Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem własnie, że są te Braxtona-Hicksa, tylko nie wiem czy to własnie one czy cos powazniejszego co mi spowoduje skrócenie szyjki:/ Tak mi sie tez wydaje ze gdyby to były jakies gorsze skurcze to po nospie by nie przeszło tak szybko. No skoro w większosci takie mamy to widocznie taki urok tego 8miesiąca :pBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Pasia to jesteś ten sam rocznik co Ja-tyle że ja z listopada ☺pasia27 wrote:Dziewczyny Wesolych i.spokojnych swiat!
Ja dzis świętuje podwójnie bo 31urodzinki tez
Teściówa kupiła mi maly torcik tiramisu
dostałam kurtkę na jesień bo teraz się nie dopne wiadomo i dla malutkiej 2slodkie różowe.reczniki 
Mąż wrócił -robi jakieś żarłko na jutrzejszy dzień.Mily itd ale ja mam ochote go zabić -taka jestem zawistna bo przewidujac mogę się domyślić że nie poprawi swojego zachowania,a ja bym chciała żeby pewne rzeczy zrozumiał i wyciągnął wnioski!
Życzę Wam Kochane,
aby te święta wielkanocne
wniosły do Waszych serc
wiosenną radość i świeżość,
pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję. Żeby na wielkanocnym stole nie zabrakło jajeczek,kiełbaski i pysznych babeczek.
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Nati ja od dwoch dni cierpie na mega twardnienie brzucha. U mnie to jest cud jak jest miekki
a tak to non stop twardy i do tego maly kreci sie bo sie chce obrocic a juz nie da rady chyba
i dzisiaj caly dzien mnie kluje tak jakby lewy jajnik. Chyba to normalne. Niewiem..
Czuje sie fatalnie
Ruszac sie nie moge bo mi ciezko a o kregoslupie nawet nie mowie
jest to dla mnie najgorszy okres w ciazy jak do tej pory 
W czwartek mam wizyte i niech juz daje to skierowanie na ta cesarke bo juz wytrzymac nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 21:32

-
nick nieaktualnyPasia wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń !

A dla Was dziewczyny Wesołych Świąt w rodzinnym gronie, spokojnej końcówki ciąży i bezbolesnych porodów, żeby nasze kurczaczki urodziły się zdrowe i silne !
Ja od 2 dni chodze i kwicze, rwa kulszowa mnie dopadła i kuleje na lewą noge, robie tyle ile musze a pozatym leże i się nie ruszam.. nie wiedziałam, że to aż tak może boleć
-
nick nieaktualnyja tez mam problem z twardniejacym brzuchem. sle dziś to chyba przez gazy które muszę wstrzymać bo cały dzień rodzina jest. do tego koszmarem jest kąpiel w wannie bo musze klekac a potem wstać nie mogę. każdemu zimno i uchylić okna nie można. gorąco kręci mi się w głowie przyspieszony oddech. eh niech te święta się już skończą.
-
Ja mam w środę i zastanawiam co mi powie gin. Bo ja też mam miec cc. A Ty już na pewno wiesz, że teraz dostaniesz skierowanie?Nacia wrote:Czuje sie fatalnie
Ruszac sie nie moge bo mi ciezko a o kregoslupie nawet nie mowie
jest to dla mnie najgorszy okres w ciazy jak do tej pory 
W czwartek mam wizyte i niech juz daje to skierowanie na ta cesarke bo juz wytrzymac nie moge

-
Witamy się pod koniec tego szaleńczego dnia

właśnie skończyłam sprzątać i zrobiłam tort na urodziny tatuśka.
Chciałam Wam życzyć Zdrowych i spokojnych Świąt bez nagłych niespodzianek.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf9036f5700d.jpg
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny wczoraj skończyłam
32 tydzien do piątku mam nadzieje ze uda Nam sie wytrzymać aby podziałały prawidłowo sterydy.
U Nas hymmm spoko tylko tak troszkę przykro w szpitalu na święta narazie wszystko ok Niunia znów zwrosla niby 2490 g . Mam nadzieje ze wytrzymamy jeszcze z cztery pełne tygodnie aby wszystko przebiegło tak jak powinno. Co do
Ilości wód usłyszałam ze nie jest gorzej ale nie jest tez lepiej i ze lepiej byc pod kontrola . Z czego
Pozniej na karcie wpisali wielowodzie znacznego stopnia wiec hymmm ... W święta wiadomo mniej lekarzy i za bradzo wszystko stoi w miejscu wiec pewnie dopiero cos sie ruszy po poniedziałku . Moi rodzice jeszcze sie rozchorowali wiec nawet nie mogli przyjechać do mnie w odwiedziny by mnie nie zarazić na całe szczęście dzis przyjedzie brat z babciami przywiozą troszkę świątecznego jedzonka
Pozdrawiamy z szpitalnego łóżka i życzymy Wesołych rodzinnych świat
Trzymaj się cieplutko, i również spokojnych Świąt
Carolq lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Dziewczyny Wesolych i.spokojnych swiat!
Ja dzis świętuje podwójnie bo 31urodzinki tez
Teściówa kupiła mi maly torcik tiramisu
dostałam kurtkę na jesień bo teraz się nie dopne wiadomo i dla malutkiej 2slodkie różowe.reczniki 
Pasia to z okazji urodzinek, spełnienia pozostałych marzeń
-
marzenka06 wrote:Nacia a Tobie na ostatniej wizycie gin mówił, że kiedy będziesz mieć cc? W którym tyg?
Powiedzial ze jesli do 35tc maly sie nie obroci to w 37-38tc bede miala juz go przy sobie.. jak bede szla do niego to bede miala koncowke 34tc a wizyte mam co 2tyg wiec wydaje mi sie ze moze mi dac juz teraz skierowanie albo poczeka do wizyty w 36tc i wtedy mi da..
Wolalabym zeby maly sie obrocil i nie miec cc ale tak mi juz ciezko ze mi juz wszystko jedno...
-
Witam mamusie
chciałabym dołączyć do mam którego czekają na swoje pociechy, które planowo mają urodzić się w maju, ale nie wiem jak to zrobić, trochę jeszcze nie ogarniam tego forum
Pomóżcie 
No i oczywiście Wesołych Świąt!
Pozdrawiam,
Ewa
-
Ewa witamy
tutaj juz kazda jest na etapie koncowym
takze jak cos to mozesz tutaj zadawac pytania, pochwalic sie np wymiarami dzieciaczka itp. Nawet jak hormony daja Ci popalic to mozesz to wszystko wyrzucic tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 14:54

-
Witaj Evil,tak jak Necia pisze wszystko co czujesz,doświadczasz, relacje z wizyt itd dajesz na forum☺
Ja po małym obrzarstwie już leżę i odpoczywam☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 22:02
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Witam się z Wami w lany poniedzialek☺Tez nie za bardzo się wysłałam bo u teściów zostaliśmy, na dwóch kanapach śpimy z mężem bo małe są więc ciasno jak cholera by bylo(a w domku 160 cm szerokości więc bez porownania).
Straszny sen miałam -że krwawilam-to już drugi raz takie coś mi się śniło.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

za godzinke hehe pospaliśmy do 8.30