Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem własnie, że są te Braxtona-Hicksa, tylko nie wiem czy to własnie one czy cos powazniejszego co mi spowoduje skrócenie szyjki:/ Tak mi sie tez wydaje ze gdyby to były jakies gorsze skurcze to po nospie by nie przeszło tak szybko. No skoro w większosci takie mamy to widocznie taki urok tego 8miesiąca :p

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłych świąt Wam życzę

pasia27, Marietta lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Dziewczyny Wesolych i.spokojnych swiat!

Ja dzis świętuje podwójnie bo 31urodzinki tez :-)
    Teściówa kupiła mi maly torcik tiramisu :-) dostałam kurtkę na jesień bo teraz się nie dopne wiadomo i dla malutkiej 2slodkie różowe.reczniki :-)
    Pasia to jesteś ten sam rocznik co Ja-tyle że ja z listopada ☺
    Mąż wrócił -robi jakieś żarłko na jutrzejszy dzień.Mily itd ale ja mam ochote go zabić -taka jestem zawistna bo przewidujac mogę się domyślić że nie poprawi swojego zachowania,a ja bym chciała żeby pewne rzeczy zrozumiał i wyciągnął wnioski!

Życzę Wam Kochane,
    aby te święta wielkanocne
    wniosły do Waszych serc
    wiosenną radość i świeżość,
    pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. Żeby na wielkanocnym stole nie zabrakło jajeczek,kiełbaski i pysznych babeczek.

pasia27 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati ja od dwoch dni cierpie na mega twardnienie brzucha. U mnie to jest cud jak jest miekki :/ a tak to non stop twardy i do tego maly kreci sie bo sie chce obrocic a juz nie da rady chyba :( i dzisiaj caly dzien mnie kluje tak jakby lewy jajnik. Chyba to normalne. Niewiem..

Czuje sie fatalnie :( Ruszac sie nie moge bo mi ciezko a o kregoslupie nawet nie mowie :( jest to dla mnie najgorszy okres w ciazy jak do tej pory :(

W czwartek mam wizyte i niech juz daje to skierowanie na ta cesarke bo juz wytrzymac nie moge :( :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 21:32

tb73anlisarvnmt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń ! :)
    A dla Was dziewczyny Wesołych Świąt w rodzinnym gronie, spokojnej końcówki ciąży i bezbolesnych porodów, żeby nasze kurczaczki urodziły się zdrowe i silne ! :)

Ja od 2 dni chodze i kwicze, rwa kulszowa mnie dopadła i kuleje na lewą noge, robie tyle ile musze a pozatym leże i się nie ruszam.. nie wiedziałam, że to aż tak może boleć :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam problem z twardniejacym brzuchem. sle dziś to chyba przez gazy które muszę wstrzymać bo cały dzień rodzina jest. do tego koszmarem jest kąpiel w wannie bo musze klekac a potem wstać nie mogę. każdemu zimno i uchylić okna nie można. gorąco kręci mi się w głowie przyspieszony oddech. eh niech te święta się już skończą.

• marzenka06 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Czuje sie fatalnie :( Ruszac sie nie moge bo mi ciezko a o kregoslupie nawet nie mowie :( jest to dla mnie najgorszy okres w ciazy jak do tej pory :(
    W czwartek mam wizyte i niech juz daje to skierowanie na ta cesarke bo juz wytrzymac nie moge :( :( :(
    Ja mam w środę i zastanawiam co mi powie gin. Bo ja też mam miec cc. A Ty już na pewno wiesz, że teraz dostaniesz skierowanie?

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia a Tobie na ostatniej wizycie gin mówił, że kiedy będziesz mieć cc? W którym tyg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 22:22

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się pod koniec tego szaleńczego dnia :)
    właśnie skończyłam sprzątać i zrobiłam tort na urodziny tatuśka.
    Chciałam Wam życzyć Zdrowych i spokojnych Świąt bez nagłych niespodzianek.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf9036f5700d.jpg

pasia27, Marietta lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej dziewczyny wczoraj skończyłam
    32 tydzien do piątku mam nadzieje ze uda Nam sie wytrzymać aby podziałały prawidłowo sterydy.
    U Nas hymmm spoko tylko tak troszkę przykro w szpitalu na święta narazie wszystko ok Niunia znów zwrosla niby 2490 g . Mam nadzieje ze wytrzymamy jeszcze z cztery pełne tygodnie aby wszystko przebiegło tak jak powinno. Co do
    Ilości wód usłyszałam ze nie jest gorzej ale nie jest tez lepiej i ze lepiej byc pod kontrola . Z czego
    Pozniej na karcie wpisali wielowodzie znacznego stopnia wiec hymmm ... W święta wiadomo mniej lekarzy i za bradzo wszystko stoi w miejscu wiec pewnie dopiero cos sie ruszy po poniedziałku . Moi rodzice jeszcze sie rozchorowali wiec nawet nie mogli przyjechać do mnie w odwiedziny by mnie nie zarazić na całe szczęście dzis przyjedzie brat z babciami przywiozą troszkę świątecznego jedzonka :)
    Pozdrawiamy z szpitalnego łóżka i życzymy Wesołych rodzinnych świat :)

Trzymaj się cieplutko, i również spokojnych Świąt :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Dziewczyny Wesolych i.spokojnych swiat!

Ja dzis świętuje podwójnie bo 31urodzinki tez :-)
    Teściówa kupiła mi maly torcik tiramisu :-) dostałam kurtkę na jesień bo teraz się nie dopne wiadomo i dla malutkiej 2slodkie różowe.reczniki :-)

Pasia to z okazji urodzinek, spełnienia pozostałych marzeń :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenka06 wrote:
    Nacia a Tobie na ostatniej wizycie gin mówił, że kiedy będziesz mieć cc? W którym tyg?

Powiedzial ze jesli do 35tc maly sie nie obroci to w 37-38tc bede miala juz go przy sobie.. jak bede szla do niego to bede miala koncowke 34tc a wizyte mam co 2tyg wiec wydaje mi sie ze moze mi dac juz teraz skierowanie albo poczeka do wizyty w 36tc i wtedy mi da..

Wolalabym zeby maly sie obrocil i nie miec cc ale tak mi juz ciezko ze mi juz wszystko jedno...

tb73anlisarvnmt1.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za życzenia dziewczyny :-)

Ja Nocka nie przespana..jak juz usnelam to ok.5 Kacper sie obudził ze juz wyspany hehe ale zrobil siusiu,Dalam mu auto przytulił i usnął ;-) za godzinke hehe pospaliśmy do 8.30 ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) życzymy Wam okrągłych, wielkich i twardych jaj przy porodzie! Tym naturalnym i "zamkowym". Świąteczne przutulasy!!

f2wlepok51d0udm2.png
  • Evil89 Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie :) chciałabym dołączyć do mam którego czekają na swoje pociechy, które planowo mają urodzić się w maju, ale nie wiem jak to zrobić, trochę jeszcze nie ogarniam tego forum :P Pomóżcie :)

No i oczywiście Wesołych Świąt! :)

Pozdrawiam,
    Ewa

f2wlh371tr1ba2by.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa witamy :) tutaj juz kazda jest na etapie koncowym :) takze jak cos to mozesz tutaj zadawac pytania, pochwalic sie np wymiarami dzieciaczka itp. Nawet jak hormony daja Ci popalic to mozesz to wszystko wyrzucic tutaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 14:54

tb73anlisarvnmt1.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Evil,tak jak Necia pisze wszystko co czujesz,doświadczasz, relacje z wizyt itd dajesz na forum☺
    Ja po małym obrzarstwie już leżę i odpoczywam☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 22:02

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ja życzę Wam wedolych swiat!! Wlasnie zaleglo mi sie na kanapie z sorbetem malinowym własnej roboty bo tak mnie wzielo

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no i tyle by było ze spania. Całą noc bolało mnie gardło i zatkały mi się zatoki :((( perspektywa najbliższych kilku dni mnie załamuje.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w lany poniedzialek☺Tez nie za bardzo się wysłałam bo u teściów zostaliśmy, na dwóch kanapach śpimy z mężem bo małe są więc ciasno jak cholera by bylo(a w domku 160 cm szerokości więc bez porownania).
    Straszny sen miałam -że krwawilam-to już drugi raz takie coś mi się śniło.

‹‹ 1460 1461 1462 1463 1464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ