Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed zajściem miałam 1.3 jak zaszłam do mi skoczyło do 1,8

właśnie dostałam info,że za nieco ponad 2 tyg możemy się wprowadzać do nowego mieszkanka :) ale się cieszę:)

Agnieszka0812, nick nieaktualny, xpatiiix3, monilia84, bereda11, nick nieaktualny, Madziuśka, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:

właśnie dostałam info,że za nieco ponad 2 tyg możemy się wprowadzać do nowego mieszkanka :) ale się cieszę:)
    Super! Fajnie z tym mieszkaniem! :)

nick nieaktualny, Anniusia lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:

Ale fajnie. <3

Anniusia lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wgl to mama chyba coś podejrzewa i babcia z resztą hmm jak ja podpaski nie ruszam już od 2 msc to dziwne żeby się nie skapneli ale weekendy u K z kolei no i ten brzuch co raz trudniej ukryć hehe w szkole to jakieś luźne ciuchy ale rano zapomniałam się i w bieliźnie z łazienki wyszłam to babcia tak się popatrzyła a potem gadka coś o ciąży była to ja szybko ciach temat w co innego wskoczyłam coś ze czerwona bieliznę musze sobie kupić bo takiej nie mam a ona ze to jak z burdelu to mówię ale Kmail lubi to chce zrobić dla Niego niespodziankę :P heheheh

Agnieszka0812, nick nieaktualny, bereda11 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia ale super ;)

Agnieszka0812, Anniusia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe kiedy będzie u mnie widac? W pierwszej 4 miesiącu tak troszkę juz bylo widac brzuszek:P

mam troche pozostałości po pierwszej ciazy taki worek na ziemniaki hahaha

Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh od razu mi się humor poprawił, co prawda sporo pracy przede mną, wybierania farb i dodatków ale na swoim to na swoim :) mam nadzieję,że będę się czuła na siłach :)

nick nieaktualny, bereda11, Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    ahh od razu mi się humor poprawił, co prawda sporo pracy przede mną, wybierania farb i dodatków ale na swoim to na swoim :) mam nadzieję,że będę się czuła na siłach :)
    Farby farbami, ale ty z daleko od tego smrodu :D

Agnieszka0812, Anniusia lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    anniusia super wiadomosc , na swoim to na swoim , pomalutku bedziesz sobie dekorowala mieszkanko i zajedzie fajne bedziesz miala...

Agnieszka0812, xpatiiix3, nick nieaktualny, Anniusia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Farby farbami, ale ty z daleko od tego smrodu :D

jasne:), ja mam tylko wybrać kolor, u nas wszystko robi ekipa:) ale za nic nie mogę się na nic zdecydować wszystko takie mdłe mi się wydaję

Agnieszka0812, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    anniusia super wiadomosc , na swoim to na swoim , pomalutku bedziesz sobie dekorowala mieszkanko i zajedzie fajne bedziesz miala...

ooo to też prawda, teraz jak nie pracuję zawodowo to mam dużoooooooooo czasu :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 21 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki moje, rano pisałam że miałam taki lekko zarozowiony śluz, ale byłam spokojna. Przez cały dzień było ok, a teraz na wieczór dostałam już takiego brązowego plamienia. Szczęście w nieszczęściu wizytę mam jutro na 8:30, ale zastanawiam się co jeszcze teraz mogę zrobić. Chcę napisać sms do gina z pytaniem czy wziąć Duphaston na noc, mam jeszcze chyba z 3-4 tabletki z zapasów. Chcę zachować spokój. Co myślicie dziewczyny? Nie chce jechać na pogotowie bo plamienie nie jest jeszcze silnie... poradzcie!

f2w3vfxm5403940g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    jasne:), ja mam tylko wybrać kolor, u nas wszystko robi ekipa:) ale za nic nie mogę się na nic zdecydować wszystko takie mdłe mi się wydaję
    Może jakies kombinacje kolorów albo masy lub glinki sa rewelacyjne

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliano a ile zażywasz duphastonu? Mysle ze progesteronu nie da się przedawkować, leż i postaraj sie nie denerwowac

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana słońce Ty moje póki brązowe to myślę nie ma się co martwić czyli jakaś stara krew może jakieś naczynko rano pękło tylko ;) No i nie martw się kochana super ,że masz jutro rano wizytę będziesz spokojniejsza trzymam kciuki za Was dla majówek wyczerpał się limit przykrych zdarzeń musi być już tylko dobrze u Nas :*

Eliana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eustoma Znajoma

Wysłany: 21 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też można dopisać do listy :) Termin mam na 17 maja. Pomimo wewnętrznych obaw nie wyobrażam sobie żeby za tydzień miało nie bić serduszko.

Dziewczyny jecie orzechy? Dla mnie jesień = orzechy. Podobno maleństwo może nabawić się alergii.

Najciężej było zrezygnować z kawy. Dobrze że można ją zastąpić zbożową :)

A Wy z czego musiałyście zrezygnować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:06

xpatiiix3, nick nieaktualny, Palinas89 lubią tę wiadomość

5djylhb8rtousdov.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Może jakies kombinacje kolorów albo masy lub glinki sa rewelacyjne

hmm...ja bym chciała wszystko w szarościach i bieli tyle,że oglądam palete barw a tu ponad 80 odcieni szarości.

xpatiiix3, nick nieaktualny, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Eliano a ile zażywasz duphastonu? Mysle ze progesteronu nie da się przedawkować, leż i postaraj sie nie denerwowac

Albo tez często takie plemienia sa w kolejnym terminie @ nie miała byś gdzies teraz kolejnego @?? Myślę ze nic złego sie nie dzieje, ale widomo trzeba dmuchać na zimno!!!

Anniusia, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    hmm...ja bym chciała wszystko w szarościach i bieli tyle,że oglądam palete barw a tu ponad 80 odcieni szarości.

Na korytarzu mam cos co by ci się spodobało cykne fotkę i wyśle

Anniusia lubi tę wiadomość

• OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!

Wszystkie nowe i obecne już jakiś czas oczywiście.
    Człowiek chwilkę nie jest obecny na Forum, a tutaj już tyle nowych wiadomości :)
    Wszystkim dziewczynom,które widziały już serduszka swoich pociech- WIELKIE GRATULACJE!! Wszystkie nowe mamy- WITAM I SKŁADAM GRATULACJE.
    Sama z niecierpliwością oczekuję swojej wizyty "serduszkowej" w środę. Mam ogromną nadzieję,że pierwszy raz w życiu usłyszę bicie serca mojego dziecka... U moich dwóch Aniołków, nie doczekałam tego momentu.
    Widziałam,że nie tylko ja czekam na ten dzień! Ale jestem pewna,że My wszystkie w środę opiszemy ten fantastyczny moment...

Palinas89, widziałam,że my to koleżanki "po fachu" :). Jak długo masz zamiar pracować? Sama chcę jak najdłużej,ale przy specyfice naszej pracy, nie wiem ile to będzie możliwe..

No i tak na sam koniec,aby nie zanudzać. Wielki szacunek, za fantastyczną reakcję na bardzo krzywdzący post Smerfetki. Cieszę się,że można na Was liczyć w każdej sytuacji. BRAWO!!

xpatiiix3, Anniusia, nick nieaktualny, Agnieszka0812, Wiaterek, Madziuśka, Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ