X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed zajściem miałam 1.3 jak zaszłam do mi skoczyło do 1,8

właśnie dostałam info,że za nieco ponad 2 tyg możemy się wprowadzać do nowego mieszkanka :) ale się cieszę:)

Agnieszka0812, hiacynta99, xpatiiix3, monilia84, bereda11, anka418, Madziuśka, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:

właśnie dostałam info,że za nieco ponad 2 tyg możemy się wprowadzać do nowego mieszkanka :) ale się cieszę:)
    Super! Fajnie z tym mieszkaniem! :)

hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:

Ale fajnie. <3

Anniusia lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wgl to mama chyba coś podejrzewa i babcia z resztą hmm jak ja podpaski nie ruszam już od 2 msc to dziwne żeby się nie skapneli ale weekendy u K z kolei no i ten brzuch co raz trudniej ukryć hehe w szkole to jakieś luźne ciuchy ale rano zapomniałam się i w bieliźnie z łazienki wyszłam to babcia tak się popatrzyła a potem gadka coś o ciąży była to ja szybko ciach temat w co innego wskoczyłam coś ze czerwona bieliznę musze sobie kupić bo takiej nie mam a ona ze to jak z burdelu to mówię ale Kmail lubi to chce zrobić dla Niego niespodziankę :P heheheh

Agnieszka0812, hiacynta99, bereda11 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia ale super ;)

Agnieszka0812, Anniusia, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe kiedy będzie u mnie widac? W pierwszej 4 miesiącu tak troszkę juz bylo widac brzuszek:P

mam troche pozostałości po pierwszej ciazy taki worek na ziemniaki hahaha

Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahh od razu mi się humor poprawił, co prawda sporo pracy przede mną, wybierania farb i dodatków ale na swoim to na swoim :) mam nadzieję,że będę się czuła na siłach :)

hiacynta99, bereda11, Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    ahh od razu mi się humor poprawił, co prawda sporo pracy przede mną, wybierania farb i dodatków ale na swoim to na swoim :) mam nadzieję,że będę się czuła na siłach :)
    Farby farbami, ale ty z daleko od tego smrodu :D

Agnieszka0812, Anniusia lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    anniusia super wiadomosc , na swoim to na swoim , pomalutku bedziesz sobie dekorowala mieszkanko i zajedzie fajne bedziesz miala...

Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99, Anniusia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Farby farbami, ale ty z daleko od tego smrodu :D

jasne:), ja mam tylko wybrać kolor, u nas wszystko robi ekipa:) ale za nic nie mogę się na nic zdecydować wszystko takie mdłe mi się wydaję

Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    anniusia super wiadomosc , na swoim to na swoim , pomalutku bedziesz sobie dekorowala mieszkanko i zajedzie fajne bedziesz miala...

ooo to też prawda, teraz jak nie pracuję zawodowo to mam dużoooooooooo czasu :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 21 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki moje, rano pisałam że miałam taki lekko zarozowiony śluz, ale byłam spokojna. Przez cały dzień było ok, a teraz na wieczór dostałam już takiego brązowego plamienia. Szczęście w nieszczęściu wizytę mam jutro na 8:30, ale zastanawiam się co jeszcze teraz mogę zrobić. Chcę napisać sms do gina z pytaniem czy wziąć Duphaston na noc, mam jeszcze chyba z 3-4 tabletki z zapasów. Chcę zachować spokój. Co myślicie dziewczyny? Nie chce jechać na pogotowie bo plamienie nie jest jeszcze silnie... poradzcie!

f2w3vfxm5403940g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    jasne:), ja mam tylko wybrać kolor, u nas wszystko robi ekipa:) ale za nic nie mogę się na nic zdecydować wszystko takie mdłe mi się wydaję
    Może jakies kombinacje kolorów albo masy lub glinki sa rewelacyjne

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliano a ile zażywasz duphastonu? Mysle ze progesteronu nie da się przedawkować, leż i postaraj sie nie denerwowac

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana słońce Ty moje póki brązowe to myślę nie ma się co martwić czyli jakaś stara krew może jakieś naczynko rano pękło tylko ;) No i nie martw się kochana super ,że masz jutro rano wizytę będziesz spokojniejsza trzymam kciuki za Was dla majówek wyczerpał się limit przykrych zdarzeń musi być już tylko dobrze u Nas :*

Eliana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eustoma Znajoma

Wysłany: 21 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też można dopisać do listy :) Termin mam na 17 maja. Pomimo wewnętrznych obaw nie wyobrażam sobie żeby za tydzień miało nie bić serduszko.

Dziewczyny jecie orzechy? Dla mnie jesień = orzechy. Podobno maleństwo może nabawić się alergii.

Najciężej było zrezygnować z kawy. Dobrze że można ją zastąpić zbożową :)

A Wy z czego musiałyście zrezygnować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:06

xpatiiix3, anka418, Palinas89 lubią tę wiadomość

5djylhb8rtousdov.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Może jakies kombinacje kolorów albo masy lub glinki sa rewelacyjne

hmm...ja bym chciała wszystko w szarościach i bieli tyle,że oglądam palete barw a tu ponad 80 odcieni szarości.

xpatiiix3, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Eliano a ile zażywasz duphastonu? Mysle ze progesteronu nie da się przedawkować, leż i postaraj sie nie denerwowac

Albo tez często takie plemienia sa w kolejnym terminie @ nie miała byś gdzies teraz kolejnego @?? Myślę ze nic złego sie nie dzieje, ale widomo trzeba dmuchać na zimno!!!

Anniusia, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    hmm...ja bym chciała wszystko w szarościach i bieli tyle,że oglądam palete barw a tu ponad 80 odcieni szarości.

Na korytarzu mam cos co by ci się spodobało cykne fotkę i wyśle

Anniusia lubi tę wiadomość

• OlkaBdg Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!

Wszystkie nowe i obecne już jakiś czas oczywiście.
    Człowiek chwilkę nie jest obecny na Forum, a tutaj już tyle nowych wiadomości :)
    Wszystkim dziewczynom,które widziały już serduszka swoich pociech- WIELKIE GRATULACJE!! Wszystkie nowe mamy- WITAM I SKŁADAM GRATULACJE.
    Sama z niecierpliwością oczekuję swojej wizyty "serduszkowej" w środę. Mam ogromną nadzieję,że pierwszy raz w życiu usłyszę bicie serca mojego dziecka... U moich dwóch Aniołków, nie doczekałam tego momentu.
    Widziałam,że nie tylko ja czekam na ten dzień! Ale jestem pewna,że My wszystkie w środę opiszemy ten fantastyczny moment...

Palinas89, widziałam,że my to koleżanki "po fachu" :). Jak długo masz zamiar pracować? Sama chcę jak najdłużej,ale przy specyfice naszej pracy, nie wiem ile to będzie możliwe..

No i tak na sam koniec,aby nie zanudzać. Wielki szacunek, za fantastyczną reakcję na bardzo krzywdzący post Smerfetki. Cieszę się,że można na Was liczyć w każdej sytuacji. BRAWO!!

xpatiiix3, Anniusia, hiacynta99, Agnieszka0812, Wiaterek, Madziuśka, Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2w3rjjglqgxjlog.png
    Pozdrawiam,
    Ola
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ