Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Czarny kot ja w 5t5d miałam pecherzyk 10 mm i tylko białą kropeczke której nawet nie dało się zmierzyć, bo nie wiadomo czy to zarodek, także u Ciebie jest jak najbardziej w porządku!
Konwalijka beta im później tym wolniej przyrasta, jeszcze nic straconego! Mam nadzieje, że w środę się pozytywnie zaskoczysz
Kupiłam dzis 2 biustonosze uwaga uwaga... 80D ! Mąż mówi, że jego kask na motor jest mniejszy hahaha
Kurczę martwię sie tym małym pęcherzykiem ja 5,6 tyg miałam 6 mm .
Chyba nie potrzebnie czytam o tych rozmiarach bo sie nakręcam ze moja ciza nie rozwija sie prawidłowo -
luna91 - prowadziłam wykres na ovu i wg niego owulację miałam w 20dc. Suwaczek odlicza od ostatniej miesiączki. Licząc od owulacji to by wychodziło mniej więcej tak jak u Ciebie, 5t + coś. Powodzenia jutro na wizycie, daj znać jak duży jest Twój pęcherz
xpatii - heh, dzięki, staram się
Anniusia - piona, mam dokładnie to samo, mdłości od otwarcia oczu rano aż do zamknięcia wieczorem. Calutki dzień non stop. Widać niektóre z nas tak mają i już.xpatiiix3, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnykot wrote:Dzięki dziewczyny za słowa pociechy. Poczytałam fachowe strony, doedukowałam się, poanalizowałam i uspokoiłam. Wiem, że miałam późną owulację więc zarodek może być mniejszy, tego się muszę trzymać. Ważne, że w ogóle było go widać.
Ja również gratuluję tym mamom, które już usłyszały serduszka - szczęściary z Was!
Za oczekujące na wizytę trzymam kciuki.
Niedługo będziemy wyczekiwać na pierwsze kopniaczki, to będzie ciekawsze i przyjemniejsze niż te niepewne serduchahiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, mi wg om wychodzi ze jestem w 8t5d natomiast z usg ze to 6t4d, na wizycie bylam w puatek i jeszcze serduszka nie widzialam a zardek mial 3,9mm, lekarz mowil ze rozwija sie dobrze i na pewno w czwartek zobaczymy serduszko, wiec w czwartek o 18 mam wizyte i mam nadzieje ze bedzie ok, jestem dziwnie spokojna, choc mam za soba poronienie.
Tydzien temu bylam zmezem w Czestochowie na Jasnej Gorze i modlilam sie o zdrowa i szczesliwa ciaze i bardzo wierze ze tak wlasnie bedzie.monaa, hiacynta99, xpatiiix3, monilia84, Agnieszka0812, Eliana, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Sorki to byl 4,6 bo na kalendarzu mi do przodu pokazuje ale tak się martwię chyba do konca porodu będę się martwic
też się zastanawiam czy ja nie zwariuje w tej ciąży..
A jak dzidzia się pojawi to też będzie zamartwianie się o zdrowie itd. A teraz odliczanie od wizyty do wizyty.
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Nie korzystałam ale popatrzcie na srokao jak bardzo boicie się o skład co tam fajnego poleca
w sumie możesz i juz sie smarowac ja smaruje jak pamietam ale już mam sucha skórę na brzuchu wiec musze zacząć regularnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:51
Livia
Nela
Marcel
-
hiacynta99 wrote:Sorki to byl 4,6 bo na kalendarzu mi do przodu pokazuje ale tak się martwię chyba do konca porodu będę się martwic
Hiacynta w 4 tyg i 6 dniu miałaś pęcherzyk 6mm tak?
To u mnie jest podobnie, usg z dzisiaj pokazało tylko pęcherzyk 6,5mm. Nie było jeszcze widać w środku zarodka ale gin zanim się położyłam to mnie o tym uprzedził że jest wcześnie i najprawdopodobniej nie będzie widać i mam nie panikować przypadkiem z tego powoduwięc nie panikuję i jakoś zniosę te 3 tygodnie do kolejnej wizyty
-
nick nieaktualnykonwalijka wrote:U mnie niestety kiepski wynik bety...tydzień temu było 11400 a dziś tylko 54000.lekarz oczywiście mówi ze jeszcze jest nadzieja ale już sie nie ludze.Miałam jechać jutro na wizyte ale córcia ma angielski wiec jadę dopiero w środę i to sama bo maz ma w sobotę egzamin do którego rok się szykował i nie chce żeby przez ta sytuacje oblał
mam nadzieje ze nie będzie zabiegu bo dopiero co 03.07 miałam narkoze i lyzeczkowanie.eh dziewczyny życzę Wam samych wspaniałości i donoszonych cudownych bobaskow:-*
chyba muszę tu koleżankę opierdzielić
konwalijka beta jest śliczna - mówię Cija Ci to mówię
ani chwili zamartwiania !!! ona juz tak szybko teraz rosła nie bedzie . Nawet nie ma mowyi wiecej jej nie powtarzaj .Nie długo zobaczysz piękną fasolcie na usg zobaczysz
wspomnisz słowa koleżanki
no już już główeczka do góry i nie zamartwiamy siębo po co - ? jest wszystko dobrze
hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość