WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM ty na pewno nie masz tam bliźniaków?? :P :P

Super rośnięcie :-) ja tez cos później zrobię :-) teraz to okna czekają na mnie :-)

pasia27 lubi tę wiadomość

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po wizycie. wszystko w porzadku.. nawet cisnenie po raz pierwszy w ormie [w domu zawsze ok, w gabiecie >140/90] szyjki nie zmierzyl b byli stazysci, ale mam sie zglosic do niego na oddzial zeby ja zmierzyc. dzisiejszy pomiar tetna wygladal tak: przyklada mi stazystka pelote, jezdzi po nadbrzuszu, wiec uprzejmie inforuje, glowka w dol, zjedzie pani tu[pokazuje palcem na lewy dolny kwadrant - bo tam zawsze jest tetno] jezdzi dalej po calym brzuchu, wiec ja znow - tam pani przylozy, w koncu palcem ppchnelam te glowice w dol, i wow, tetno sie znalazlo.

i tylko tak naprawde cierpliwosci chyba mi brak :D

Iwa81, Carolq, pasia27, katarzyna_d, Marietta lubią tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/661e6db2fb48.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aee09d998c63.jpg
    MÓJ 33 tydzień,115 cm w brzuszku.

sliczny brzusio. ja swojego brzuchola wole nie fotografowac, choc maz mi statnio zdjecie zrobil [skwitowalam krotkim -pierwsze i ostatnie;)]

btw... w ciagu ostatniego tygodnia, tj od poniedzialku "schudlo mi sie" 1kg [zawsze waze sie na tych samych zasadach -w bieliznie po porannej mikcji, na czczo].

Iwa81 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś super brzuchol ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuszek :) mój jest taki malutki że zastanawiam się czy sesja brzuszkowa ma sens, czy będzie widać ciążę czy tylko większy obiad :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    witamy się bo dopiero wstaliśmy od wczoraj od 21 ale chyba byłam za bardzo przemęczona :( , i coś czuję że może bierze mnie jakaś grypa :) w weekend obiecuję Wam wstawić swój brzuszek pełne 120 cm :P
    dziś mam zamiar nic nie robić odpoczywać , leżęć czytać sobie książkę ewentualnie a tak nic więcej :P także pozdrawiam , będę zaglądać ale idę leżeć dalej :P

Iwa81, Marietta lubią tę wiadomość

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matulu kochana.... jutro przyjezdza siostra meza z ezem i dziecmi... a mi sie tak nie chce sprzatac, gotowac i w ogole;/ niech mnie ktos kopnie na rozped;/

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mały brzuszek ;) 105 cm w pepku, ale w pobliskiej biedronce juz zawsze kasjerki wołaja mnie do kasy bez kolejki ;p a nawet w tesco specjalnie dla mnie pani kase otworzyła hehe

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/16afb1834c1a.jpg

JustyśM, pasia27, Carolq, Iwa81, katarzyna_d, Aniu_leczka, Nacia lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:30

domi05 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas w pasie dopiero 98cm i się za bardzo to nie zmienia : ) może do 100 kiedyś dobijemy
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eba361d5342c.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb76d3bbb09e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 12:50

pasia27, Carolq, Iwa81, malvva, Patrycja24, katarzyna_d, Aniu_leczka, Nacia, Dariaaa88 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    JustyśM ty na pewno nie masz tam bliźniaków?? :P :P

Super rośnięcie :-) ja tez cos później zrobię :-) teraz to okna czekają na mnie :-)
    Ha Ha-no nic mi nie wiadomo na temat bliźniaków. Na początku tak myślałam że będą bo męża tata to bliźniak jednojajowy no ale cóż będzie jedną ksieżniczka.
    Coś mam mokra wkładkę-taka wilgotną, już dwa razy wymieniając dzis.Jutro sesja brzuszkowa.Oakuje gadżety :) buciki,skarpetki itd.Co jeszcze wziąść? Miała ktoras sesje?

katarzyna_d lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi śliczny brzusio-przynajmniej ten pempuszek jak uroczy-moj jest wklęsły-taki prawie na równo E skóra brzucha.

domi05, Iwa81 lubią tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    My czekamy właśnie na siriona i też si-7, jest mega śliczny :) za 2w1 płacimy 1300zł z adapterami do maxi cosi i to na miejscu w sklepie, aż się zdziwiłam bo na stronkach ok 1500 najtaniej.
    Kurcze to super cena! Gdzie kupujecie? My za 2w1 1400 + adaptery i fotelik mimas za 300 (w testach wychodzi jak maxi cosi) i w sumie wyjdzie 1700zł

tb732n0a0czusv9c.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM a macie jakiś konkretny pomysł na temat sesji? Ja się właśnie zastanawiam, przeglądam zdjęcia w necie i nie mogę się zdecydować jak bym chciała żeby wyglądały te moje. Z jednej strony bardzo podobają mi się akty, delikatne, ze zwiewnymi materiałami ale z drugiej chciałabym żeby to były takie zdjęcie bardzo rodzinne.

• domi05 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Ha Ha-no nic mi nie wiadomo na temat bliźniaków. Na początku tak myślałam że będą bo męża tata to bliźniak jednojajowy no ale cóż będzie jedną ksieżniczka.
    Coś mam mokra wkładkę-taka wilgotną, już dwa razy wymieniając dzis.Jutro sesja brzuszkowa.Oakuje gadżety :) buciki,skarpetki itd.Co jeszcze wziąść? Miała ktoras sesje?
    My jakieś zdjęcia też sobie zrobimy... ale siostra nam jednak zrobi, myślę że coś z tego wyjdzie.. i też się zastanawiam nad dodatkami. Sesję zrobimy sobie w sypialni bo mamy tam super światło, może też coś na dworze, ale z dodatków mamy jedynie skarpetki z napisem boy i jakieś scrable ;p

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ja wlasnie tez nie mam za bardzo pomysłów na sesje brzuszkowa :( tez podobają mi sie akty i wogole Kubie czarno białe zdjęcia :) wiec raczej mało chciałam koloru wicej gry świateł
    Itd :)

• Guem Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż na akty nie chce się zgodzić bo się wstydzi swojego brzuszka pokazać :D Myślałam też o zdjęciach czarno białych, tzn my ubrani klasycznie czarno-biało i np jakiś mocny akcent dzidzi. Najpiękniejsze są zdjęcia plenerowe, na tle zieleni albo morza ale obawiam się że to nie jest ten czas i ta pogoda :D

• Liley Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwa81 wrote:
    To nakrzycz też na męża :)
    no z tym brzuchem tak jest, ja długo miałam mały, a teraz od jakiś 2 tygodni to mam wrażenie że rośnie w błyskawicznym tempie, chociaż waga nie idzie w górę, ale młoda ma mniej miejsca bo jak się rusza to tak mi skórę naciąga zwłaszcza w okolicach pępka, i muszę ją głaskać żeby zmieniła pozycję, bo boli.
    aaaaa nie będę krzyczeć bo dobra chłopina z niego. Przyjaciółka dzisiaj mówi "co ci przez 3 dni tak bebzol wywaliło?!" Więc to nie są tylko moje odczucia. Tyle że Dżordż z pozycji "na dupce" znow leży sobie w poprzek . Moze to też ma jakies znaczenie.
    Poprawiłam sobie humor ;) torba ubranek za 24zl :D

Iwa81, Carolq, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość

f2wlepok51d0udm2.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna rzecz że na ostatnio w niczym nie czuję się ładnie. Moje ubrania przestały już pasować, na te typowo ciężarne jestem za mała a w normalnych ciuchach tylko w większym rozmiarze czuję się jak słonica. Dodatkowo nie mogę za bardzo chodzić bo brzuch sie spina więc nawet nie mam jak pooglądać i poprzymierzać. Ciężko będzie mi się zdecydować co zabrać na sesję i boję się ze w końcu zrezygnuję a bardzo o niej marzyłam tym bardziej że to prawdopodobnie moja jedyna ciąża.

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem wrote:
    JustyśM a macie jakiś konkretny pomysł na temat sesji? Ja się właśnie zastanawiam, przeglądam zdjęcia w necie i nie mogę się zdecydować jak bym chciała żeby wyglądały te moje. Z jednej strony bardzo podobają mi się akty, delikatne, ze zwiewnymi materiałami ale z drugiej chciałabym żeby to były takie zdjęcie bardzo rodzinne.
    Mi podobają się zdjęcia na tlach, czrno białe. Mamy też koszulki Supermana ja i mąż oraz body że znaczkiem Supermana więc też coś w tym temacie☺scrabble oczywiście i plenerowe też kilka.

‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ