Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:ja wzięłam 300zł haha
zeby nie brakowało
a i tak zapłaciłam kartą, bo o dziwo mozna bylo
))
no tez wlasnie wybralam gotowke, bo nie widzialam, zeby u nas ktos w szpitalu placil karta heh a nie chce sie kłuc niepotrzebnie 2 razyhiacynta99 lubi tę wiadomość
-
ja się boję o moje TSH, bo od zawsze wszyscy lekarze na jakichś bilansach w szkole widzieli niby u mnie wole, a diagnostyki w kierunku niedoczynności tarczycy czy nadczynności nie mialam.. ogólnie jestem bardzo szczupła, ale czasem nawet osoby z niedfoczynnością są też szczupłe. W środę wyniki i zobaczymy. Oby było ok.
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:no tez wlasnie wybralam gotowke, bo nie widzialam, zeby u nas ktos w szpitalu placil karta heh a nie chce sie kłuc niepotrzebnie 2 razy
Anna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
tiffi wrote:Czesc diewczyny! Ja juz po pierwszej wizycie. Dostalam skierowanie na badanie krwi i moczu. Zostalm zbadana ginekologicznie i podobno macica powiekszona jest prawidlowo:)
Kolejna wizyta 12 pazdziernika! -
Anna255 wrote:no wlasnie - tez mam stres przed badaniami - ale coz, trzeba je wykonac i tak
sluchajcie - a pijecie czasem rozpuszczalne wapno z woda? bo zostalo mi troche i tak sie zastanawiam czy sobie je nie wykonczyc tak pijac co pare dni?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Zaraz zmykam do domku, wreszcie nażrę się jak świnka
bo 9h w pracy i bez ciepłego posiłku. Obiad jem zawsze po 19, ale organizm jest do tego przystosowany na szczęscie
dzisiaj już pewnie nie wejdę na forum, może późnym wieczorkiem, a jak nie to do jutra!
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Palinas89 wrote:ja się boję o moje TSH, bo od zawsze wszyscy lekarze na jakichś bilansach w szkole widzieli niby u mnie wole, a diagnostyki w kierunku niedoczynności tarczycy czy nadczynności nie mialam.. ogólnie jestem bardzo szczupła, ale czasem nawet osoby z niedfoczynnością są też szczupłe. W środę wyniki i zobaczymy. Oby było ok.
Kochana u mnie to samo było, zawsze mi mówili masz chorą tarczycę, moja wychowawczyni robiła pogadankę mamię, mama temat olała i co się okazało 15 lat później? hasimoto szaleję i niedoczynność, nie bój się zrób tsh i ja bymjeszcze ft3 i ft4 zrobiła bo ft4 jest bardzo ważne w ciąży, a tsh max 2 powinno być w ciąży, niestety normy jakie są w labo są przestarzałe, akurat w temacie tarczycy jestem obeznana to mogę pomóc a i mam cudownego endo.Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Rozpuszczalne to najgorsze jest, w aptece pewnie ciężarnej by nie sprzedali, pytałaś gina?
nie pytalam jeszcze lekarza, wiec moze sobie odpuszczezostane wiec na samych witaminkach Femibion
edit: a wit C, rutinoscorbin - jak jest sie przeziebionym, mozna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:02
-
Anna255 wrote:nie pytalam jeszcze lekarza, wiec moze sobie odpuszcze
zostane wiec na samych witaminkach Femibion
Anna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Anna255 wrote:nie pytalam jeszcze lekarza, wiec moze sobie odpuszcze
zostane wiec na samych witaminkach Femibion
edit: a wit C, rutinoscorbin - jak jest sie przeziebionym, mozna?Anna255 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Moje tsh wynosiło 4,010 w tedy poroniłam, nie wiem czy tez przyczyniło sie do straty . Teraz miałam 2,5 itez musze skontrolować czy nie szaleje
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Co do magnezu faktycznie aspargin chociaż on jest z potasem wiec tez dobrze skontrolować potas by nie przesadzić mi jeszcze magnella polecała gin na porodowce mówi ze super się wchłania ponoć i typowo dla ciążowek
no i te magne b6 także to wiem ze w ciąży można i polecają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 19:15
Agnieszka0812, Anna255, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel