X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kochana!!! I czekamy na wiesci!!!

Eliana lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Patii dopiero teraz się zorientowałam, że poznalysmy się na Listopadowkach a teraz jesteśmy razem tu.
    Dziewczyny witam się z Wami nieśmiało, w niedziele test pozytywny a za 2 tygodnie wizyta u gina, chcieliśmy mieć drugie dziecko w małym odstępie czasu, synek w piątek skończy 10 miesięcy teraz termin porodu 29.05.2016 jeśli wszystko jest ok jestem po cc i liczę, ze fasolka jest w dobrym miejscu :-)
    Pozdrawiam

Hej ja tez byłam na listopadowkach :) przez 2 tyg do konca marca pozdrawiam

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, bo nie wyrabiam....

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    wiecie co, od wczoraj jak dzwignelam te 10 kg przez chwile, nie mam jakichs boli brzucha i plamien, wiec obstawiam, ze jest ok... sorki, ze tak znow o tym pisze, ale wiece - jestem jakas przewrazliwiona :)

bo chyba jakby mialo byc cos zlego, to juz wczoraj by cos sie dzialo, czy to jest tak np, ze po takiej sytuacji jaka mialam np za kilka dni moze dopiero cos sie zadziac?

dobrze, ze 1 pazdziernika mam USG, to spr czy z maluszkiem wszystko w porzadku <3
    tez d
    Spokojnie. Przecież kobiety które maja kolejne dziecko tez dźwigają. Ja codziennie pomagam mojemu 20 klockowi wychodzić z wanny;). Baby sa twarde

Agnieszka0812, hiacynta99, monilia84, Anna255, Palinas89 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:
    Dziewczyny, pisze do was z poczekalni u gina! Trzymajcie kciuki za serduszko!!!!:-

Będzie wszystko dobrze :P czekam na wieści <3

Eliana lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    No właśnie ja też myślałam że usg będzie w cenie a doliczył osobno i trochę się zdziwiłam bo policzył 120zł za wizyte, 50zł za usg i 30zł cytologia. I tym spodobem zostawiłam 200zł wczoraj ale doliczenie 50zł za usg to chyba trochę przesada...

Mejbi mój bierze 70zł za USG heheh :) Nio zarabiają na Nas, ja zapłaciłam 220zł (USG+CYT+WIZYTA)

mejbi lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 22 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzieliśmy serduszko!!! Poplakalam się jak widziałam USG, wszystko jest dobrze, jakąś kosmowka jest przy ujściu szyjki macicy i przez to mam plamienie, ale nie jest to żadne zagrożenie :) mam brać duphaston i do przodu:) kocham was dziewczyny!

hiacynta99, Agnieszka0812, mejbi, xpatiiix3, bimba, bimba, JusWik, Alicce, monik, Agusia ;), Dariaaa88, konwalijka, bereda11, Madziuśka, monaa, klaudia1534, Palinas89, luna91, kasius lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:
    Widzieliśmy serduszko!!! Poplakalam się jak widziałam USG, wszystko jest dobrze, jakąś kosmowka jest przy ujściu szyjki macicy i przez to mam plamienie, ale nie jest to żadne zagrożenie :) mam brać duphaston i do przodu:) kocham was dziewczyny!

Jezu jak się cieszę!!!!!!!!!! Widzisz teraz wszystko będzie super i do przodu <3

Eliana lubi tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:
    No i pięknie! ❤ Mowiłyśmy Ci! ❤ Teraz mogę się zdrzemnać spokojnie ;-)

Eliana lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:

Eliana wspaniałe wiadomości, gratuluje <3 niech teraz ślicznie bije :)

Eliana lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana wrote:

Cudowne wieści z rana ! :) Gratuluję pięknie bijącego serduszka :):)

Eliana lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Mejbi mój bierze 70zł za USG heheh :) Nio zarabiają na Nas, ja zapłaciłam 220zł (USG+CYT+WIZYTA)

Oj zarabiają, zarabiają... Już myślałam ze tylko u mnie policzył sobie tak słono za wszystko, ehh no ale co zrobić :P

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poprzednio miałam gina który mało brał chyba 80zł z USG ale był daremnym człowiekiem, każda pacjenta to ten sam przypadek, bez starania, rozmawiania, tłumaczenia, jakiegoś naturalnego wyrazu twarzy tylko taki naburmuszony siedział, a teraz stwierdziłam że chce dobrego specjalistę nawet kosztem kasy, bo mam nadzieję, że za tą kasą idzie też jakieś normalne podejście do człowieka i doświadczenie. Wiem, że to nie zawsze tak jest ale łudzę się że tym razem pomoże mi doczekać szczęśliwego zakończenia :)

mejbi lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana gratuluję serduszka <3

Hiacynta my z listopadówek 2014 ;)

hiacynta99 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać;-) kolejna wizyta za tydzień;-) powiedziała też że to hcg nie u każdej kobiety rośnie książkowo;-) Jestem taka szczęśliwa że moja fasolka tak walczy!!! Z tego wszystkiego aż się popłakałam i zwymiotowałam :-P :-P :-P pozdrowionka

JusWik, mejbi, monilia84, Agusia ;), Dariaaa88, xpatiiix3, hiacynta99, konwalijka, bereda11, Maialenn, Eliana, Agnieszka0812, Madziuśka, monaa, bimba, klaudia1534, Palinas89, luna91, kasius lubią tę wiadomość

• JusWik Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana cuuuudnie!!!!

Eliana lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1989 wrote:
    Jest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać;-) kolejna wizyta za tydzień;-) powiedziała też że to hcg nie u każdej kobiety rośnie książkowo;-) Jestem taka szczęśliwa że moja fasolka tak walczy!!! Z tego wszystkiego aż się popłakałam i zwymiotowałam :-P :-P :-P pozdrowionka
    Aniu widzisz jakie cudowne wieści! !! Wszystko bedzie dobrze skarbie.

ania1989, hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• JusWik Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakies zachcianki pokarmowe??? Ja bym tylko serki i jogurty jadla.
    i zaparc tez nie mam.

hiacynta99 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• mejbi Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania1989 wrote:

Cudownie! :) to jest wspaniały przykład na to że każda ciąża jest inna dziewczyny i trzeba być zawsze dobrej myśli :) gratuluję Aniu świetnych wiesci :)

ania1989, Eliana lubią tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    ja juz mam brzuch ale to od zatrwardzenia ech ech a chcialam sie w ladna sukienke wbic na wesele a tu nic z tego..

Bereda ja tu niedawno pisałam o laktulozie. Jeśli masz duży problem z zaparciami i dieta nie pomaga to zapytaj gina czy możesz pić tą laktulozę. Ona działa delikatnie ale naprawdę pomaga a Ty przestaniesz się tak męczyć. JA wczoraj pytałam swojego i powiedział że można ale zawsze na pierwszym miejscu trzeba próbować dietą regulować

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

p19u3e3kp9e0sjpi.png
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ