Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia leniuszku wstawaj z łóżka :D
    ooo jutro już macie donoszoną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 11:14

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Nacia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq tak dobrze mi sie lezy :D nie karz mi wychodzic z lozka ;)
    A od kiedy jest donoszona? Bo ja jakos nawet nigdy na to nie zwracalam uwagi :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilik śliczny kącik i piękny kot ;)

Lilik lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie jutro pojutrze :) 37 skończonych

• Nacia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pieknie! :) ciaza donoszona juz brzmi tak powaznie :D

Carolq lubi tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hiacynta vissane nie chroni przed ciąża! Trzeba być uważnym przy ich braniu bo w razie ciąży mogą być groźne dla dziecka. My z mężem też sie zastanawialiśmy ostatnio nad wyborem metody. Nawet powiedział że miesiące starań i sama ciąża jest dla niego tak wielkim stresem że myślał o wazektomi. Pewnie przy karmieniu zostaną nam gumki a później to tabletki na zatrzymanie @ bo ja również męczę się z endometriozą, chyba że los się nade mną ulituje i będę jedną z tych nielicznych które po ciąży ozdrowiały. ;)

hiacynta99. lubi tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia ale sobie odpoczywasz ja już od 7 na nogach -posprzątalam lazienke,byłam na zakupach i odebrać tort mąż ma dziś urodziny więc po południu goście przybędą. Za chwilę kumpela wpadnie w odwiedziny z roczna córeczka więc dzień pełen wrażeń. Ostatnio w sumie nie mogę usiedziec w miejscu cały czas mnie nosi. Wczoraj byłam z rodzicami w Ustce nad morzem na małym spacerku i gofrach.
    Co do antykoncepcji to sama nie wiem-gumki odpadają bo ani ja ani mąż nie preferujemy, tabletki hmmm now sumie brałam 7 lat i tak jakoś słabo mi się to uśmiecha, spirala mnie nie przekonuje,przerywany hmmm no tak tylko szkoda mi męża jak musi w ostatniej chwili działać bo pewnie to nie to samo uczucie jak normalny sex.Wiec mam dylemat.

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • Guem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia ja to mam często taki powykrzywiany brzuch :) nie mam tak jak wy że czuję jakieś mega szaleństwa czy kopniaki tylko najczęściej właśnie mała wypina dupcie albo nóżki :)

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 37 tygodniu - ciąża donoszona :D,

Ale mam nadzieję że Maja posiedzi do terminu :) Piękna pogoda się zapowiada, dzisiaj pospałyśmy do 10:30, z jedną tylko pobudką na sikanko :)
    Dzisiaj torbę dopakuję, czekam jeszcze tylko na kołyskę, którą jednak po przemyśleniu kupiłam i wstawię do sypialni, bo perspektywa wstawania do małej do pokoju w nocy co 2-3h na karmienie słabo widzę.

patkaaxx90, hiacynta99., Carolq, Lilik, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś wczoraj ogarnelam cale mieszkanie bo maz mial urodziny i dzisiaj odpoczywam poki nikt mi nie placze :) ale ok ok wstaje puszcze jakies pranie zeby nie bylo :D jakiegos takiego lenia mam dzisiaj ;)
    Guem mnie kazdy ruch w brzuchu tak mega cieszy <3 tymbardziej ze zaraz juz tych ruchow nie bedzie bo coraz blizej konca <3

tb73anlisarvnmt1.png
  • Liley Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro chyba do domu. Zbada mnie i raczej wypusci. Mowie mu ze ja do domu musze bo zuzel w tv, chociaż tyle ze obejrzę. Pośmiał, pokrytykował ze nie ma co oglądać i poszedł. Ciemnoskory za drzwiami pyta o co chodziło a dr"do domu musi isc bo zuzel oglada"
    I slysze łamane "aha no tak"
    Do tego mężu ma urodziny 26go. Pozbieram sie i tort ukręce.

trzymajcie kciuki żebym jutro stąd wylazla. Aaaa... za to ciacho pogonie!

Dla kontrastu moge wrzucic wam zdjecia posilkow :p mam każdego. Albo lepiej nie, po co was straszyć.

u nas na 90%spirala hormonalna. Po tabletkach mam awersje do seksu.. koszmar! Przerywanego sie boje - nie uśmiecha mi sie 3 dzieci, gumy no cóż...
    moja dr Krysia mówi, że jak najbardziej tak,ale hormonalną. Wiec po porodzie jeszcze pogadam i raczej sie zdecydujemy.

Iwa81, Lilik, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2wlepok51d0udm2.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj codziennie któraś pisze że ciąża jest już donoszona...tylko patrzeć jak za chwilę posypią się porody jak domino..:)

Carolq lubi tę wiadomość

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Nacia ale sobie odpoczywasz ja już od 7 na nogach -posprzątalam lazienke,byłam na zakupach i odebrać tort mąż ma dziś urodziny więc po południu goście przybędą. Za chwilę kumpela wpadnie w odwiedziny z roczna córeczka więc dzień pełen wrażeń. Ostatnio w sumie nie mogę usiedziec w miejscu cały czas mnie nosi. Wczoraj byłam z rodzicami w Ustce nad morzem na małym spacerku i gofrach.
    Co do antykoncepcji to sama nie wiem-gumki odpadają bo ani ja ani mąż nie preferujemy, tabletki hmmm now sumie brałam 7 lat i tak jakoś słabo mi się to uśmiecha, spirala mnie nie przekonuje,przerywany hmmm no tak tylko szkoda mi męża jak musi w ostatniej chwili działać bo pewnie to nie to samo uczucie jak normalny sex.Wiec mam dylemat.

Ale Ci zazdroszczę morza. W zimie możecie powdychac jodu

• maimama Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziewczyny zostało 16 dni do porodu wg terminu, a narazie kompletnie na nic się nie zanosi. Wizyta w poniedziałek, ciekawa jestem co gin powie. A dziś kompletnie nic nie robię, na obiad idę z córką do Mc Donalda ,he he a słownik w tel podpowiada mi Donalda Tuska

Lilik, pasia27 lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liley trzymam kciuki żebyś poszła do domu na ten żużel ;)

Justyś też zazdraszczam tego morza,:/ :)

Liley lubi tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Lilik Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się mają Asmee i Klaudia? Dajcie znać Dziewczyny.

Carolq lubi tę wiadomość

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello.
    Carolq brzuszek już niziutko :) a na ten sernik mi zrobiłaś smaka, chyba też zrobie na weekend - wygląda przepysznie !

Klaudia jak tam ? :)

Pasia Martynki to fajne dziewczynki :) moja chrześnica też Martyna B-)

Ja wczoraj też się zabrałam za kącik dla młodego, jeszcze brakuje kilku rzeczy ale mniej więcej już wszystko mam gotowe. Muszę umyć okno i podłogi, przebrać pościel i jestem gotowa na przywitanie synka.

Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f3746b7c153.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3231a508ab4.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9927eb2cd98.jpg

Lilik, i.am.chappie, Carolq, Iwa81, Patrycja24, pasia27, hiacynta99., Nacia, Negra, JustyśM lubią tę wiadomość

• Lilik Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta, śliczny pokoik :).

Cigaretta lubi tę wiadomość

3jgx9n73ycg6jadh.png
  • Guem Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia mnie też cieszy każdy ruch i aż smutno mi że jeszcze trochę i jedyne ruchy to będą jelit po niezerowym obżarstwie. Ja mam łożysko na przedniej ścianie więc ruchy poczułam późno i raczej takie przytłumione więc z zazdrością czytałam wasze narzekania na bolesne kopniaki :)
    Eh sesja zdjęciowa z dzisiaj odwołana, wieczorem mamy ustalić nowy termin i boję się że nie zdążę i moja sesja ciążowa będzie z dzidzią na rękach :D

Carolq, Nacia lubią tę wiadomość

‹‹ 1588 1589 1590 1591 1592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ