Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eustoma witaj i gratuluję
jaki masz wstępnie tp.? Ja byłam z K na wizycie teraz tez idę i tez będzie raczej przezpochwowe usg
monaa wrote:Widziałam i słyszałam serduszko mojego maleństwajestem taka szczęśliwa i rozpiera mnie energia!! Moja ciąża to prawdziwy cud:-) Dwa lata starań po.poronieniu i załapałem 34 dc co potwierdziło dzisiejsze usg.trzymam za Was kciuki
Gratuluję serduszka
klaudia1534 wrote:Jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku ma 13mm a serduszko bije 156 uderzeń na minutęNastępna wizyta 19 października i wtedy pani doktor zrobi już szczegółowe badanie pierwszego trymestru. Według USG jestem w 7t 6d ciąży. Mąż wyszedł wcześniej z pracy i był razem ze mną na badaniu
A to nasz Bąbelek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed39e78935db.jpg
Cudny fasolek gratulujęklaudia1534 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Klaudia! Gratulacje
mam nadzieję 30 zobaczyć podobny obrazek
Co do smerfetki- już na forum różowym byłam pewna, że to podstawiony troll... autentycznie. Jak można mieć 22 lata i być lekarzem? Studia medyczne trwają nieco dłużej. To trochę śmieszne kłamstwo. Wiecznie pisała jakieś bzury... nie chcę być złośliwa, ale tak mnie drażniła, że aż odetchnęłam jak ją zbanowano. Co drugi wpis na forum staraczek to "boję się czy bende dobrom mamom"... ręce mi opadły, czekałam tylko aż się wysypie tutaj z jakimś trolowatym tekstem. Albo troll, albo rozhisteryzowana nastolatka szukająca uznania. Tyle w temacie.hiacynta99, klaudia1534, Palinas89, tiffi, konwalijka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale naskrobałyście, nadrobię Was wieczorkiem i doczytam co u Was bo teraz na chwilę wpadłam tylko i idę z córą się pobawić. Od gina wróciłam. Na usg widać narazie tylko pęcherzyk 6,5mm. Fasolka jest tam gdzie być powinna
Na więcej atrakcji muszę poczekać 3 tygodnie do następnej wizyty
Za to kartę ciąży już mi założył. Luteinę przepisał. I w sumie tyle
xpatiiix3, CassieMK, Agnieszka0812, Marietta, monilia84, anka418, hiacynta99, klaudia1534, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Po tym jak pisałyśmy co pić a co nie zrobiłam sobie gluta z mielonego siemienia lnianego, bo na żołądku czuję takie kamienie i mdli mnie, mam nadzieję, że glutek jak zawsze pomoże
hiacynta99, bimba lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nadrobię Was wieczorem, bo muszę dziś klientowi oddać 10 artykułów, a napisałam tylko 2
Ja już po wizycie, mamy kartę ciąży i badania do wykonania, we wtorek znowu podglądam za darmo dzidzię na usg, może już będzie więcej widać
a taką normalną wizytę mam 16 października dopiero
Agnieszka0812, monilia84, xpatiiix3, monaa, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Gratulacje kochana
Ja się trochę martwię czy zobaczę serduszko w środę a jak nie będzie biło ??
Hiacynta będzie na pewno pięknie biło, zobaczyszw środę przyjdziesz do nas i powiesz że słyszałaś najpiękniejszy dźwięk na świecie, wiem to
głowa do góry
a teraz naprawdę od Was uciekam bo córka mnie już za nogę ciągnie i muszę iść budować zamek z klocków
hiacynta99, monilia84, Palinas89, konwalijka, Eustoma lubią tę wiadomość
-
Hiacynta będziemy trzymać kciuki!
)) ja w piątek będę własnie w 6 tygodniu i 6 dniu ciązy i też mam wielką nadzieję, że serce będzie biło i będę mogla powiedzieć rodzicom o ciąży
bo na razie trzymamy język za zębami, żeby nie zapeszyć!
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, ja już też wróciłam. z fasolką wszystko w porządku, serducho pięknie bije. uffff
lekarz powiedział że mam się teraz cieszyć bo objawy mogą wrócić
dostałam skierowanie na badania - kartę mi założy na następnej wizycie.anka418, xpatiiix3, Palinas89, klaudia1534, hiacynta99, Agnieszka0812, Marietta, mejbi, kasius lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:dziewczyny, ja już też wróciłam. z fasolką wszystko w porządku, serducho pięknie bije. uffff
lekarz powiedział że mam się teraz cieszyć bo objawy mogą wrócić
dostałam skierowanie na badania - kartę mi założy na następnej wizycie.hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość