Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Się robi
i co kto jeszcze poda termin mam już 59 na liście
e takim tem0ie to do 100 dobijemy jestem ciekawa czy któraś będzie miała 2 fasolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:07
hiacynta99, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madziuśka wrote:dziewczyny, ja już też wróciłam. z fasolką wszystko w porządku, serducho pięknie bije. uffff
lekarz powiedział że mam się teraz cieszyć bo objawy mogą wrócić
dostałam skierowanie na badania - kartę mi założy na następnej wizycie.hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Się robi
i co kto jeszcze poda termin mam już 59 na liście
e takim tem0ie to do 100 dobijemy jestem ciekawa czy któraś będzie miała 2 fasolki
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
No wiecie co, zeby gołąbkami rzygać
hiacynta99, Palinas89, Agnieszka0812, Eliana lubią tę wiadomość
-
Współczuję kochane Wam tych mdłości bo ja już nie pamiętam co to za mdłości ,aby szybciutko Wam przeszło :*
Marcel wczoraj się przytulił do brzucha i powiedział siośtja (siostra) ciekawe ciekawe czyżby druga dziewuszka jednak hehehiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc diewczyny! Ja juz po pierwszej wizycie. Dostalam skierowanie na badanie krwi i moczu. Zostalm zbadana ginekologicznie i podobno macica powiekszona jest prawidlowo:)
Kolejna wizyta 12 pazdziernika!Anna255, hiacynta99, xpatiiix3, Agnieszka0812, anka418, bereda11, klaudia1534, mejbi, Palinas89, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:dziewczyny jutro robie badania TSH, przeciwko rozyczka, cytomegalii, toxoplazmoza, glukoza, morfologia, mocz... drogie te badania sa?
Agnieszka0812, Anna255 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytiffi wrote:Czesc diewczyny! Ja juz po pierwszej wizycie. Dostalam skierowanie na badanie krwi i moczu. Zostalm zbadana ginekologicznie i podobno macica powiekszona jest prawidlowo:)
Kolejna wizyta 12 pazdziernika!
To świetnie<3
a masz takie odczucie pod pękiem jak by wybrzuszenie jak by juz cos tam się powiększało? Ja widzę ze cos juz idzie wymacaćtiffi lubi tę wiadomość
-
Aniu, w większości laboratoriów można wykupić pakiet TRC (toksoplazmoza - różyczka - cytomegalia) i wtedy jest taniej, jakoś chyba 140 zł płaciłam za te trzy razem, ale to było dawno i już nie pamiętam tak bardzo dokładnie. TSH chyba nie jest drogie, coś ok. 30 zł, a morfologia i mocz jeszcze nie robiłam prywatnie to nie wiem
Anna255 lubi tę wiadomość
-
Gołąbkami rzygać to grzech!
Anna ja dzisiaj robiłam badania i ja pierdykam... zapłacilam 177zł
Mocz chyba 9zł,Morfologia 9zł, Toksoplazmoza igG igM ( po 35zł ), TSH 18zł, grupa krwi 40zł, WR nie pamiętam glukoza też jakoś 9 czy mniej i coś tam jeszcze chyba... jak wrócę zpracy to sprawdzę, bo nie pamiętamAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Anna255 wrote:dziewczyny jutro robie badania TSH, przeciwko rozyczka, cytomegalii, toxoplazmoza, glukoza, morfologia, mocz... drogie te badania sa?
http://22wszur1.home.pl/upload/file/cennik/cennik_laboratorium_2015.pdfAnna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:Gołąbkami rzygać to grzech!
Anna ja dzisiaj robiłam badania i ja pierdykam... zapłacilam 177zł
Mocz chyba 9zł,Morfologia 9zł, Toksoplazmoza igG igM ( po 35zł ), TSH 18zł, grupa krwi 40zł, WR nie pamiętam glukoza też jakoś 9 czy mniej i coś tam jeszcze chyba... jak wrócę zpracy to sprawdzę, bo nie pamiętam
dzieki kochana za szczegolowe danebo chcialam sie przygotowac na ewentualne koszta
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja właśnie też priv robie i z 260 zł mi wyjdzie tak policzyłam to co Ty plUs hiv hgb hcv wr czystosc pochwy... kurde tyle hajsu na początek potem już lżej będzie na szczęście..
tylko na początek od cholery wyników...
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel