X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do porodu to ja jeszcze pojde dwa razy :-) glownie dlatego, ze teraz szybko mi sie splucze z tego rozjasniacza. No i rosna jak opetane wiec pozbede sie odrostow. Naturalne mam ciemne bardzo.

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Mi też koleżanka zafarbuje włosy w święta a fryzjera mam we wtorek :)
    Przed porodem jeszcze pedicure i henna u kosmetyczki ;)
    A poród już za rogiem :)
    Ja to sie nad przedluzeniem rzes nawet zastanawialam, zeby przed porodem zrobic, ale boje sie, ze me wlasne wszystkie wypadna.

Patrycja24
  • Guem Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałabym kolor zrobić ale boję się że nie dam rady tyle wysiedzieć na fotelu, już podcinanie końcówek było dla mnie wyzwaniem. Od początku ciąży nie farbowałam, na szczęście mam podobny kolor naturalny więc odrosty aż tak nie przeszkadzają ale jednak chciałabym zrobić ładny kolor na sesję zdjęciową. Może po świętach spróbuję najwyżej tylko połowę zdążymy ufarbować albo poproszę na leżąco :D
    Dzisiaj przyszedł nasz wózek, jest super lekki, fajnie sie prowadzi, już nie mogę się doczekać kiedy położę w nim córkę :) nawet kolor mi się podoba choć myślałam że będzie bardziej chłopięcy :D

Iwa81 lubi tę wiadomość

• malvva Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to tylko podetne wlosy a u kosmetyczki henna brwi i rzesy zrobie ;p i przed porodem tez zeby w szpitalu nie musiec sie malowac ;p bo ja to brwi niewidoczne mam

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    ja to tylko podetne wlosy a u kosmetyczki henna brwi i rzesy zrobie ;p i przed porodem tez zeby w szpitalu nie musiec sie malowac ;p bo ja to brwi niewidoczne mam
    Ja na szczescie mam ciemna oprawe oczu wiec o tyle dobrze.

Patrycja24
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mysle nad fryzjerem

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w sobotę tylko mycie i modelowanie...

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę dzis nie tylko ja sobie zrobiłam dzien piękności.. Najpierw zrobiłam paznokcie a potem pofarbowalam włosy ;). Wyszla (kiedys upragniona) wiewiorka ;) mowie kiedys upragniona bo teraz to jednak chyba za mocno chwycilo (choc miejscami niedofarbowalo.. Wiec jutro tylko pociągnę te trzy miejsca.. Ale ja to i przed porodempomaluje jeszcze raz pewnie.. Orzesach myślałam ale nie wiem czy wyleze:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:25

Patrycja24 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja fryzjerka namawia mnie na taka wiewiorke ;-) twierdzi,ze super bede wygladac. Brak mi odwagi.

Rudzina lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzęsy robiłam cały czas i od kiedy dowiedziałam się o ciąży, jak na złość nie chcą mi się trzymać..

Przed porodem tylko hennę zrobię i poprawie hybrydy. Podobno pazurów lepiej nie malować, więc tu mam dylemat. Jak nie utwardzę hybrydami to na bank mi się połamią, bo są cholernie kruche ;/ A rzęsy odpuszczam, podmalować tuszem w szpitalu to nie problem.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guem jaki wozeczek kupilas ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mozna hybryde do porodu?? Ja tez mam chec zrobic

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam hybrydy zrobię jasne(jakis nudę ale zrobie

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Ja rzęsy robiłam cały czas i od kiedy dowiedziałam się o ciąży, jak na złość nie chcą mi się trzymać..

Przed porodem tylko hennę zrobię i poprawie hybrydy. Podobno pazurów lepiej nie malować, więc tu mam dylemat. Jak nie utwardzę hybrydami to na bank mi się połamią, bo są cholernie kruche ;/ A rzęsy odpuszczam, podmalować tuszem w szpitalu to nie problem.
    Tez mialam ten dylemat. Zrobie przezroczysta :-) musze miec utwardzone bo inaczej sie polamia i szybciej takimi np.podrapie malego niz dluzszymi, ale zrobionymi przez kosmetyczke.

Patrycja24
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Widze temat farbowania włosów, też bym musiała jeszcze przed porodem ogarnąć chociaż odrost, wydepilować brwi, ostatnio się zapuściłam ;P

Wróciliśmy niedawno z ikei, chciałam dokupić jeszcze regał do pokoju młodego, bo nie mam gdzie schować pościeli, pieluch itp i w końcu nie kupiłam.. chyba kupie poprostu kartonowe pudła i tyle.

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    A mozna hybryde do porodu?? Ja tez mam chec zrobic
    Polozna ze SR uczulala nas, zeby nie malowac. Ma byc widac kolor plytki paznokcia. A z drugiej strony lekarka twierdzi, ze to prehistoria i nie ocenia sie stanu pacjentki po paznokciach. Sama miala czarne hybrydy:-P

Patrycja24
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślałam o samym hardi semilaca na dłoniach żeby utwardzić, a stopy zostawiam czerwone tylko uzupełnię przed samym terminem.

Cigaretta, ja w końcu kupiłam plastikowe pudła i stoją obok łóżeczka jedno na drugim.

Cigaretta lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzyna żona urodziła dziś.Tez już bym chciała być po już bym chciała niunie przytulić ❤
    Co do pazurów to najlepiej przezroczyste zrobić jakiś french.Ja byłam w tamtym tygodniu u fryzjera teraz jestem umowiona na 26 mają bo 28 męża siostra bierze slub więc chciałam jakoś wygladac.A czy ogarnę sie do tego czasu jak mam termin na 11 maja to nie mam pojecia.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak sobie mysle, ze lekarce polozne nic nie powiedzialy bo wiadomo-wyzsza ranga. A my, mozemy sie nasluchac.

Patrycja24
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:30

Negra, Marietta lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
‹‹ 1455 1456 1457 1458 1459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ