Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:Macie jakies zachcianki pokarmowe??? Ja bym tylko serki i jogurty jadla.
i zaparc tez nie mam.
a ja własnie mam zaparcia mocne
mało jem - a brzuch wywalony jak bęben
wody muszę chyba więcej pic i jakies platki owsiane z rana musze sobie zapodawac - a moze macie jakies sposoby na zaparcia ? jak sobie z tym radzicie?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Aniu świetne wieści, gratuluję i trzymam kciuki za dzielną Fasolkę! :*
Cześć, dziewczynki, ja niestety nie dam rady Was nadrobić, mam teraz sporo pracy, wczoraj skończyłam pracować o 23, a że teraz chodzę spać o 22, to dziś zwlekłam się z łóżka dopiero o 9 i to z ledwością... Zastanawiam się, czy jest sens, żebym tu była z Wami, bo żeby być na bieżąco, musiałabym tu być cały czas, a tak to później nie dam rady nadrobić wszystkiego
Miłego dnia :* i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
hiacynta99 lubi tę wiadomość

-
CassieMK wrote:Aniu świetne wieści, gratuluję i trzymam kciuki za dzielną Fasolkę! :*
Cześć, dziewczynki, ja niestety nie dam rady Was nadrobić, mam teraz sporo pracy, wczoraj skończyłam pracować o 23, a że teraz chodzę spać o 22, to dziś zwlekłam się z łóżka dopiero o 9 i to z ledwością... Zastanawiam się, czy jest sens, żebym tu była z Wami, bo żeby być na bieżąco, musiałabym tu być cały czas, a tak to później nie dam rady nadrobić wszystkiego
Miłego dnia :* i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Cassie oszalała z samego rana
każda z nas jest tutaj tyle na ile czas pozwala więc nie wygłupiaj się kochana
CassieMK, Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie - a skąd wpadłaś na taki niedorzeczny pomysł
hmmm
czy jest sens by byc z nami ???
by żalić się nam ze wszystkiego
by cieszyć sie z kazdego nowego kopniaczka swojej dzidzi razem z nami !!
by obmyslac jaki wozek łózeczko kocyk kupic
by narzekac na bolące cycki
Nie ma sensu ??????
Sens jest
my cie tu nigdzie nie puscimy 
ja tez nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego - ale nie chce was opuszczac
z Wami rażniej
Uwielbiam Wam kibicowac -cieszyc sie z waszej radosci
Mamnadzieje Cassie ze to tylko chwilowe wahania hormonów buzują ci w łepetynce i wcale tak nie myślisz
buziak dla Ciebie i siedź z nami !!
CassieMK, mejbi, konwalijka, xpatiiix3, hiacynta99, Eliana, Agnieszka0812, Palinas89, kasius lubią tę wiadomość
-
mejbi, chodzi mi o to, że chcę też jakoś ustosunkować się do Waszych wypowiedzi, a nie tylko pisać o sobie
to ma być dialog, a nie monolog
Chyba, że będę się odnosić zawsze tylko do ostatniej strony...
monilia84, hiacynta99, Agnieszka0812, Palinas89 lubią tę wiadomość

-
ania1989 wrote:Jest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać
kolejna wizyta za tydzień
powiedziała też że to hcg nie u każdej kobiety rośnie książkowo;-) Jestem taka szczęśliwa że moja fasolka tak walczy!!! Z tego wszystkiego aż się popłakałam i zwymiotowałam
pozdrowionka
A widzisz
Zawsze trzeba być dobrej myśli
Cieszę sie razem z Tobą
-
nick nieaktualny
-
CassieMK, nie przejmuj się kochana. Ja też wpadam tu w wolnej chwili i rzadko kiedy jestem w stanie nadrobić wszystko, o czym dziewczyny gadały. Wczoraj wypisały 5 stron
Ale nie o to chodzi żeby ze wszystkim być na bieżąco - Wszystkie jesteśmy na podobnym etapie, zawsze możemy się ze sobą skonsultować, wspierać
CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciągle myśle o naszej autorce ktora stworzyła to forum

Jestem z niej dumna
ma 21 lat - jest to bardzo młody wiek
wiekszosc jej rówieśniczek sie bawi , ona postawiła na rodzinę
ma bardzo duża wiedzę jak na ten wiek / naprawde szacunek ogromny dla ciebie Pati :*
trzymam kciuki byscie znalezli sobie mieszkanko byscie nie musieli widywac sie kilka razy w tygodniu byscie poprostu byli razem ,
a forma w jakiej wypowiadasz sie o swoich dzieciach jak o nich dbasz jak bardzo ich kochasz - jak bije z ciebie ogromna radosc / choc wiem ze jest ci ciezko / jest nie do opisania
tak trzymaj dziewczyno !!!
kibicuję Ci z całego serca
mam nadzieje ze ojciec twojego dziecka wie jaki ma skarb i nie zepsuje tego.
raz jeszcze powtarzam TRZYMAM KCIUKI ZA WASZĄ RODZINKĘ !!!!!!!! :*
myszka2070, CassieMK, konwalijka, xpatiiix3, hiacynta99, Eustoma, Eliana, bereda11, Agnieszka0812, mejbi, monaa, bimba, Palinas89, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania1989 wrote:Jest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać
kolejna wizyta za tydzień
powiedziała też że to hcg nie u każdej kobiety rośnie książkowo;-) Jestem taka szczęśliwa że moja fasolka tak walczy!!! Z tego wszystkiego aż się popłakałam i zwymiotowałam
pozdrowionka
A widzisz
maluszek jest zdrowy i dobrze się ma
zawsze trzeba wierzyć !!!!
-
nick nieaktualnykonwalijka wrote:Aniu napawasz mnie nadzieja!!! Super wiadomość!
I u Ciebie będzie tak samo
wszystko się wyjaśni na twoją korzyść 
A co do zachcianek hmm na początku miałam na słodkie np na potrawy mięsne, ale od 6 tyg się pozmieniało nie mam ochoty na nic tylko tak na siłę jem:)
A z zaparciami też miałam w zeszłym tyg problem wielki 4 dni bez toalety .
Wogóle często mam problem, robię królicze kupki z wielkim wysiłkiem
Każda ciąza jest inna wiadomo, w pierwszej nic mi się nie działo, ale wiadomo w tedy byłam bardzo młoda i organizm był mocniejszy, nie żebym tu marudziła że stara dupa ze mnie hehehe ale wiadomo czas leci
konwalijka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

tak to napisała że nie ma potrzeby nawet nic dodawać