X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakiej firmy termometr bezdotykowy polecacie ?

tola2014 lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy od lekarza :) wody spadły odrobinkę takze jestem bardzo szczęśliwa :)
    Niunia rosnie znów swoim tepem i powróciła do swoich centyli :)
    Wazy 2550g , przepływy w normie i wszystko ok :) nadal mam odpoczywać i na spokojnie :)
    Dzieki za kciuki za Nas :)

Patrycja24, Cigaretta, Iwa81, Różyczka, pasia27, josephinka84, Baronowa_83, tola2014, Negra, monilia84, Efendis, Liley, Nacia, klaudia1534, NatiB, domi05, maimama lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    My wróciliśmy od lekarza :) wody spadły odrobinkę takze jestem bardzo szczęśliwa :)
    Wazy 2550g , przepływy w normie i wszystko ok :) nadal mam odpoczywać i na spokojnie :)

super wieści, oby tak dalej :)

Carolq lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Carolq :)
    Odpoczywaj :)

Carolq lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Suuuuuper!!!

Carolq lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, niech sobie dalej powolutku spadają

Carolq lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jednak ktoś nie śpi :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zasypiam wczesniej niż 1 w nocy a wczoraj do 4 nad ranem oglądałam serial .
    Dziś też pewnie pójdę spać ok 2.00.
    Właśnie mnie zgaga bierze ...
    Chciałabym zrobic pedicure zaraz przed cc.
    Myślicie, ze mozna u stop paznokcie pomalować? Ja kocham miec czerwone, ale nie wiem czy nie beda krzywo patrzeć ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 23:47

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka wrote:
    Ja nie zasypiam wczesniej niż 1 w nocy a wczoraj do 4 nad ranem oglądałam serial .
    Dziś też pewnie pójdę spać ok 2.00.
    Właśnie mnie zgaga bierze ...
    Chciałabym zrobic pedicure zaraz przez cc.
    Myślicie, ze mozna u stop paznokcie pomalować? Ja kocham miec czerwone, ale nie wiem czy nie beda krzywo patrzeć ...

a no to nieźle masz ;) ja zaraz idę spać bo jutro mam warsztaty na 10:00
    a co do paznokci, to nie wiem ,zawsze się znajdzie jakaś pipka która krzywo popatrzy ;)

km5sdf9h3loowecn.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja też nie mogę spać...
    Paznokcie u nóg można mieć pomalowane. Ważne żeby u nóg albo u rąk były niepomalowane. Bo jak jest cc to jakby coś się działo to oni patrzą na paznokcie. Tak nam lekarz w szkole rodzenia mówił.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam się o pytanie o termometr. słyszałam , że podobno taki do ucha jest dobry

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termometr Rossmax hc 700 :) ma bardzo dobre opinie.

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy po ciezkiej nocy. Czesto wstawalam do kibielka, w ogole non stop sie budzilam. Pies sie dziwnie zachowywal. Albo pakowal sie do lozka (czego normalnie nie robi) albo kladl sie pod nie- zwykle spi w swoim kojcu. Do kibelka tez lazil za mna. Zastanawiam sie czy on czuje cos o czym ja jeszcze nie wiem?

Patrycja24
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u Nas nocka tez kiepska, ciagle sie budzilam :( Ciężki.dzionek mnie czeka ale pospie najwyzej w ciagu dnia. Choć dzisiaj po 14 do fryzjera sie wybieram. Powiedzcie mi farbujecie wlosy teraz w takiej wysokiej ciazy albo pasemka robicie ??

Carolq gratuluje super wieści. Maluszek ślicznie rośnie. Mam nadzieje że mój kurczaczek za tydzien tez juz bedzie ważył 2500g <3 oby ;)

Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam z ciężką głową :((
    Ja wycieniowałam włosy ale zastanawiam się, czy nie pójść do fryzjera i nie pomalować. Jak dziecko się urodzi, to średnio z czasem będzie, jeśli będę karmić. Bo do fryzjera to zwykłe trzeba ze 2 godziny.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) ja się przyzwyczaiłam chyba już do nocnych wycieczek do łazienki, na szczęście po powrocie od razu zasypiam. Ale rano budzę się jak mąż wychodzi do pracy i mimo że mogłabym i chciała jeszcze pospać to już nie mogę zasnąć. Nawet jak po południu oczy mi się kleją to tylko przyłożę głowę do poduszki i za nic nie mogę ich zamknąć. Nie wiem, może mój organizm przestawił się już w tryb czuwania.
    Patrycja właśnie miałam się was pytać czy wasze zwierzaki zachowują się inaczej. Mój pies też za mną chodzi, przytula się do brzucha, wącha go, nawet przestał żebrać jak ja jem a to już bardzo do niego niepodobne :D ciekawe czy coś wyczuwa.

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.Dzis pospalam do 8-szaleństwo. Dziś dzień bez samochodu-mąż zabrał do pracy wiec jestem uwięziona na cały dzień w domu.Moze pozamawiac dziś :materacyk mi jeszcze brakuje i łóżeczko.Materac chyba wezmę pianka kokos-to i tak na max 2 lata

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zamówiłam łóżeczko i materac pianka grypa kokos. Taki miałam z córką i był ok. Brakuje mi jeszcze jakiegoś kocyka.
    A do wózków macie jakąś pościel? Czymś ścielicie materacyki w gondolach? Bo zastanawiam się, czy coś kupować.

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Witam się i ja.Dzis pospalam do 8-szaleństwo. Dziś dzień bez samochodu-mąż zabrał do pracy wiec jestem uwięziona na cały dzień w domu.Moze pozamawiac dziś :materacyk mi jeszcze brakuje i łóżeczko.Materac chyba wezmę pianka kokos-to i tak na max 2 lata

tez mam pianka kokos. jedna strona twarda druga miękka. sami mamy w sypialni taki . śpimy na tej twardej i jest naprawdę wygodny

pasia27 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzenka06 wrote:
    Kurcze ja też nie mogę spać...
    Paznokcie u nóg można mieć pomalowane. Ważne żeby u nóg albo u rąk były niepomalowane. Bo jak jest cc to jakby coś się działo to oni patrzą na paznokcie. Tak nam lekarz w szkole rodzenia mówił.
    Chyba zaspana jesteś;-) to można mkec pomalowane czy nie? ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
‹‹ 1501 1502 1503 1504 1505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ