Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta vissane nie chroni przed ciąża! Trzeba być uważnym przy ich braniu bo w razie ciąży mogą być groźne dla dziecka. My z mężem też sie zastanawialiśmy ostatnio nad wyborem metody. Nawet powiedział że miesiące starań i sama ciąża jest dla niego tak wielkim stresem że myślał o wazektomi. Pewnie przy karmieniu zostaną nam gumki a później to tabletki na zatrzymanie @ bo ja również męczę się z endometriozą, chyba że los się nade mną ulituje i będę jedną z tych nielicznych które po ciąży ozdrowiały.
hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
Nacia ale sobie odpoczywasz ja już od 7 na nogach -posprzątalam lazienke,byłam na zakupach i odebrać tort mąż ma dziś urodziny więc po południu goście przybędą. Za chwilę kumpela wpadnie w odwiedziny z roczna córeczka więc dzień pełen wrażeń. Ostatnio w sumie nie mogę usiedziec w miejscu cały czas mnie nosi. Wczoraj byłam z rodzicami w Ustce nad morzem na małym spacerku i gofrach.
Co do antykoncepcji to sama nie wiem-gumki odpadają bo ani ja ani mąż nie preferujemy, tabletki hmmm now sumie brałam 7 lat i tak jakoś słabo mi się to uśmiecha, spirala mnie nie przekonuje,przerywany hmmm no tak tylko szkoda mi męża jak musi w ostatniej chwili działać bo pewnie to nie to samo uczucie jak normalny sex.Wiec mam dylemat.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witamy się w 37 tygodniu - ciąża donoszona
,
Ale mam nadzieję że Maja posiedzi do terminuPiękna pogoda się zapowiada, dzisiaj pospałyśmy do 10:30, z jedną tylko pobudką na sikanko
Dzisiaj torbę dopakuję, czekam jeszcze tylko na kołyskę, którą jednak po przemyśleniu kupiłam i wstawię do sypialni, bo perspektywa wstawania do małej do pokoju w nocy co 2-3h na karmienie słabo widzę.
patkaaxx90, hiacynta99., Carolq, Lilik, pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Justyś wczoraj ogarnelam cale mieszkanie bo maz mial urodziny i dzisiaj odpoczywam poki nikt mi nie placze
ale ok ok wstaje puszcze jakies pranie zeby nie bylo
jakiegos takiego lenia mam dzisiaj
Guem mnie kazdy ruch w brzuchu tak mega cieszytymbardziej ze zaraz juz tych ruchow nie bedzie bo coraz blizej konca
-
A ja jutro chyba do domu. Zbada mnie i raczej wypusci. Mowie mu ze ja do domu musze bo zuzel w tv, chociaż tyle ze obejrzę. Pośmiał, pokrytykował ze nie ma co oglądać i poszedł. Ciemnoskory za drzwiami pyta o co chodziło a dr"do domu musi isc bo zuzel oglada"
I slysze łamane "aha no tak"
Do tego mężu ma urodziny 26go. Pozbieram sie i tort ukręce.
trzymajcie kciuki żebym jutro stąd wylazla. Aaaa... za to ciacho pogonie!
Dla kontrastu moge wrzucic wam zdjecia posilkow :p mam każdego. Albo lepiej nie, po co was straszyć.
u nas na 90%spirala hormonalna. Po tabletkach mam awersje do seksu.. koszmar! Przerywanego sie boje - nie uśmiecha mi sie 3 dzieci, gumy no cóż...
moja dr Krysia mówi, że jak najbardziej tak,ale hormonalną. Wiec po porodzie jeszcze pogadam i raczej sie zdecydujemy.Iwa81, Lilik, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Nacia ale sobie odpoczywasz ja już od 7 na nogach -posprzątalam lazienke,byłam na zakupach i odebrać tort mąż ma dziś urodziny więc po południu goście przybędą. Za chwilę kumpela wpadnie w odwiedziny z roczna córeczka więc dzień pełen wrażeń. Ostatnio w sumie nie mogę usiedziec w miejscu cały czas mnie nosi. Wczoraj byłam z rodzicami w Ustce nad morzem na małym spacerku i gofrach.
Co do antykoncepcji to sama nie wiem-gumki odpadają bo ani ja ani mąż nie preferujemy, tabletki hmmm now sumie brałam 7 lat i tak jakoś słabo mi się to uśmiecha, spirala mnie nie przekonuje,przerywany hmmm no tak tylko szkoda mi męża jak musi w ostatniej chwili działać bo pewnie to nie to samo uczucie jak normalny sex.Wiec mam dylemat.
Ale Ci zazdroszczę morza. W zimie możecie powdychac jodu -
Mi dziewczyny zostało 16 dni do porodu wg terminu, a narazie kompletnie na nic się nie zanosi. Wizyta w poniedziałek, ciekawa jestem co gin powie. A dziś kompletnie nic nie robię, na obiad idę z córką do Mc Donalda ,he he a słownik w tel podpowiada mi Donalda Tuska
Lilik, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello.
Carolq brzuszek już niziutkoa na ten sernik mi zrobiłaś smaka, chyba też zrobie na weekend - wygląda przepysznie !
Klaudia jak tam ?
Pasia Martynki to fajne dziewczynkimoja chrześnica też Martyna
Ja wczoraj też się zabrałam za kącik dla młodego, jeszcze brakuje kilku rzeczy ale mniej więcej już wszystko mam gotowe. Muszę umyć okno i podłogi, przebrać pościel i jestem gotowa na przywitanie synka.
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f3746b7c153.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3231a508ab4.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9927eb2cd98.jpg
Lilik, i.am.chappie, Carolq, Iwa81, Patrycja24, pasia27, hiacynta99., Nacia, Negra, JustyśM lubią tę wiadomość
-
Nacia mnie też cieszy każdy ruch i aż smutno mi że jeszcze trochę i jedyne ruchy to będą jelit po niezerowym obżarstwie. Ja mam łożysko na przedniej ścianie więc ruchy poczułam późno i raczej takie przytłumione więc z zazdrością czytałam wasze narzekania na bolesne kopniaki
Eh sesja zdjęciowa z dzisiaj odwołana, wieczorem mamy ustalić nowy termin i boję się że nie zdążę i moja sesja ciążowa będzie z dzidzią na rękachCarolq, Nacia lubią tę wiadomość