Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:na lato ci pościel nie będzie potrzebna, a w zimę nie poużywasz już kołyski bo będzie pewnie za mała
Gratuluję kolejnego rozpakowania
no właśnie tak myślałam że niema sensu, i że na zimę już Małą w łóżeczku będę kładła z pościelą.
dzx -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżyczka wrote:Hej
Dzis o 9.37 przyszła na swiat nasza Tola
3150g 50cm
Jak do tej pory pobyt w szpitalu oceniam bardzo pozytywnie.
Zero nerwów przed operacja, miły, pomocny personel itd.
W Malutkiej jestem totalnie zakochana.
Teraz smacznie sobie spi przy mojej piersi a zaraz po cesarce pięknie przyssała się do piersi co mnie cieszy bardzo.
Jest cudownie. Morfina jeszcze działaczekam aż bede mogła ruszać nogami i głowa
Jestem bardzo szczęśliwa.
Carolq zdjecie sernika... Nawet nie mowie:) ja dzis nic nie moge jesc a jutro cały dzień suchary i biszkopty.
Dziewczyny powodzenia!
Tolawitaj na świecie.
-
Różyczka serdeczne gratulację! Super się czyta taki piękny opis bez nerwów i niepokoju
witamy Tolcie po tej stronie brzuszka, a ja na swoją Tolinkę jeszcze trochę poczekam ale mam nadzieję że pójdzie za przykładem troszkę starszej koleżanki i szybko załapie po co mama ma piersi
Carolq lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno nie pisałam widzę ze cześć juz rozpakowana, gratuluję i dużo zdrowia dla mam i maluszków
ja ledwo chodzę, w nocy brzuch strasznie boli aż płacze z bólu, do tego mega zgaga, czuje ze nie dotrwam do terminu, dlatego wczoraj spakowalam torby. Jutro mam wizytę u lekarza, cały czas myślę czy próbować SN ale strasznie boli mnie blizna po cc, ogólnie daje mi ta ciąża popalić.
Odnośnie antykoncepcji ja założę pewnie wkładkę na 5 lat, bo tyle chce odpocząć między chłopakami a później postaramy się o jeszcze jedno bobo bo zawsze chcieliśmy mieć 3 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d3baaa03dd5.jpg
Mialam cicha nadzieje ze po porannej rewolucji w moim brzuchu Szymek obroci sie glowka w dol ale niestety wrocil do swojej ulubionej pozycji i nadal pokazuje jaka on to ma duza glowe i pupe tuz pod moimi piersiami!
Ktoras dala przedtem zdjecie brzuszka taki ladny fajnie opadniety w dola ja mam taki kwadratowy..
Iwa81, Lilik, pasia27, josephinka84, Carolq, hiacynta99., Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wstawiałam
ochlapnięty w dół
tez miałam tak wysoko spokojnie i Tobie opadnie . A mi Mała obróciła się jak leżałam przymusowo w szpitalu
hehe także może Tobie i Szymkowi też to pomoże znaczy leżenie
kurde rzeczywiście chyba mam nisko ten brzuch teraz mi się tak rozlał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 14:54
-
No to ja też dodam
i włoski od fryziera
Jutro zaczynamy 38 tydzobwód brzuszka 114 10,5 kg +
Jutro mam wyjazd do teściów i na te chrzciny a wiec mnie nie będzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0b0e23673d3.jpgPatrycja24, Lilik, Nacia, Carolq, Aniu_leczka, pasia27, Negra lubią tę wiadomość