Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie mam pojecia co mam za wypelnienia
. Ogólnie jakos do wyprawki podeszlam na luzie. Jak cos to sie dokupi
Agnieszka0812, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja do wózka chyba też nie kupię pościeli, wystarczy chyba kocyk,podusi pod główkę się nie daje, więc dam chyba złożona pieluszke. Jesteście już spakowane do szpitala? Ja jeszcze nie do końca, trzeba się w końcu za to zabrać. W piątek wizyta, ahh, chciałabym usłyszeć ze jeszcze ze 2-3 tyg i urodzę
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Ja też kupie do wózka z 2 prześcieradła, posciel mam minky do wozka z wypelnieniem-dostalam w prezencie ale w lato raczej się nie przyda - mam pieluszki bambusowe więc tym będę odkrywać, a jak zimniej będzie to mam cienkie kocyki.
Tola dzięki za info-a jaki konkretnie kupowałas do łóżeczka, jakaś strona int?
Jeszcze raz pytanko o wypełnienie poscieli do łóżeczka -jaka macie,skąd zamawiała scie?
Ja kupiłam w sklepie stacjonarny smyk z firmy klups do lozeczka mamy z fiki-miki.
wypełnienie kupiłam na allegro za około 25 zł. Kołdra i poduchy płaska. -
maimama wrote:Ja do wózka chyba też nie kupię pościeli, wystarczy chyba kocyk,podusi pod główkę się nie daje, więc dam chyba złożona pieluszke. Jesteście już spakowane do szpitala? Ja jeszcze nie do końca, trzeba się w końcu za to zabrać. W piątek wizyta, ahh, chciałabym usłyszeć ze jeszcze ze 2-3 tyg i urodzęPatrycja24
-
nick nieaktualnymarzenka06 wrote:Dziewczyny czy Wam się dobrze oddycha? Od dwóch dni strasznie ciężko mi się oddycha. Czuję taki ucisk jakbym musiała zaczerpnąć powietrza dodatkowo.
Ja też tak mam od jakiś 3 tygodni . Jak położę się na plecach to jeszcze bardziej nie mogę złapać oddechu. Dlatego siadam tylko napięcia się wody i za chwilę przechodzi. Ale chyba tak już będzie do końca. -
Witam Was troche mialam do nadrobienia bo pieknie tutaj nawijacie
Siedze juz kolejny dzien u mamy na wsi i chyba juz tu zostane do konca tygodnia.. tak mi tu dobrze
Mama powiedziala mi wczoraj ze brzuch mi troche opadl i pozniej w nocy mialam zajebisty senze urodzilam synka sn i wyszedl nie glowka tylko nogami
no masakra co za sen
Jutro wizyta wiec zobaczymy co tam sie dzieje w brzuchu -
Hej
My właśnie wróciliśmy z wizyty.
Mały waży już 2160g, czyli przybrał 500g w 3 tygodnieMieści się w normach, co prawda w dolnych ale się mieści. Szyjka zamknięta
A teraz najlepsze ;p
Jako że dostałam insulinę nocną przy cukrzycy, będzie mi wywoływać poród. Następna wizyta 18 kwietnia i wtedy prawdopodobnie dostanę skierowanie na wywołanie porodu - powiedział że to jeszcze zależy od wagi małego, ale za 2, max 3 tygodnie będę miała synka przy sobie! Nie mogę w to uwierzyć ;p
Pobrał mi GBS (u Was to też płatne?) Ale jak zapytałam o inne badania powiedział że to w szpitalu już sobie zrobią. Nie dostałam skierowania dziś ani na mocz, ani na morfologię, a ostatnie robiłam koło 30 tygodnia... może to przez to że szybciej położy mnie w szpitalu i wtedy zrobią badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:10
Nacia, Różyczka, klaudia1534, monilia84, Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Dziewczyny, ktore będą miały cc. Na który tydzień macie ustalony termin?
Ostatnio lekarz powiedzial mi ze ustala cc na 38-39tc.. ja jutro mam wizyte rano o 8 to sie dowiem czy maly sie obrocil czy nie a jesli nie to pewnie w koncu mi da to skierowanie na cc.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey
ja się dowiedziałam, że w moim szpitalu, też przed 40 tyg ma się cc, dokładną datę poznam w przyszłym tygodniu, bo chciałam podjechać z kompletem badań, a wizytę u gina mam w przyszły wtorek i mam nadzieję, że mi zrobi usg, bo ostatnio miałam 7 tyg temu. I nie wiem czy mały dalej dupką do świata.
Ale wolałabym, żeby mnie cięli w terminie, chociaż mój małż, jak się dowiedział, że może być szybciej to szaleje z radości -
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Heh dobre Patrycja:)Mi każdy mówi że mam bliźniaki w środku bo taki brzuch duży.
Dawajcie z tymi pościelą mi co polecacie bo chce do zamówienia usiąść.
Justyś, a co do wypełnienia kupiłam najzwyklejsze:
http://allegro.pl/wypelnienie-antyalergiczne-poscieli-135x100-100x-i5925412833.html
Zastanów się tylko czy chcesz 135x100 czy 120x90, ja wolałam większe.
A pościel mam z firmy Ceba, w sklepach dziecięcych można znaleźć, na allegro chyba też, ceny ok. 50 zł, a fajne wzory