Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
baronowa jak ja za dużo dziś się narobiłam z rana, to dostałam jakieś dziwne bóle miesiączkowe i teraz nic tylko leżę. nie ma co przesadzać z ruchem. no chyba, ze nic ci nie jest, to tylko pozazdrościć
dziś mam duże chęci, ale mało energii, oklapłam... -
nick nieaktualny
-
asioczek86 wrote:baronowa jak ja za dużo dziś się narobiłam z rana, to dostałam jakieś dziwne bóle miesiączkowe i teraz nic tylko leżę. nie ma co przesadzać z ruchem. no chyba, ze nic ci nie jest, to tylko pozazdrościć
dziś mam duże chęci, ale mało energii, oklapłam.... Takze pani doktor kazala latać
pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
baronowa no jak kazali to trzeba
jestem ciekawa kiedy u ciebie w takim razie ruszy z porodem. czytałam gdzieś, że na wywołanie porodu stosuje się olejek rycynowy
-
asioczek86 wrote:baronowa no jak kazali to trzeba
jestem ciekawa kiedy u ciebie w takim razie ruszy z porodem. czytałam gdzieś, że na wywołanie porodu stosuje się olejek rycynowy
Liście malin i wiesiolek nie wywolaja porodu a jedynie maja usprawnić jak sie zacznie -
Baronowa_83 wrote:Tyle, ze on może byc podobno niebezpieczny.
Liście malin i wiesiolek nie wywolaja porodu a jedynie maja usprawnić jak sie zacznie
o tym olejku to czytałam na forum i słyszałam jak położna mówiła o nim w szkole rodzenia -
Carolq wrote:Baronowa zgrabniutka ta piłeczka
Pasia ile masz w brzusiu ja mam 125 a wydaje mi się ze mam mniejszy niż Ty
- chyba ze tak fota wyszła
ale brzuszek jeszcze dość wysoko , także chyba się nie wyrobimy na ten sam terminCarolq lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:ja nie masuję.
Lilik lubi tę wiadomość
-
Ja też wiesiołka zażywam, już 3 na dobę zjadam, liści malin nie kupiłam jeszcze.
A wróciliśmy od gina z usgmaluch w 36+3 ma 3220 g
Wody 127 mm- co to znaczy??
Nogi ma takie długaśne, że się na wykresie belly nie mieszczą, powyżej 95centyla
Na długość powyżej 50cm ma podobno, i brzuszek jakiś grubaśnynie wiem czy to dobrze, ale też wystaje poza fioletową linię na wykresie...
Zuch duży, ale na świat się nie wybiera chyba jeszcze, bo ginek mówił, że główka jeszcze nie dociska szyjki cały czas...Lilik, hiacynta99., Iwa81, i.am.chappie, Nacia, Patrycja24, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny