Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:dzisiaj mam zamiar kupić wózek,
więc chwalcie się jakie macie modele, może podłapie inspirację !
Mąż na mnie krzyczywstaje i czytam co u was
zazdroszczę wam słonecznej pogody. U nas brzydko
mężu zabiera córkę na kulki wiec ja biegnę z przyjaciółą na zakupy. . A raczej kulam się, bo od wczoraj Dżordż jakiś większy. Tez tak macie, że z dnia na dzień brzuch rośnie a później cisza?
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Liley wrote:U nas quinny moodd.
Mąż na mnie krzyczywstaje i czytam co u was
zazdroszczę wam słonecznej pogody. U nas brzydko
mężu zabiera córkę na kulki wiec ja biegnę z przyjaciółą na zakupy. . A raczej kulam się, bo od wczoraj Dżordż jakiś większy. Tez tak macie, że z dnia na dzień brzuch rośnie a później cisza?
To nakrzycz też na męża
no z tym brzuchem tak jest, ja długo miałam mały, a teraz od jakiś 2 tygodni to mam wrażenie że rośnie w błyskawicznym tempie, chociaż waga nie idzie w górę, ale młoda ma mniej miejsca bo jak się rusza to tak mi skórę naciąga zwłaszcza w okolicach pępka, i muszę ją głaskać żeby zmieniła pozycję, bo boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 09:55
Liley lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 33 tyg
Cholerka spałam 12 godz. Oglądałam filmik z porodu jak babka urodziła SN trojaczki
drugi maluszek wyszedł najpierw nóżkami
a reszta główką
ale jaja
My wreszcie jutro na ostateczne zakupy jedziemy
Powodzenia na wizycie
A no i zauwazylam im bardziej ciąża zaawansowana, tym brak u mnie skurczya wiec zmniejszyłam dawkę nospy do jednej i juz chwile bez luteiny funkcję
Trzeba pomalu juz myśleć o odstawieniu bo pójdzie w druga stronęIwa81, Marietta lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
U nas na południu też słonecznie
Mama była kilka dni to i prasowania ubyło
Reszta to już wszystko będzie na mojej głowie.
Co do luteiny to brałam bardzo duza ilośc do ok 15 tyg ( plus duphaston ) po inv.
Gdy pojawiły się skurcze i twardnienie brzucha ok 30 tyg laskarka kazała zażywać 1x1. Jednak na ostatniej wizycie powiedziała, że mam już nie stosować bo nie ma sensu ( choć skurcze i twardnienie brzucha nie ustąpiły ). Nie biorę od poniedziałku i do tej pory nic się nie wydarzyło, liczę na to, że donoszę ciąże do 39 tyg
Ja sobie zmieniłam tp bo juz sama nie wiedziałam jak liczyć po inv. Muszę dokładnie przejrzeć USG z 9 i 12 tyg i zobacze czy sie pokrywa z tym co wyliczyłam. wg mojego aktualnego terminu witam się z Wami w 35 tyg
katarzyna_d, Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/661e6db2fb48.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aee09d998c63.jpg
MÓJ 33 tydzień,115 cm w brzuszku.Patrycja24, katarzyna_d, aaaguchaaa, Iwa81, Carolq, Dariaaa88, pasia27, Baronowa_83, Aniu_leczka, Nacia, Marietta lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
U nas wózek to cybex balios m.
Ja dopiero zaczynam szydełkowanie, uczę się z you tubapierwsze trzy buciki które zrobiłam mimo że z jednej włóczki i jednego wzoru każdy wyszedł w innym rozmiarze. Te też nie są idealne ale mi wystarczą
cieszę się że wam też się spodobały
pasia27, Różyczka lubią tę wiadomość
-
JustyśM mam dokładnie taki sam brzuszek
śliczny jest. ja mam w obwodzie 103 cm
właśnie weszłam na forum by pooglądać czy wrzuciłyście zdjęcia
pasia27 lubi tę wiadomość