Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma się co bać. Póki sa nieregularne nie sa coraz częściej to jest to normalna reakcja na zmeczenieklaudia1534 wrote:Baronowa dzięki za odpowiedź, czyli chyba pierwsze skurcze zaczęły się pojawiać..
-
marzenka06 wrote:Przeszła któraś z Was zatkane zatoki i gorączkę w ciąży? Co brałyście? Ja na razie nie mam 38 ale w nocy może być powyżej

Marzenka ja miesiac temu ze zwyklego przeziebienia (bez goraczki) mialam zatkane zatoki z czego poszlo mi na uszy i mialam zatkane uszy i dopiero antybiotyk mi pomogl. To wszystko trwalo miesiac
wiec poki masz tylko zatkane zatoki to recznik na glowe i inhalacje i jednak odwiedzilabym lekarza ze wzgledu na goraczke.. ja meczylam sie miesiac
a teraz Tobie za wiele czasu nie zostalo do porodu wiec uwazaj na siebie 
Ja znowu mam katar.. na szczescie tylko katar.. ale ostatnie przeziebienie tez zaczelo sie od zwyklego kataru.. wiec tez staram sie uwazac bo pogoda dzisiaj ladna a jutro deszcz..
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny byłam dziś na dyżurze i lekarz przepisał mi duomox. Brała któraś w ciąży?
Lipa z tymi zatokami. Zatkane i ani wydmuchać ani wciągnąć. Robiłam dziś inhalacje 3 razy i w sumie pomagają, ale gdzieś na godzinę max dwie.
Witam , pozwoliłam sobie wtrącić 3 grosze- ja brałam duomox i nic się dzieciaczkowi potem nie dzieje , także bierz spokojnie bo gorzej to może tylko być jak nie weźmiesz. Rozwinąć się mogą jakieś bakterie a to już może wpłynąć na bobasa. Pozdrawiam sierpniowka 2016
Nasze maleństwo :* Kinga
21.08.2016r. -
Tak. W pierwszej ciąży w pierwszym trymestrze;).marzenka06 wrote:Dziewczyny byłam dziś na dyżurze i lekarz przepisał mi duomox. Brała któraś w ciąży?
Lipa z tymi zatokami. Zatkane i ani wydmuchać ani wciągnąć. Robiłam dziś inhalacje 3 razy i w sumie pomagają, ale gdzieś na godzinę max dwie.
Zerknij na substancje aktywna, ale ta jest z tej pierwszej kategorii bezpieczeństwa. -
Nie wiedziałam że duomox można w ciazy - w sumie to taki uniwersalny antybiotyk.Teraz cholernie musimy uważać na przeziębienia i inne tego typu dziadostwa nie dużo nam zostało. Dziś rozmawiałam z mama-mówiła że jak była ze mna w ciazy to miała termin na 2 grudnia a urodzilam się 21 listopada-dzięki temu załapałam się jeszcze na to że jestem spod znaku skorpiona ☺Tez bym chciała tak lekko przed terminem-żeby wszystko naturalnie poszło.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Ja dzisiaj zaczynam 34tc
w czwartek czeka mnie wizyta u lekarza na ktorej dowiem sie czy moj kochany synek chce poczekac do maja czy woli wyjsc wczesniej przez cc
juz mi wszystko jedno
najwazniejsze zeby byl caly i zdrowy.. no i zeby byl juz przy mnie
monilia84, Iwa81 lubią tę wiadomość

-
A na zatoki polecam rozgrzaną sol i oklady
Wlać do nosa mgielke zablocka - pięknie sie po tym smarka. Do tego odkaza to ma duże stężenie soli, ale wlać nie wpsikiwac. Tak zeby sie to wlalo do nosa.
Pic imbir, zagryść kanapką z czosnkiem i poprawić grapefruitem.
Mialam 3 tygodnie kataru, juz mega bólem głowy. Jak to wszystko zastosowalam to po 2 dniach bylo po sprawie.
I potem ze trzy razy mnie cos brało - za każdym razem po takiej zmasowanej kuracji i odespaniu przechodziloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:15
Nacia lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Przeszła któraś z Was zatkane zatoki i gorączkę w ciąży? Co brałyście? Ja na razie nie mam 38 ale w nocy może być powyżej

Ja jak miałam gorączkę to wzięłam paracetamol na noc żeby się wypocić i temp, spadla i inhalacje rumianku robiłam. -
Pasia ja również w czwartek wizytuje☺
Jeszcze badania zrobic krew i mocz alejutronie idę za dużo niezdrowego jedzenia w święta sie przewinelo i mogły by wyjść cuda na kiju-pojde wśród.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:55
Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
, święta jak święta minęły bardzo szybko było duzo gości
i duzo przysmaków troszeczkę podjadlysmy , niby na diecie ale i tak cos tam poczulyśmy 
Ekipa nadal na sali w porządku jutro mam miec usg i rozmowe z moim lekarzem takze sie bardzo niecierpliwie . Jestem ciekawa ile wód jest , jak tam mała i jej waga . No i Niunia obróciła sie główka w dół
ale czym bliżej tym bardziej boje sie ze pęknę przed czasem 
Buziaki powodzenia na wizytach
i 3majcie sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:59
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Hej dziewczyny
, święta jak święta minęły bardzo szybko było duzo gości
i duzo przysmaków troszeczkę podjadlysmy , niby na diecie ale i tak cos tam poczulyśmy 
Ekipa nadal na sali w porządku jutro mam miec usg i rozmowe z moim lekarzem takze sie bardzo niecierpliwie . Jestem ciekawa ile wód jest , jak tam mała i jej waga . No i Niunia obróciła sie główka w dół
ale czym bliżej tym bardziej boje sie ze pęknę przed czasem 
Buziaki powodzenia na wizytach
i 3majcie sie
Trzymaj się , i daj znać jutro co i jak
Carolq lubi tę wiadomość