Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Patii dopiero teraz się zorientowałam, że poznalysmy się na Listopadowkach a teraz jesteśmy razem tu.
Dziewczyny witam się z Wami nieśmiało, w niedziele test pozytywny a za 2 tygodnie wizyta u gina, chcieliśmy mieć drugie dziecko w małym odstępie czasu, synek w piątek skończy 10 miesięcy teraz termin porodu 29.05.2016 jeśli wszystko jest ok jestem po cc i liczę, ze fasolka jest w dobrym miejscu
Pozdrawiam
Hej ja tez byłam na listopadowkachprzez 2 tyg do konca marca pozdrawiam
-
Anna255 wrote:wiecie co, od wczoraj jak dzwignelam te 10 kg przez chwile, nie mam jakichs boli brzucha i plamien, wiec obstawiam, ze jest ok... sorki, ze tak znow o tym pisze, ale wiece - jestem jakas przewrazliwiona
bo chyba jakby mialo byc cos zlego, to juz wczoraj by cos sie dzialo, czy to jest tak np, ze po takiej sytuacji jaka mialam np za kilka dni moze dopiero cos sie zadziac?
dobrze, ze 1 pazdziernika mam USG, to spr czy z maluszkiem wszystko w porzadku
Spokojnie. Przecież kobiety które maja kolejne dziecko tez dźwigają. Ja codziennie pomagam mojemu 20 klockowi wychodzić z wanny;). Baby sa twardeAgnieszka0812, hiacynta99, monilia84, Anna255, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mejbi wrote:No właśnie ja też myślałam że usg będzie w cenie a doliczył osobno i trochę się zdziwiłam bo policzył 120zł za wizyte, 50zł za usg i 30zł cytologia. I tym spodobem zostawiłam 200zł wczoraj ale doliczenie 50zł za usg to chyba trochę przesada...
Mejbi mój bierze 70zł za USG hehehNio zarabiają na Nas, ja zapłaciłam 220zł (USG+CYT+WIZYTA)
mejbi lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Widzieliśmy serduszko!!! Poplakalam się jak widziałam USG, wszystko jest dobrze, jakąś kosmowka jest przy ujściu szyjki macicy i przez to mam plamienie, ale nie jest to żadne zagrożenie
mam brać duphaston i do przodu:) kocham was dziewczyny!
hiacynta99, Agnieszka0812, mejbi, xpatiiix3, bimba, bimba, JusWik, Alicce, monik, Agusia ;), Dariaaa88, konwalijka, bereda11, Madziuśka, monaa, klaudia1534, Palinas89, luna91, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEliana wrote:Widzieliśmy serduszko!!! Poplakalam się jak widziałam USG, wszystko jest dobrze, jakąś kosmowka jest przy ujściu szyjki macicy i przez to mam plamienie, ale nie jest to żadne zagrożenie
Jezu jak się cieszę!!!!!!!!!! Widzisz teraz wszystko będzie super i do przoduEliana lubi tę wiadomość
-
Eliana wrote:Widzieliśmy serduszko!!! Poplakalam się jak widziałam USG, wszystko jest dobrze, jakąś kosmowka jest przy ujściu szyjki macicy i przez to mam plamienie, ale nie jest to żadne zagrożenie
Eliana lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Eliana wrote:Widzieliśmy serduszko!!! Poplakalam się jak widziałam USG, wszystko jest dobrze, jakąś kosmowka jest przy ujściu szyjki macicy i przez to mam plamienie, ale nie jest to żadne zagrożenie
Eliana wspaniałe wiadomości, gratulujeniech teraz ślicznie bije
Eliana lubi tę wiadomość
-
Cudowne wieści z rana !Gratuluję pięknie bijącego serduszka
Eliana lubi tę wiadomość
-
Ja poprzednio miałam gina który mało brał chyba 80zł z USG ale był daremnym człowiekiem, każda pacjenta to ten sam przypadek, bez starania, rozmawiania, tłumaczenia, jakiegoś naturalnego wyrazu twarzy tylko taki naburmuszony siedział, a teraz stwierdziłam że chce dobrego specjalistę nawet kosztem kasy, bo mam nadzieję, że za tą kasą idzie też jakieś normalne podejście do człowieka i doświadczenie. Wiem, że to nie zawsze tak jest ale łudzę się że tym razem pomoże mi doczekać szczęśliwego zakończenia
mejbi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać
kolejna wizyta za tydzień
powiedziała też że to hcg nie u każdej kobiety rośnie książkowo;-) Jestem taka szczęśliwa że moja fasolka tak walczy!!! Z tego wszystkiego aż się popłakałam i zwymiotowałam
pozdrowionka
JusWik, mejbi, monilia84, Agusia ;), Dariaaa88, xpatiiix3, hiacynta99, konwalijka, bereda11, Maialenn, Eliana, Agnieszka0812, Madziuśka, monaa, bimba, klaudia1534, Palinas89, luna91, kasius lubią tę wiadomość
-
ania1989 wrote:Jest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać
powiedziała też że to hcg nie u każdej kobiety rośnie książkowo;-) Jestem taka szczęśliwa że moja fasolka tak walczy!!! Z tego wszystkiego aż się popłakałam i zwymiotowałam
pozdrowionka
ania1989, hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość
-
ania1989 wrote:Jest!!!!! W moim pustym pęcherzyku pojawił się śliczny zarodek! Serduszka jeszcze nie widać ale pani doktor powiedziała że mam już się nie stresować i cierpliwie czekać
pozdrowionka
Cudownie!to jest wspaniały przykład na to że każda ciąża jest inna dziewczyny i trzeba być zawsze dobrej myśli
gratuluję Aniu świetnych wiesci
ania1989, Eliana lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:ja juz mam brzuch ale to od zatrwardzenia ech ech a chcialam sie w ladna sukienke wbic na wesele a tu nic z tego..
Bereda ja tu niedawno pisałam o laktulozie. Jeśli masz duży problem z zaparciami i dieta nie pomaga to zapytaj gina czy możesz pić tą laktulozę. Ona działa delikatnie ale naprawdę pomaga a Ty przestaniesz się tak męczyć. JA wczoraj pytałam swojego i powiedział że można ale zawsze na pierwszym miejscu trzeba próbować dietą regulowaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość