Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee wrote:No i to jest dobry lekarza, a nie taki jak ten mój konował ;/ Rzucił mi, ze jak wyleci to wyleci - byłam u niego bo zaczęłam plamić. Podtrzymujących jego zdaniem nie ma sensu przepisywać, bo to nic nie daje. ;/
Teraz czekam na nowy tydzień i pójdę do lekarza, którego poleciła mi bratowa. Zobaczymy co stwierdzi..
Asmee-a to kutafon ten Twój lekarz.. ( przepraszam za wyrażenie)
Miejmy nadzieję, że to plamienie w terminie miesiączki i wszystko będzie dobrze!
Eustoma- ja idę na pierwszą wizytę w piątek, mam nadzieję, że z moim Rafalemstrasznie się stresuję..
Mona- wspaniale!)) a wiek płodowy kruszynki ile wynosi? ja w piątek będę w 6 tygodniu i 6 dniu ciąży (cykle 31 dniowe) i moja ciąża mniej więcej będzie miała 24 dni, mam nadzieję, że też zobaczę serduszko
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Mnie własnie nie bardzo coś boli. W pierwszej ciąży, tej straconej, bardzo mnie bolał brzuch tak ok. tydzień przed terminem @ zaczął więc ja po tym się skapnęłam, że jestem w ciąży. A teraz nic, tylko cycki trochę. No i nie spię w nocy, budzę się cały czas
monilia84 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monaa wrote:Hihi a myślałam że tylko ja tak sprawdzam te piersi
ja byłam sama
Ja też ciągle sprawdzam
Ale mi to zostało po ciąży biochemicznej w której spadek bhcg pociągnął ze sobą progesteron i piersi przestały boleć i wtedy już czułam że jest coś nie tak. -
Jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku ma 13mm a serduszko bije 156 uderzeń na minutę
Następna wizyta 19 października i wtedy pani doktor zrobi już szczegółowe badanie pierwszego trymestru. Według USG jestem w 7t 6d ciąży. Mąż wyszedł wcześniej z pracy i był razem ze mną na badaniu
A to nasz Bąbelek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed39e78935db.jpgAgnieszka0812, Anna255, hiacynta99, Palinas89, Wiaterek, monaa, Efendis, xpatiiix3, bimba, anka418, Madziuśka, konwalijka, Eustoma, baśka86, mejbi, Dariaaa88, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku ma 13mm a serduszko bije 156 uderzeń na minutę
Następna wizyta 19 października i wtedy pani doktor zrobi już szczegółowe badanie pierwszego trymestru. Według USG jestem w 7t 6d ciąży. Mąż wyszedł wcześniej z pracy i był razem ze mną na badaniu
A to nasz Bąbelek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed39e78935db.jpgklaudia1534 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w porządku ma 13mm a serduszko bije 156 uderzeń na minutę
A to nasz Bąbelek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed39e78935db.jpg
Gratulacjeelegancko i tak ma byc zawsze :-*
Agnieszka0812, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka bardzo zadowolony, mówi że nie mógłby opuścić pierwszego spotkania z Juniorem
A z jaką uwagą i skupieniem wpatrywał się w monitor, fanie jest przezywać to razem
Agnieszka0812, hiacynta99, Palinas89, monilia84, xpatiiix3, konwalijka lubią tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:Agnieszka bardzo zadowolony, mówi że nie mógłby opuścić pierwszego spotkania z Juniorem
A z jaką uwagą i skupieniem wpatrywał się w monitor, fanie jest przezywać to razem
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Papier to ja sprawdzam za każdym razem
papier ja teżi cycki i wszystko :]
Klaudia piękny dzieciaczek. I nóżki widać i rączkiPiękny
Agnieszka0812, hiacynta99, klaudia1534 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Mój mąż byl przy porodzie tez byl dzielny ze nie padł jak mu dali nożyczki do przecie i pępowiny
hiacynta99, klaudia1534, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Przy pierwszym porodzie mój też był i też przecinał, nawet ma koszulę co miał wtedy na sobie i czasem pokazuje starszemu, że był w niej jak przecinał pępowine
Hahaha
Nie wyobrażam. Sobie porodu bez meza:-) siłą go zaciągnęAgnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość