Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście polubiłam stanowisko ws nacięcia/pęknięciaDariaaa88 wrote:Ja pękłam i sobie chwalę, od razu mogłam siedzieć, miałam 2 szwy, teraz praktycznie blizny nie widać. Przy drugim też chcę pęknąć niż mieć nacięcie.
Nie przeżyłam, ale słyszałam, że lepiej pęknąć. Nacinają za wcześnie, często profilaktycznie, a zawsze przecież może się udać, że w koncu dziecko przejdzie i się nie popęka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:28
-
Ja fryzjera mam w środę, bezpośrednio przed sesją brzuszkową
Ale tylko obetnę jakieś 10-15cm, bo już sięgają pasa
Bardziej skrócę po porodzie, jak zaczną znowu wyłazić garściami...
A w sobotę za tydzień mam wesele psiapsióły z liceum. Nie wiem, jak dam radę... Ale trzeba się spiąć i wytrwać
Wyglądam jak słoń, żadna sukienka nie leży dobrze, ale nic na to nie poradzę
Taki stan
pasia27 lubi tę wiadomość
-
W takim razie wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia!Dariaaa88 wrote:Tak już po. Wybrałam prostą. Fakt po weselu nabawiłam się bakterii w moczu i od tygodnia się leczę i najbliższy tydzień przede mną.

Dlugo trwało wesele? Jak dałaś radę bawić się z brzuszkiem? -
Nie jestem niestetyDariaaa88 wrote:Dziękuję
ślub był o 14 w USC a skończyliśmy po 1 bo goście zmęczeni. A z brzuszkiem okey, nawet sobie potańczyłam, na sam koniec nogi mi zaczeły puchnąć ale na drugi dzień już okey
nie wiem czy jesteś w grupie na fb bo tam foto wrzucałam 
Nie mam fb i raczej nie będę zakładać. Także zdjęć nie zobaczę... Ale fajnie usłyszeć, że dałaś radę przetańczyć gości
I wytrzymałaś do 1-nieźle! Podziw 
Za tydzień mam plan, żeby jako gość wytrwać do 22
Ale może akurat dostanę przypływu mocy i energii i dam radę dłużej? Oby....
-
Witam się z Wami.Noc tragiczna, już naprawdę boję się iść spać bo połowy nocy nie przesypiam,rano wstałam stopy jak u świnki spuchniete-masakra coraz gorzej.Zeby gdzieś iść to też jest problem bo się męczę, nogi mnie bolą, za długo nie posiedzę, a tu jeszcze ponad miesiąc. ...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JustyśM wrote:Witam się z Wami.Noc tragiczna, już naprawdę boję się iść spać bo połowy nocy nie przesypiam,rano wstałam stopy jak u świnki spuchniete-masakra coraz gorzej.Zeby gdzieś iść to też jest problem bo się męczę, nogi mnie bolą, za długo nie posiedzę, a tu jeszcze ponad miesiąc. ...
Justyś- z Dzidziusia jest dobry żel na opuchnięte stopy, chłodzący. Mnie dopiero od kilku dni puchną, ale pomaga fajnie, po kąpieli jak się nasmaruje i położy nogi wyżej, super ulga
tola- niebezpieczny ochraniacz jest nawet kiedy jest na swoim miejscu
Siostra miała na łóżeczku dookoła ochraniacz, dziecko zwyczajnie źle spało, nie zasypiało w łóżeczku, dopiero położna zwróciła im uwagę jak przyszła, że dziecku po prostu jest duszno. Nie ma wentylacji, tak jakby położyć się spać z głową owiniętą dookoła kołdrą. Można kupić ewentualnie ochraniacze małe na rzepy, które łapią tylko po 2 szczebelki- wtedy w łóżeczku jest wentylacja
-
Witam Was

Właśnie wstałyśmy, chociaż miałam powalone sny ;/ zawsze jakoś takie schizowe mam po wizycie u gina.
No nic jest nowy dzień, zapowiada się fajnie, trzeba dokończyć gotowanie na Święta, sprzątanie, jeszcze stroiki zrobić i można odpoczywać
Justyś, ja też używam żelu od początku na opuchnięte nogi , też trochę zapobiegawczo żeby naczynka mi nie pękały, ja akurat kupuje w Rossmanie Efektima Mama Care, i tak jak Marietta napisała, smaruję nogi potem co waźne nogi w górę i jest miło
(uwaga: dla osób które mają problemy z wysokim ciśnieniem, niech unikają podnoszenia nóg) -
Witajcie, u nas się zaczął wczoraj 35 tydzień i ten czas nieubłagalnie leci... nawet nie wiem kiedy. 41 dni do terminu zostało, a tylko 20 do ciąży donoszonej!
Ja u fryzjera już byłam, może przejdę się jeszcze drugi raz, bo moje włosy jakoś od miesiaca okropne się zrobiły, przestały się zupełnie słuchać ;p a całą ciążę były piękne
Do kosmetyczki umówiłam się na henne brwi i rzęs bo również mam niewidoczne - malowałabym tuszem w szpitalu, to nie problem, ale zmywać chyba już by mi się nie chciało... Umówiona jestem na 15 kwietnia, jak nie urodzę w kwiteniu to przed terminem jeszcze poprawię ;p
Paznokcie muszę sama dziś ogarnąć bo są fatalne, bo jutro robimy zdjęcia
A to my w 35tyg. (34+1)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05bd77cb494f.jpg
Iwa81, katarzyna_d, JustyśM, pasia27, Patrycja24, Carolq, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
Domi, fajniutki bandzioszek

ja też musze umówić się na hennę i brwi, ale gdzieś w połowie kwietnia,
z włosami gorzej bo mam Ombre na włosach, i nie wiem czy wysiedzę już w kwietniu 2h na fotelu ;/ żeby to odświeżyć ale chyba trzeba będzie.
z paznokciami raczej na szczęście problemu nie ma, bo już od dłuższego czasu obciachałam je na krótko i tylko u kosmetyczki wymaczam skórki i naturalną emalią malujemy.
Ale... stwierdziłam że muszę się na Pedicure umówić, bo już ciężko mi się gimnastykować i dbać o stopy, więc się wybiorę żeby stopy ładnie po zimie kobitka mi zrobiła.
domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Justyś- z Dzidziusia jest dobry żel na opuchnięte stopy, chłodzący. Mnie dopiero od kilku dni puchną, ale pomaga fajnie, po kąpieli jak się nasmaruje i położy nogi wyżej, super ulga

tola- niebezpieczny ochraniacz jest nawet kiedy jest na swoim miejscu
Siostra miała na łóżeczku dookoła ochraniacz, dziecko zwyczajnie źle spało, nie zasypiało w łóżeczku, dopiero położna zwróciła im uwagę jak przyszła, że dziecku po prostu jest duszno. Nie ma wentylacji, tak jakby położyć się spać z głową owiniętą dookoła kołdrą. Można kupić ewentualnie ochraniacze małe na rzepy, które łapią tylko po 2 szczebelki- wtedy w łóżeczku jest wentylacja 
dokładnie to co napisałaś jest zawarte w tym artykule dlatego go wkleilam
Marietta lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec93520de786.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0f9e429fdfd.jpg
Wita się mega brzuchole w 34 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:34
pasia27, katarzyna_d, Baronowa_83, tola2014, Patrycja24, Nacia, Negra lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Hej dziewczyny! My dziś od 6 nie śpimy, bo mała zarządziła pobudkę. ;d Za to pierwsze ciasto na święta już się piecze, więc czasowo jesteśmy do przodu.

Gdyby któraś miała ochotę się pobawić, to polecam super przepis na serniczek. Tyle, że ja go tym razem robię na herbatnikach, bo nie chciało mi się grzebać ze spodem ;d.
http://ilovebake.pl/2012/09/17/sernik-z-rosa-przepis/
Odnośnie pedixów, to mnie ostatnio naszło na pełen wypas. W połowie byłam tak zmęczona jakbym przynajmniej pół dnia na siłowni spędziła
Iwa81, Patrycja24 lubią tę wiadomość

takze ja sie zgadzam nie chce peknac do odbytu