Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja przed zajściem miałam 1.3 jak zaszłam do mi skoczyło do 1,8
właśnie dostałam info,że za nieco ponad 2 tyg możemy się wprowadzać do nowego mieszkankaale się cieszę
Agnieszka0812, hiacynta99, xpatiiix3, monilia84, bereda11, anka418, Madziuśka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:ja przed zajściem miałam 1.3 jak zaszłam do mi skoczyło do 1,8
właśnie dostałam info,że za nieco ponad 2 tyg możemy się wprowadzać do nowego mieszkankaale się cieszę
hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Tak wgl to mama chyba coś podejrzewa i babcia z resztą hmm jak ja podpaski nie ruszam już od 2 msc to dziwne żeby się nie skapneli ale weekendy u K z kolei no i ten brzuch co raz trudniej ukryć hehe w szkole to jakieś luźne ciuchy ale rano zapomniałam się i w bieliźnie z łazienki wyszłam to babcia tak się popatrzyła a potem gadka coś o ciąży była to ja szybko ciach temat w co innego wskoczyłam coś ze czerwona bieliznę musze sobie kupić bo takiej nie mam a ona ze to jak z burdelu to mówię ale Kmail lubi to chce zrobić dla Niego niespodziankę
heheheh
Agnieszka0812, hiacynta99, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:ahh od razu mi się humor poprawił, co prawda sporo pracy przede mną, wybierania farb i dodatków ale na swoim to na swoim
mam nadzieję,że będę się czuła na siłach
Agnieszka0812, Anniusia lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:ahh od razu mi się humor poprawił, co prawda sporo pracy przede mną, wybierania farb i dodatków ale na swoim to na swoim
mam nadzieję,że będę się czuła na siłach
Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Farby farbami, ale ty z daleko od tego smrodu
jasne:), ja mam tylko wybrać kolor, u nas wszystko robi ekipa:) ale za nic nie mogę się na nic zdecydować wszystko takie mdłe mi się wydaję
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:anniusia super wiadomosc , na swoim to na swoim , pomalutku bedziesz sobie dekorowala mieszkanko i zajedzie fajne bedziesz miala...
ooo to też prawda, teraz jak nie pracuję zawodowo to mam dużoooooooooo czasuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki moje, rano pisałam że miałam taki lekko zarozowiony śluz, ale byłam spokojna. Przez cały dzień było ok, a teraz na wieczór dostałam już takiego brązowego plamienia. Szczęście w nieszczęściu wizytę mam jutro na 8:30, ale zastanawiam się co jeszcze teraz mogę zrobić. Chcę napisać sms do gina z pytaniem czy wziąć Duphaston na noc, mam jeszcze chyba z 3-4 tabletki z zapasów. Chcę zachować spokój. Co myślicie dziewczyny? Nie chce jechać na pogotowie bo plamienie nie jest jeszcze silnie... poradzcie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eliana słońce Ty moje póki brązowe to myślę nie ma się co martwić czyli jakaś stara krew może jakieś naczynko rano pękło tylko
No i nie martw się kochana super ,że masz jutro rano wizytę będziesz spokojniejsza trzymam kciuki za Was dla majówek wyczerpał się limit przykrych zdarzeń musi być już tylko dobrze u Nas :*
Eliana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Mnie też można dopisać do listy
Termin mam na 17 maja. Pomimo wewnętrznych obaw nie wyobrażam sobie żeby za tydzień miało nie bić serduszko.
Dziewczyny jecie orzechy? Dla mnie jesień = orzechy. Podobno maleństwo może nabawić się alergii.
Najciężej było zrezygnować z kawy. Dobrze że można ją zastąpić zbożową
A Wy z czego musiałyście zrezygnować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:06
xpatiiix3, anka418, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Może jakies kombinacje kolorów albo masy lub glinki sa rewelacyjne
hmm...ja bym chciała wszystko w szarościach i bieli tyle,że oglądam palete barw a tu ponad 80 odcieni szarości.xpatiiix3, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Eliano a ile zażywasz duphastonu? Mysle ze progesteronu nie da się przedawkować, leż i postaraj sie nie denerwowac
Albo tez często takie plemienia sa w kolejnym terminie @ nie miała byś gdzies teraz kolejnego @?? Myślę ze nic złego sie nie dzieje, ale widomo trzeba dmuchać na zimno!!!
Anniusia, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny!
Wszystkie nowe i obecne już jakiś czas oczywiście.
Człowiek chwilkę nie jest obecny na Forum, a tutaj już tyle nowych wiadomości
Wszystkim dziewczynom,które widziały już serduszka swoich pociech- WIELKIE GRATULACJE!! Wszystkie nowe mamy- WITAM I SKŁADAM GRATULACJE.
Sama z niecierpliwością oczekuję swojej wizyty "serduszkowej" w środę. Mam ogromną nadzieję,że pierwszy raz w życiu usłyszę bicie serca mojego dziecka... U moich dwóch Aniołków, nie doczekałam tego momentu.
Widziałam,że nie tylko ja czekam na ten dzień! Ale jestem pewna,że My wszystkie w środę opiszemy ten fantastyczny moment...
Palinas89, widziałam,że my to koleżanki "po fachu". Jak długo masz zamiar pracować? Sama chcę jak najdłużej,ale przy specyfice naszej pracy, nie wiem ile to będzie możliwe..
No i tak na sam koniec,aby nie zanudzać. Wielki szacunek, za fantastyczną reakcję na bardzo krzywdzący post Smerfetki. Cieszę się,że można na Was liczyć w każdej sytuacji. BRAWO!!xpatiiix3, Anniusia, hiacynta99, Agnieszka0812, Wiaterek, Madziuśka, Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola