Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia leniuszku wstawaj z łóżka :D
    ooo jutro już macie donoszoną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:14

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq tak dobrze mi sie lezy :D nie karz mi wychodzic z lozka ;)
    A od kiedy jest donoszona? Bo ja jakos nawet nigdy na to nie zwracalam uwagi :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilik śliczny kącik i piękny kot ;)

Lilik lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie jutro pojutrze :) 37 skończonych

• Nacia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pieknie! :) ciaza donoszona juz brzmi tak powaznie :D

Carolq lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta vissane nie chroni przed ciąża! Trzeba być uważnym przy ich braniu bo w razie ciąży mogą być groźne dla dziecka. My z mężem też sie zastanawialiśmy ostatnio nad wyborem metody. Nawet powiedział że miesiące starań i sama ciąża jest dla niego tak wielkim stresem że myślał o wazektomi. Pewnie przy karmieniu zostaną nam gumki a później to tabletki na zatrzymanie @ bo ja również męczę się z endometriozą, chyba że los się nade mną ulituje i będę jedną z tych nielicznych które po ciąży ozdrowiały. ;)

hiacynta99. lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia ale sobie odpoczywasz ja już od 7 na nogach -posprzątalam lazienke,byłam na zakupach i odebrać tort mąż ma dziś urodziny więc po południu goście przybędą. Za chwilę kumpela wpadnie w odwiedziny z roczna córeczka więc dzień pełen wrażeń. Ostatnio w sumie nie mogę usiedziec w miejscu cały czas mnie nosi. Wczoraj byłam z rodzicami w Ustce nad morzem na małym spacerku i gofrach.
    Co do antykoncepcji to sama nie wiem-gumki odpadają bo ani ja ani mąż nie preferujemy, tabletki hmmm now sumie brałam 7 lat i tak jakoś słabo mi się to uśmiecha, spirala mnie nie przekonuje,przerywany hmmm no tak tylko szkoda mi męża jak musi w ostatniej chwili działać bo pewnie to nie to samo uczucie jak normalny sex.Wiec mam dylemat.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Guem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia ja to mam często taki powykrzywiany brzuch :) nie mam tak jak wy że czuję jakieś mega szaleństwa czy kopniaki tylko najczęściej właśnie mała wypina dupcie albo nóżki :)

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 37 tygodniu - ciąża donoszona :D,

Ale mam nadzieję że Maja posiedzi do terminu :) Piękna pogoda się zapowiada, dzisiaj pospałyśmy do 10:30, z jedną tylko pobudką na sikanko :)
    Dzisiaj torbę dopakuję, czekam jeszcze tylko na kołyskę, którą jednak po przemyśleniu kupiłam i wstawię do sypialni, bo perspektywa wstawania do małej do pokoju w nocy co 2-3h na karmienie słabo widzę.

patkaaxx90, hiacynta99., Carolq, Lilik, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś wczoraj ogarnelam cale mieszkanie bo maz mial urodziny i dzisiaj odpoczywam poki nikt mi nie placze :) ale ok ok wstaje puszcze jakies pranie zeby nie bylo :D jakiegos takiego lenia mam dzisiaj ;)
    Guem mnie kazdy ruch w brzuchu tak mega cieszy <3 tymbardziej ze zaraz juz tych ruchow nie bedzie bo coraz blizej konca <3

tb73anlisarvnmt1.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro chyba do domu. Zbada mnie i raczej wypusci. Mowie mu ze ja do domu musze bo zuzel w tv, chociaż tyle ze obejrzę. Pośmiał, pokrytykował ze nie ma co oglądać i poszedł. Ciemnoskory za drzwiami pyta o co chodziło a dr"do domu musi isc bo zuzel oglada"
    I slysze łamane "aha no tak"
    Do tego mężu ma urodziny 26go. Pozbieram sie i tort ukręce.

trzymajcie kciuki żebym jutro stąd wylazla. Aaaa... za to ciacho pogonie!

Dla kontrastu moge wrzucic wam zdjecia posilkow :p mam każdego. Albo lepiej nie, po co was straszyć.

u nas na 90%spirala hormonalna. Po tabletkach mam awersje do seksu.. koszmar! Przerywanego sie boje - nie uśmiecha mi sie 3 dzieci, gumy no cóż...
    moja dr Krysia mówi, że jak najbardziej tak,ale hormonalną. Wiec po porodzie jeszcze pogadam i raczej sie zdecydujemy.

Iwa81, Lilik, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2wlepok51d0udm2.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj codziennie któraś pisze że ciąża jest już donoszona...tylko patrzeć jak za chwilę posypią się porody jak domino..:)

Carolq lubi tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Nacia ale sobie odpoczywasz ja już od 7 na nogach -posprzątalam lazienke,byłam na zakupach i odebrać tort mąż ma dziś urodziny więc po południu goście przybędą. Za chwilę kumpela wpadnie w odwiedziny z roczna córeczka więc dzień pełen wrażeń. Ostatnio w sumie nie mogę usiedziec w miejscu cały czas mnie nosi. Wczoraj byłam z rodzicami w Ustce nad morzem na małym spacerku i gofrach.
    Co do antykoncepcji to sama nie wiem-gumki odpadają bo ani ja ani mąż nie preferujemy, tabletki hmmm now sumie brałam 7 lat i tak jakoś słabo mi się to uśmiecha, spirala mnie nie przekonuje,przerywany hmmm no tak tylko szkoda mi męża jak musi w ostatniej chwili działać bo pewnie to nie to samo uczucie jak normalny sex.Wiec mam dylemat.

Ale Ci zazdroszczę morza. W zimie możecie powdychac jodu

• maimama Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziewczyny zostało 16 dni do porodu wg terminu, a narazie kompletnie na nic się nie zanosi. Wizyta w poniedziałek, ciekawa jestem co gin powie. A dziś kompletnie nic nie robię, na obiad idę z córką do Mc Donalda ,he he a słownik w tel podpowiada mi Donalda Tuska

Lilik, pasia27 lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley trzymam kciuki żebyś poszła do domu na ten żużel ;)

Justyś też zazdraszczam tego morza,:/ :)

Liley lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Lilik Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się mają Asmee i Klaudia? Dajcie znać Dziewczyny.

Carolq lubi tę wiadomość

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello.
    Carolq brzuszek już niziutko :) a na ten sernik mi zrobiłaś smaka, chyba też zrobie na weekend - wygląda przepysznie !

Klaudia jak tam ? :)

Pasia Martynki to fajne dziewczynki :) moja chrześnica też Martyna B-)

Ja wczoraj też się zabrałam za kącik dla młodego, jeszcze brakuje kilku rzeczy ale mniej więcej już wszystko mam gotowe. Muszę umyć okno i podłogi, przebrać pościel i jestem gotowa na przywitanie synka.

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f3746b7c153.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3231a508ab4.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9927eb2cd98.jpg

Lilik, i.am.chappie, Carolq, Iwa81, Patrycja24, pasia27, hiacynta99., Nacia, Negra, JustyśM lubią tę wiadomość

• Lilik Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, śliczny pokoik :).

Cigaretta lubi tę wiadomość

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia mnie też cieszy każdy ruch i aż smutno mi że jeszcze trochę i jedyne ruchy to będą jelit po niezerowym obżarstwie. Ja mam łożysko na przedniej ścianie więc ruchy poczułam późno i raczej takie przytłumione więc z zazdrością czytałam wasze narzekania na bolesne kopniaki :)
    Eh sesja zdjęciowa z dzisiaj odwołana, wieczorem mamy ustalić nowy termin i boję się że nie zdążę i moja sesja ciążowa będzie z dzidzią na rękach :D

Carolq, Nacia lubią tę wiadomość

‹‹ 1588 1589 1590 1591 1592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ