Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna255 wrote:wiecie co, od wczoraj jak dzwignelam te 10 kg przez chwile, nie mam jakichs boli brzucha i plamien, wiec obstawiam, ze jest ok... sorki, ze tak znow o tym pisze, ale wiece - jestem jakas przewrazliwiona
bo chyba jakby mialo byc cos zlego, to juz wczoraj by cos sie dzialo, czy to jest tak np, ze po takiej sytuacji jaka mialam np za kilka dni moze dopiero cos sie zadziac?
dobrze, ze 1 pazdziernika mam USG, to spr czy z maluszkiem wszystko w porzadku
Anna255 na pewno jest okja niestety muszę czasami podnieść swoją córkę (jest przedszkolakiem więc lekka jak piórko to ona już nie jest
i nic na to nie poradzę bo np. sama do wanny nie wejdzie ani z niej nie wyjdzie i tym podobne sytuacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:22
Agnieszka0812, Anna255, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:Dzień doberek
xpatixxx ja dopiero za 3 tygodnie mam nadzieję serduszko usłyszę a Ty już badania genetyczne ale jak zerknęłam w tabelkę to między naszmi dzieciaczkami jest ponad miesiac różnicy według terminu porodu, my jesteśmy z końca maja i przez to zawsze będę jajko znosiła jak teraz bo tyle z Was już słyszało serduszko a ja za 3 tygodnie ehhh czekanie jest trudne
Anna255 ojej to dużo wyszło... mi za wszystko też pewnie tyle wyjdzie ale narazie wczoraj gin kazał zrobić na następną wizytę tylko różyczkę, toxoplazmoze i cytomegalie a reszte po drugiej wizycie ale koszty na początku faktycznie ogromnie ;/
A powiedzcie mi taką rzecz, jak byłyście na prywatnej wizycie to usg dopochwowe miałyście w cenie tej wizyty czy dopłacałyście?Palinas89 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnywitam
no to ja dziewczynki wam powiem ,że ta doktor co wczoraj u niej byłam - przypadkiem / pierwsza lepsza z brzegu/ po te zaswiadczenie do pracy to ona naprawde jakis wyjątek jest
bez zadnych moich próśb wypisała mi skierowanie na wszystkie mozliwe badaniaza które ok/300zł napewno bym musiała wydać ...
jutro chyba przejde sie na usg -choc nadzieji na serduszko nie mam ... ale jak chce mi zrobic to niech robi
wizyte mam przełożoną na 1.10 - bo mi kolidowało ze zwolnieniem i przesunęłam ...
co do dźwigania hmmmm ...
ja ciagle pracuje ... w biedronce ... i choc sie staram nie dzwigac - czasem naprawde nie mam innego wyjscia i musze
i to nie 10kg - ale sporo wiecej ...
ale jeszcze troche -- i spadam na l4
pozdrawiam serdecznie i milego dnia zyczeAgnieszka0812, Anna255, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Patii dopiero teraz się zorientowałam, że poznalysmy się na Listopadowkach a teraz jesteśmy razem tu.
Dziewczyny witam się z Wami nieśmiało, w niedziele test pozytywny a za 2 tygodnie wizyta u gina, chcieliśmy mieć drugie dziecko w małym odstępie czasu, synek w piątek skończy 10 miesięcy teraz termin porodu 22.05.2016 jeśli wszystko jest ok jestem po cc i liczę, ze fasolka jest w dobrym miejscu
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 20:48
Agnieszka0812, xpatiiix3, mejbi, anka418, hiacynta99, monilia84, Palinas89, kasius lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:No właśnie ja też myślałam że usg będzie w cenie a doliczył osobno i trochę się zdziwiłam bo policzył 120zł za wizyte, 50zł za usg i 30zł cytologia. I tym spodobem zostawiłam 200zł wczoraj ale doliczenie 50zł za usg to chyba trochę przesada...
mejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Heheh Agusia czekałam aż się odezwiesz
U mnie 200 to te 3 genetyczne zwykła wizyta z usg 120 kurde tylko te wyniki takie drogie... :o
A jak różyczke przechodziłam i byłam szczepionka to jest sens robić.? Toxo mam z dwóch poprzednich ciąż to tez nie robie ze 100 już bym zaoszczędziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:40
Agnieszka0812, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnymi cytologie zrobila wczoraj na nfz
a ten gin co jezdze do niego to 160zł za wizyte bierze
ale ja bede do niego jezdzic jak najrzadziej - 1x w miesiacu max
o ile wszystko bedzie ok
no ale 50zł dodatkowo za usg to totalne zdzierstwoAgnieszka0812, mejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
No właśnie miałam wczoraj takie mieszane uczucia jak mi za to usg policzył i chciałam zapytać jak tam u Was, czy przypadkiem czegoś sobie nie ubzdurałam. Bo teraz to mi wychodzi że będę płaciła za wizytę nie 120zł tylko 170zł, trochę dużo kurcze ;/ plus badania prywatnie wszystkie, a lekarzem jest dobrym
-
Eliana wrote:Dziewczyny, pisze do was z poczekalni u gina! Trzymajcie kciuki za serduszko!!!!:-
Dobrze, że wizyta z rana
nie musisz czekać cały dzień na wizytę
Eliana lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Czesc kobietki. Faktycznie nadrukowalyscie... ja dzis wolne wreszcie... musze pojechac autko przerejestrowac. Chyba mi sie zaczynaja mdłości. Bo dzis jak sie obudzilam to tak mi niedobrze. Musze zaraz zjesc sniadanie bo mi spokoju nie dadza. Wizyta 3 pazdziernika, jak uslysze serduszko to bede miec piekny prezent na 31urodziny. To prawda ze ovufrend liczy tygodnie ciazy od @ wiec nie przejmuj ie sie rozmiarami bo ja ovulacje mialam gdzies 16,17,18 dzien cyklu. I niby jak bylam u lekarza to zaczal sie 6 tydz a wg niego pecherzyk mial 11,1cm i to byl 5 tydzien.
nie martwcie sie kochane dzieciaczki napewno nadrobia. Trzymam kciuki za nas wszystkie.
a strach jest ogromny. Sama poronilam i bede sie bala o ciaze do porodu. Nic nie poradze. (Przepraszam za błędy ale z telefonu piszę)
Milego dnia kochane!!!Agnieszka0812, Madziuśka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
mejbi wrote:A tak Was pomęczę juz ostatnie pytanie z tym usg dopochwowym
Ile razy się to usg robi zanim się przejdzie na to zwykłe przez brzuch? Bo ja totalnie nie pamietam. Teraz mi zrobił, zrobi mi za 3 tygodnie jak będę w 8 tygodniu a potem?
mejbi lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
mejbi wrote:A tak Was pomęczę juz ostatnie pytanie z tym usg dopochwowym
Ile razy się to usg robi zanim się przejdzie na to zwykłe przez brzuch? Bo ja totalnie nie pamietam. Teraz mi zrobił, zrobi mi za 3 tygodnie jak będę w 8 tygodniu a potem?
mejbi lubi tę wiadomość