Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy od lekarza
wody spadły odrobinkę takze jestem bardzo szczęśliwa
Niunia rosnie znów swoim tepem i powróciła do swoich centyli
Wazy 2550g , przepływy w normie i wszystko oknadal mam odpoczywać i na spokojnie
Dzieki za kciuki za NasPatrycja24, Cigaretta, Iwa81, Różyczka, pasia27, josephinka84, Baronowa_83, tola2014, Negra, monilia84, Efendis, Liley, Nacia, klaudia1534, NatiB, domi05, maimama lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:My wróciliśmy od lekarza
Wazy 2550g , przepływy w normie i wszystko oknadal mam odpoczywać i na spokojnie
Dzieki za kciuki za Nas
super wieści, oby tak dalejCarolq lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:My wróciliśmy od lekarza
Dzieki za kciuki za NasCarolq lubi tę wiadomość
-
Ja nie zasypiam wczesniej niż 1 w nocy a wczoraj do 4 nad ranem oglądałam serial .
Dziś też pewnie pójdę spać ok 2.00.
Właśnie mnie zgaga bierze ...
Chciałabym zrobic pedicure zaraz przed cc.
Myślicie, ze mozna u stop paznokcie pomalować? Ja kocham miec czerwone, ale nie wiem czy nie beda krzywo patrzeć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 23:47
-
Różyczka wrote:Ja nie zasypiam wczesniej niż 1 w nocy a wczoraj do 4 nad ranem oglądałam serial .
Dziś też pewnie pójdę spać ok 2.00.
Właśnie mnie zgaga bierze ...
Chciałabym zrobic pedicure zaraz przez cc.
Myślicie, ze mozna u stop paznokcie pomalować? Ja kocham miec czerwone, ale nie wiem czy nie beda krzywo patrzeć ...
a no to nieźle maszja zaraz idę spać bo jutro mam warsztaty na 10:00
a co do paznokci, to nie wiem ,zawsze się znajdzie jakaś pipka która krzywo popatrzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy po ciezkiej nocy. Czesto wstawalam do kibielka, w ogole non stop sie budzilam. Pies sie dziwnie zachowywal. Albo pakowal sie do lozka (czego normalnie nie robi) albo kladl sie pod nie- zwykle spi w swoim kojcu. Do kibelka tez lazil za mna. Zastanawiam sie czy on czuje cos o czym ja jeszcze nie wiem?Patrycja24
-
Hejka u Nas nocka tez kiepska, ciagle sie budzilam
Ciężki.dzionek mnie czeka ale pospie najwyzej w ciagu dnia. Choć dzisiaj po 14 do fryzjera sie wybieram. Powiedzcie mi farbujecie wlosy teraz w takiej wysokiej ciazy albo pasemka robicie ??
Carolq gratuluje super wieści. Maluszek ślicznie rośnie. Mam nadzieje że mój kurczaczek za tydzien tez juz bedzie ważył 2500goby
Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć dziewczyny
ja się przyzwyczaiłam chyba już do nocnych wycieczek do łazienki, na szczęście po powrocie od razu zasypiam. Ale rano budzę się jak mąż wychodzi do pracy i mimo że mogłabym i chciała jeszcze pospać to już nie mogę zasnąć. Nawet jak po południu oczy mi się kleją to tylko przyłożę głowę do poduszki i za nic nie mogę ich zamknąć. Nie wiem, może mój organizm przestawił się już w tryb czuwania.
Patrycja właśnie miałam się was pytać czy wasze zwierzaki zachowują się inaczej. Mój pies też za mną chodzi, przytula się do brzucha, wącha go, nawet przestał żebrać jak ja jem a to już bardzo do niego niepodobneciekawe czy coś wyczuwa.
-
Witam się i ja.Dzis pospalam do 8-szaleństwo. Dziś dzień bez samochodu-mąż zabrał do pracy wiec jestem uwięziona na cały dzień w domu.Moze pozamawiac dziś :materacyk mi jeszcze brakuje i łóżeczko.Materac chyba wezmę pianka kokos-to i tak na max 2 lata[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Witam się i ja.Dzis pospalam do 8-szaleństwo. Dziś dzień bez samochodu-mąż zabrał do pracy wiec jestem uwięziona na cały dzień w domu.Moze pozamawiac dziś :materacyk mi jeszcze brakuje i łóżeczko.Materac chyba wezmę pianka kokos-to i tak na max 2 lata
tez mam pianka kokos. jedna strona twarda druga miękka. sami mamy w sypialni taki . śpimy na tej twardej i jest naprawdę wygodny
pasia27 lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Kurcze ja też nie mogę spać...
Paznokcie u nóg można mieć pomalowane. Ważne żeby u nóg albo u rąk były niepomalowane. Bo jak jest cc to jakby coś się działo to oni patrzą na paznokcie. Tak nam lekarz w szkole rodzenia mówił.to można mkec pomalowane czy nie?