syn:-) teraz mowie Mikuś.
-
katarzyna_d wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a24409557d2.jpg
My juz 107 cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ed6a28cac9e.jpg
Z tym ze dol masz chudszy hehe a ja mam udziska jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:10
katarzyna_d, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasia!!, ja to się czuje jak szkieletor z dynia
bo z Filipem to wyglądałam jak pucol 25 kg sie przytylo
I troche schizuje z tego powodu ze mi Mikus nie rośniebo waga stoi .. Chce juz żeby byla środa !! Żeby mi lekarka powiedziała ze jest ok !!!
pasia27 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Pasia!!, ja to się czuje jak szkieletor z dynia
I troche schizuje z tego powodu ze mi Mikus nie rośniebo waga stoi .. Chce juz żeby byla środa !! Żeby mi lekarka powiedziała ze jest ok !!!
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Pasia!!, ja to się czuje jak szkieletor z dynia
Patrycja24 -
nick nieaktualny