Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
tola2014 wrote:Ja nie mam póki co bluzek takich. Dziewczyny a Wy jak będziecie w gościach to będziecie normalnie wykładać cyce i karmić czy raczej idziecie w inne miejsce. Mnie szczerze mówiąc denerwowało to jak ktoś tak karmiłam bo widziałam ze np mężczyźni tak dziwnie się zachowywali nie wiedzieli gdzie patrzyć. Moja kuzynka np wystawiła cyca i dopiero wtedy prosiła męża żeby jej dziecko podał.
tola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Ja nie mam póki co bluzek takich. Dziewczyny a Wy jak będziecie w gościach to będziecie normalnie wykładać cyce i karmić czy raczej idziecie w inne miejsce. Mnie szczerze mówiąc denerwowało to jak ktoś tak karmiłam bo widziałam ze np mężczyźni tak dziwnie się zachowywali nie wiedzieli gdzie patrzyć. Moja kuzynka np wystawiła cyca i dopiero wtedy prosiła męża żeby jej dziecko podał.
tola2014 lubi tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Leze pod ktg wstrzymuja mi skurcze magnezem,dupka 2*2,dostałam sterydy dla malej i muszę min 2 doby wytrzymać...A rozwarcie 3,5 cm
.
Melduj sięCarolq lubi tę wiadomość
-
wlanie, podkreslacie ze mozna dyskrtenie!! pewnie ze mozna, druga szwagierka [notabene siostra tej od wywalonego cyca] tak sie zlozylo, ze obie karmily jednoczenie. u jednej nie widzialam nic procz cyca, a u drugiej nic. NIC!! zrobila to w tak piekny sposob, tak dyskretny, ze nie widzialam absolutnie milmetra golego ciala. i wcale sie nie okrywala niczym, po prostu tak przystawila swoja pocieche. wiec mozna!!
ja z pewnoscia, bedac w gosciach bede prosila, czy na czas karmienia moge skorzystac z oddzielnego pomieszczenia, u siebie - wyjde do sypialni. chyba tylko przy mojej mamie nie krepowalabym sie karmic[no i przy mezu].. bo juz nie imaginuje karmienia przy tesciowejIwa81, tola2014 lubią tę wiadomość
-
Oczywiście że siedzenie z nagimi piersiami jest niefajne, dziwię się że tej kobiecie to nie przeszkadzało. Ale nawet przy dyskretnym karmieniu postronni mogą zobaczyć pierś bo pieluszka się zsunie czy dziecko przekręci ale kulturalni ludzie nie powinni pokazać dziewczynie że robi coś zdrożnego. Ja zauważyłam że wielu ludziom przeszkadza publiczne karmienie piersią a przecież powinno to być zupełnie naturalne. To piękny obraz. Nie wiem jak to będzie w praktyce ale mam nadzieję że nie będę się musiała tego wstydzić bo jeśli ja będę uważała że robię coś co powinnam ukrywać to nie mogę wymagać że inni nie będą też na mnie krzywo patrzeć. Ja staram się być wyrozumiała i zachowywać się widząc karmiącą matkę nautralnie, jak dla mnie równie dobrze mogłaby jeść kanapkę.
Poli trzymam za was kciuki -
nick nieaktualnyno właśnie mnie nie razi karmienie np w parku na ławce czy galerii bo gdzieś trzeba nakarmić. a drugie ludzie przechodzą i nikt nie karze im na nas patrzyć. a w domu gdzie są goście to jesteśmy skazani patrzyć gdy ktoś siedzi na przeciwko nas. zawsze można wyjść do drugiego pokoju. przy mamie tez bym się nie krepowala ale np przy teście tacie itd to tak. tesciowej tez
-
Iwa81 wrote:dziewczyny co kupiłyście do przemywania oczu, i do psikania noska ?
Do oczu sol fizj a do noska mam.Disnemar .
Ma bardzo delikatne ciśnienie w pompce i w.sam raz do malutkiego noska
A jak nie miałam to zwykla kropelka soli do nawilżenia noskaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:47
-
nick nieaktualnyPoli trzymamy kciuki bedzie dobrze Kochana, abyście wytrzymali jeszcze chwilkę
Kurczę ale u Nas sie posypało w tym tygodniu ;P
Jejku juz sie boje co bedzie w przyszłym a ja mam tak nisko brzuch
Do oczku sól a do noska marimer jest z fajna pompeczka i do stosowania od1 dnia życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:53
-
Carolq wrote:Poli trzymamy kciuki bedzie dobrze Kochana, abyście wytrzymali jeszcze chwilkę
Kurczę ale u Nas sie posypało w tym tygodniu ;P
Jejku juz sie boje co bedzie w przyszłym a ja mam tak nisko brzuch
Do oczku sól a do noska marimer jest z fajna pompeczka i do stosowania od1 dnia życia -
Różyczka wrote:Poli trzymam kciuki, żebyś te dwa dni wytrzymała!
Wszystko będzie dobrzeZobaczysz
Mi brzuch w ogole nie opadł a mam cc za 13 dni. Ciekawe czy opadnie jeszcze...
U mnie lekarz powiedzial ze mi brzuch tak bardzo nie opadnie bo synek jest ulozony miednicowo i glowke ma u gory a nie na dole. A jakby mial na dole to wpadla by w kanal rodny chyba tak to sie nazywa i wtedy brzuch moglby opasc
Ciekawe ktore nastepne sa w kolejce do porodu
Poli trzymam kciuki!! -
nick nieaktualnyech Poli załóż wkładkę zawsze prościej bedzie pokazać
jak była na patologii na każdym
Obchodzie kazali pokazywać dziewczynie z przodującym lozyskiem wkładki przy wszystkich nie było to zbyt fajne na pewno dla niej
Mam nadzieje ze dacie rade puki sterydy zaczną cos działać , a jak nie nie ma co sie martwić juz taki tydzien ze dacie radena spokojnie Poli bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 22:53