Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenka06 wrote:Ja wczoraj zamówiłam łóżeczko i materac pianka grypa kokos. Taki miałam z córką i był ok. Brakuje mi jeszcze jakiegoś kocyka.
A do wózków macie jakąś pościel? Czymś ścielicie materacyki w gondolach? Bo zastanawiam się, czy coś kupować. -
nick nieaktualnymarzenka06 wrote:Ja wczoraj zamówiłam łóżeczko i materac pianka grypa kokos. Taki miałam z córką i był ok. Brakuje mi jeszcze jakiegoś kocyka.
A do wózków macie jakąś pościel? Czymś ścielicie materacyki w gondolach? Bo zastanawiam się, czy coś kupować.
ja kupiłam dwa prześcieradła na materac do wózka. żadnych pościeli nie kupuje. będzie ciepło juz. a jak będą chłodniejsze dni to ubiore cieplejszego pajaca i kocyk dam.
-
nick nieaktualnypasia27 wrote:Ja mam do ucha
3sek i pomiar
jakiej firmy ? mnie to właściwie z wyprawki brakuje termometra , wanienki turystycznej niani i prześcieradła do kołyski. a Wy już wszystko kupione?
zastanawiam się czy kupować sterylizator do butelek czy po prostu woreczki do sterylizacji albo w garnku z wodą je sterylizowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też kupie do wózka z 2 prześcieradła, posciel mam minky do wozka z wypelnieniem-dostalam w prezencie ale w lato raczej się nie przyda - mam pieluszki bambusowe więc tym będę odkrywać, a jak zimniej będzie to mam cienkie kocyki.
Tola dzięki za info-a jaki konkretnie kupowałas do łóżeczka, jakaś strona int?
Jeszcze raz pytanko o wypełnienie poscieli do łóżeczka -jaka macie,skąd zamawiała scie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej
Ja dzisiaj 4 razy w nocy wstawałam czyli standardowo, najlepsze jest to że wstaje o stałych godzinach
Powiedzcie mi czy czop śluzowy zawsze jest podbarwiony krwią? Bo dzisiaj przy podcieraniu na papierze zauważyłam taką dziwną galaretowatą grudkę śluzu i tak mnie to zastanowiło..
Na 10.40 lecę do gina sprawdzić co z tymi moimi wodami, w sumie to nie wiem czy tylko to sprawdzi czy znów mnie całą przebada, bo taką porządną wizytę miałam tydzień temu.
Miłego dnia Kochane! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Hej
Powiedzcie mi czy czop śluzowy zawsze jest podbarwiony krwią? Bo dzisiaj przy podcieraniu na papierze zauważyłam taką dziwną galaretowatą grudkę śluzu i tak mnie to zastanowiło..
Miłego dnia Kochane!
czop nie musi byc podbarwiony krwią -
marzenka06 wrote:Ja wczoraj zamówiłam łóżeczko i materac pianka grypa kokos. Taki miałam z córką i był ok. Brakuje mi jeszcze jakiegoś kocyka.
A do wózków macie jakąś pościel? Czymś ścielicie materacyki w gondolach? Bo zastanawiam się, czy coś kupować. -
tola2014 wrote:jakiej firmy ? mnie to właściwie z wyprawki brakuje termometra , wanienki turystycznej niani i prześcieradła do kołyski. a Wy już wszystko kupione?
zastanawiam się czy kupować sterylizator do butelek czy po prostu woreczki do sterylizacji albo w garnku z wodą je sterylizowac
Dla nas super na teraz bo syn jest szybki a wczesniej jak byl malutki to uzywalam swojego mikrolinetola2014 lubi tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny czy Wam się dobrze oddycha? Od dwóch dni strasznie ciężko mi się oddycha. Czuję taki ucisk jakbym musiała zaczerpnąć powietrza dodatkowo.Patrycja24
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny czy Wam się dobrze oddycha? Od dwóch dni strasznie ciężko mi się oddycha. Czuję taki ucisk jakbym musiała zaczerpnąć powietrza dodatkowo.
Ale jak sie zacznie dobrze oddychac to znaczy ze mi sie brzuszek obnizyl hehe
-
marzenka06 wrote:Dziewczyny czy Wam się dobrze oddycha? Od dwóch dni strasznie ciężko mi się oddycha. Czuję taki ucisk jakbym musiała zaczerpnąć powietrza dodatkowo.
Chyba zaczynam zle wyglądać bo kolejna pani w sklepie zagadala, ze to tuz tuż -
Patrycja właśnie miałam się was pytać czy wasze zwierzaki zachowują się inaczej. Mój pies też za mną chodzi, przytula się do brzucha, wącha go, nawet przestał żebrać jak ja jem a to już bardzo do niego niepodobne
ciekawe czy coś wyczuwa.[/QUOTE]
Jak tak sobie mysle to faktycznie, moj tez nie zebra o jedzenie. Jak wstawalam w nocy do kibelka to stal i patrzylodprowadzal mnie do lozka i czekal az sie poloze. Dziwn zachowanie bo zwykle nie ruszalo go jak chodzilam w nocy i spal sobie smacznie w kojcu.
Patrycja24 -
Baronowa_83 wrote:Caly cczas mi oddechu brakuje. A brzuch mam nisko.
Chyba zaczynam zle wyglądać bo kolejna pani w sklepie zagadala, ze to tuz tuż"A Ty jeszcze dziecko chodzisz?" to jej mowie, ze zostalo jeszcze sporo czasu bo termin na koniec maja na co ona "a wygladasźjakbys na ostatnich nogach byla"
Patrycja24