Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To właściwie co ja mogę pić zeby dobrze spać? Bo ni cholery mi nic nie pomaga. Rumianek pomógł to się dowiaduję, że nie mogę. Dokładnie - piękny stan
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Mleko wiaterku
Ja też cierpię na bezsenność i najlepiej jest się porządie zmęczyć
Jak jechałam na egzamin do poznania to położyłam się o 24, wstałam o 3, wróciłam do domu koło 18-19 i o 20 pocszłam spać i bez żadnego wstawania, kręcenia się niczego, spałam jakieś14 h
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ania1989 wrote:Dzisiejszy wynik bety to 8000 czyli urosła od piątku tylko o niecały tysiąc:-/ jutro wszystko się okaże. Ostatni raz u lekarza byłam tydzień temu więc w ciągu tego czasu powinien być już chociaż widoczny pęcherzyk żółtkowy...jestem przygotowana na najgorsze... To przykre co napisała smerfetka:-/ fasolka która mam jeszcze w brzuszku jest moja pierwszą ale jeśli diagnoza o pustym pęcherzyku się potwierdzi to stratę odczuje bardzo... Jednocześnie gratuluję tym u których wszystko jest w porządku;-)
trzymam za was kciuki
Ania, Kochana mam nadzieję, ze jednak wszystko będzie dobrze. Ściskam Kochana i wspieram. Naprawdę wiem co czujeszAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Paulina witamy i gratulacje wielkie :*
A ja pije lipę z miodem na gardłow poprzednich ciazach melisa na wieczór lubiłam pić
z rumiankiem to słyszałam hmm
Hmm co do glukozy w poprzedniej ciąży w 9 tyg z glukoza ponad 120 na czczo od razu diabetolog i od razu stwierdzono cukrzyca ciążowa najpierw dieta potem insulina od połowy takie normy miałam ja 120 2h po posiłku i na czczo najlepiej do 90 max.100Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
pucek wrote:Mleko wiaterku
Ja też cierpię na bezsenność i najlepiej jest się porządie zmęczyć
Jak jechałam na egzamin do poznania to położyłam się o 24, wstałam o 3, wróciłam do domu koło 18-19 i o 20 pocszłam spać i bez żadnego wstawania, kręcenia się niczego, spałam jakieś14 h
Mhhh świetnie, czyli jedna z rzeczy których nie cierpię, a uwierz mi mam ich niewiele ;PAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:To właściwie co ja mogę pić zeby dobrze spać? Bo ni cholery mi nic nie pomaga. Rumianek pomógł to się dowiaduję, że nie mogę. Dokładnie - piękny stan
a może bierz magnez na noc? wielu moim znajomym właśnie branie magnezu pomagało nawet koledze który przez kilka lat cierpiał na bezsennośćWiaterek lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Mhhh świetnie, czyli jedna z rzeczy których nie cierpię, a uwierz mi mam ich niewiele ;P
ooooja też,nie cierpię mleka i nabiału, mam nietolerancje laktozy i niestety jak tylko myślę o mleku to mam mdłości teraz w ciąży jeszcze bardziej to czuję feeWiaterek, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytałam dużo na temat zielonej herbaty i zdania są podzielone jedyne co powoduje to ogranicza wchłanianie kwasu foliowego innych działań nie ma. Myślę że nie ma co panikowac. Jak pytałam lekarza czy czegoś mam unikać powiedział ze mogę jeść i pić wszystko na co mam ochotę ale w granicach rozsądku jedynie narkotyki alkohol i papierosy odstawić na czas ciąży
Wiaterek, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heh, ja juz cykl na straty spisałam, ale mi się niedobrze zrobiło na zapach perfum mojej dyrektorki i strzeliłam test w 8/9 dpo (wg mnie 9) i niespodzianka :] Teraz sie tylko modle, żeby @ nie przyszła. Termin mam w czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:45
konwalijka, Agnieszka0812, hiacynta99, Palinas89, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Ale kompoty gotowane w domu chyba można? Wczoraj taki pyszny z jabłek, gruszek i śliwek zrobiłam, że moi rodzice 2 dzbanki wypili :]
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:heh, ja juz cykl na straty spisałam, ale mi się niedobrze zrobiło na zapach perfum mojej dyrektorki i strzeliłam test w 8/9 dpo (wg mnie 9) i niespodzianka :] Teraz sie tylko modle, żeby @ nie przyszła. Termin mam w czwartek
Wiaterek, hiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:A po co ma przychodzić? Niech sobie jedzie na conajmniej roczny urlop
O taaaaak rok bez @Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Paulina witamy i gratulacje wielkie :*
A ja pije lipę z miodem na gardłow poprzednich ciazach melisa na wieczór lubiłam pić
z rumiankiem to słyszałam hmm
Hmm co do glukozy w poprzedniej ciąży w 9 tyg z glukoza ponad 120 na czczo od razu diabetolog i od razu stwierdzono cukrzyca ciążowa najpierw dieta potem insulina od połowy takie normy miałam ja 120 2h po posiłku i na czczo najlepiej do 90 max.100
Mi to sie wstyd przyznac jak ja się przygotowałam do tego badania
Zjadłam kromkę z nutellą i pojechałam na badaniejak powiedziałam ze zjadłam nutelle to mnie babka chciała rozerwać
ale na szczęscie wynik był w normie heheheh
Palinas89, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:heh, ja juz cykl na straty spisałam, ale mi się niedobrze zrobiło na zapach perfum mojej dyrektorki i strzeliłam test w 8/9 dpo (wg mnie 9) i niespodzianka :] Teraz sie tylko modle, żeby @ nie przyszła. Termin mam w czwartek
Wiaterek ja zaczęłam sobie robić nadzeję, że zaskoczyło jak nagle po ok 3 dniach od owulacji wyskoczyła mi opryszczka wargowa - a nie pamiętam kiedy ostatnio ją mialam) jakieś kilka lat temu
Hiacynta ja dzisiaj byłam na badaniach, w tym glukoza i od 6 nie spalam, też mam w domu nutelle i miałam taką ochotę się jej nażreć łyżkamiale dałam radę pojechać rowerkiem na czczo:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 14:18
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc