Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam termin z om 28, z pierwszego usg 24 a z późniejszych wcześniej i śmieję się że urodzę wcześniej żeby córcia miała czas na zrobienie laurki

Płaczliwy dzień mam dzisiaj. Podczytuję blog Matki Nieidealnej i dzisiaj zupełnie jakby mi myśli wyjęła i je zapisała http://www.matka-nie-idealna.pl/ciemna-strona-przyszlego-macierzynstwa/
-
Moja mama też się śmieje, że mam namawiać córcię, żeby w Boże Ciało się nie urodziła ;d
Ja literek szukałam stojących białych i drukowanych, bo mała ma 'j' w imieniu
Kupiłam na www.skarbydomowe.pl i jestem mega zadowolona z ceny i wykonania.
https://www.instagram.com/p/BCp4GhNA7mz/ -
Carolq będzie dobrze kochana
najważniejsza opieka, ale pewnie sprawdzą czy tych wód Ci mocno przybywa i wypuszczą Cię, tak mi się wydaje. Wiem że szpital to nie jest dobre miejsce bo lepiej w domku ale tam dobrze się Wami zajmą. Córcia to duża dziewczynka poradzi sobie na pewno 
Powodzenia na wizytach
my wizytujemy w piąteczek zobaczymy co tam u mojego synka słychać czy doszedł juz do 2kg
Carolq lubi tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
To ja mam nadzieje ze ba dzien mamy bede juz miała niemowlaka, a nie noworodka
pasia27 lubi tę wiadomość
-
W pierwsze ciąży miałam dopiero w dzień poroduJustyśM wrote:Wiecie że niektóre dziewczyny przez całą ciążę nie mają ktg?chyba że przed samym porodem.
i najgorsze jest to ze caly poród bylam podlaczona do ktg..monitorowali i upominali jak zle oddychalam bo Kacperkowi spadalo tętno..a skurcze tak bolały ze ciężko bylo nad sobą zapanować haha
-
To prawda ja też teraz wszystkim jeszcze bardziej się przejmuje (nie sądziłam że można jeszcze bardziej bo jeśli chodzi o dziecko to jestem straszna panikara)ruchy,wyniki badań ahhh ciekawe czy już dużo siwych włosów mam-nie widzę bo blond na głowie to dobrze.Guem wrote:Patrycja to super, zamawiam literki

Fajnie jeśli nie ma wskazań do ktg przed terminem, ja bardzo mile wspominam pierwsze prawie 5 miesięcy ciąży. Bez problemów, powikłań, wszystko książkowo. Teraz zamartwiam się każdy stuknięciem, czy mam za mały czy za duży brzuch, dlaczego mała rusza się tak dużo/tak mało itd. Tęsknię za czasem kiedy optymistycznie nie dopuszczałam do siebie żadnych złych myśli. I hasło które mi przyświecało od września "byle do wiosny" i już mamy wiosnę
Ja z praniem i pakowaniem nadal czekam. Mam jedynie torbę dla siebie do szpitala gdybym musiała znów na kilka dni sie położyć ale bez przyborów porodowych. Jeszcze teraz sobie wymyśliłam że chciałabym odświeżyć ściany w salonie więc w następny weekend jeszcze szybkie malowanie i dopiero po tym ruszam z ostatnimi przygotowaniami. Już czuję że będę żałować tego dodatkowego remontu ale jak już córcia będzie z nami to będzie trudniej zorganizować malowanie.
Nie chcę nic mówić ale umie zima pełna para śnieg sypie.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Justyś..nawet mi nie mów..ja w pierwsze ciąży jakas szczęśliwsza bylam,zero stresu,zero przemyslen o chorobach potencjalnych małego,zero myśli o porodzie,o badaniach,wynikach,czy się rusza nie rusza..eh pelen light cala ciążę!!
A teraz..od początku ciągle obawy..po prostu masakra..zupelnie inne mam.podejscie i myśli!to bardzo stresujące psychiczni ...dlatego z tego powodu juz nie zdecyduje się na 3dziecko ...a bardzo bym chciała..eh -
Baronowa jeśli cyferki z twojego nicka oznaczają rocznik,to ja jestem tylko rok młodsza od Ciebie:)
I podobnie jak Pasia tez za pierwszym razem wszystko było na luzie teraz schizuje. Chyba za drugim razem jestem bardziej świadoma tego,co się ze mna i wokół mnie dzieje. ..
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeżę juz na patologii ciąży , w sali jesteśmy w 5 fajne dziewczyny sa wiec nie jest złe
jeszcze nie sa takie hardkorowe przypadki , chodz jedna ma chorego dzidziusia
tak sie cieszę ze z Niunia wszystko ok . Jutro i w piątek Niuni maja podać sterydy na rozwój płucek.
-
Carolq wrote:Leżę juz na patologii ciąży , w sali jesteśmy w 5 fajne dziewczyny sa wiec nie jest złe
jeszcze nie sa takie hardkorowe przypadki , chodz jedna ma chorego dzidziusia
tak sie cieszę ze z Niunia wszystko ok . Jutro i w piątek Niuni maja podać sterydy na rozwój płucek.
Carolq a co Ci dolega ze dali Cie na patologie? Kurcze chyba nie bylam na bierzaco w wpisami
jakbys mogla w skrocie powiedziec. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok..