Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
maimama wrote:Baronowa liście malin to w aptece czy w zielarskim sklepie kupiłaś? W zwykłych sklepach nie ma.
W aptece zobacz, ja kupiłam za niecałe 3zl całe opakowaniemaimama lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Carolq- trzymam kciuki, żeby to tylko irytujący straszak był
Lilik- ja czekam na chłopca nie dziewczynkęale za gratulacje dziękuje
Gorzej- na co dopiero moja mama zwróciła uwagę- główka jest mniejsza od brzuszka... może być problem przy porodzie
aha- i gbs odebrałam- dodatni
jutro idę na wizytę normalną, skonsultuję wymiary bobasa i wyniki badań...
Ktoś wie czy głowka mniejsza od ramion/ brzuszka jest wskazaniem do cc? ewentualnie czy może obyć się bez nacięcia przy sn przy takich wymiarach?Carolq, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny najedliśmy sie strachu , przeszło po kąpieli i nospie . Ale dokumenty i cała wyprawę do szpitala mamy juz gotowa na wyjście , tyle z tego dobrego . Jejku mam nadzieje ze negocjacje pomogły i wiecej takich numerów nie bedzie
Maz sie bardzo zestresował ;P hehe az z niego nie mogłam
zaczol nagle o wszystko dopytywać ;P gdzie ciuszki dla Małej , gdzie pampersy . I siedział ze mną w łazience i co chwile pytał i co lepiej ?
tak czy siak narazie jeszcze sie wstrzymujemy ale akcje mamy juz przećwiczona
Lilik, Iwa81, Patrycja24, Marietta, Nacia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ale nie dam Was rady nadrobić
Gratuluje dzieciaczkow bo rzuciło mi sie w oczy że przybylo okruszkow
Ja tez dzisiaj urodzilam Kacperka przez cc ostatecznie.. 2790g i 53 cm szczęściaLilik, Baronowa_83, Liley, Negra, Patrycja24, Różyczka, josephinka84, Carolq, patkaaxx90, maimama, fistaszek88, bimba, Marietta, monilia84, Cigaretta, Kłosia, SShape, migussia, hiacynta99., Madziuśka, i.am.chappie, Nacia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Klaudia gratulacje!
Dziewczyny nie mam siły nadrabiać.
Jestem totalnie zakochana.
O 18.00 byłam juz po prysznicu itp.
Boli, ale trzeba wstawać i chodzić to szybciej dochodzi sie do siebie
Tola była raz dokarmiana.
Mam nadzieje, ze laktacja ruszy i wystarczy jej moje mleko
Wszystkie Was pozdrawiamy i trzymamy kciukiLilik, Carolq, Patrycja24, Negra, monilia84, Iwa81, i.am.chappie, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia gratulacje.Jak to wszystko szybko idzie.
Mi do porodu pozostało 19 dni zobaczymy co to będzie choć jak rozmawiałam z mama ostatnio to powiedziałam że coś czuję że to będzie 07 maj-piękna data.
Wczoraj dziewczyny się mnie pytalaja czy będę na panieńskim mojego męża siostry tj 07 maj-heh na nie wiem czy już nie urodze do tej pory ale na chwilę może się pojawie w razie co.
Dziś w nocy w sumie raz na siusiu wstałam ok 01:30 ale nie spalam po tym 2 godziny ,krecilam się z boku na bok-co za meczarnia.Kolezanka mówiła że pod koniec ciazy spała na siedzący bo inaczej już nie dawała rady.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
cześć dziewczynki, ja pierwszy raz miałam noc słabą, i zdałam sobie sprawę że już naprawdę w każdej chwili może się to zdarzyć,
o 3:00 jak młoda zaczęła szaleć to zero spania + jakieś schizy że mnie brzuch boli jak na okres, w ogóle moja pierwsza nie przespana noc będę chodzić jak Zombi, i stwierdziłam że niema żartów, od dzisiaj podgalanie codziennie, ew. co dwa dni, jadę do H&M znaleźć jakieś staniki do karmienia, pakuję ostatecznie torbę i będę spokojniejsza.
A zaraz śmigam do pracy na ciacho, bo Szefo ma urodzinkiLilik, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Iwa ty masz termin tak jak ja na 11 maja (z om)choć z usg w 14 tyg wyszedl mi 05 maj więc mam nadzieję że optymalny termin byłby 07 maj-heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:24
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:Iwa ty masz termin tak jak ja na 11 maja (z om)choć z usg w 14 tyg wyszedl mi 05 maj więc mam nadzieję że optymalny termin byłby 07 maj-heh
\ w piątek 13-tego mam z OM, chociaż cały czas byłam pewna że 11
i na taki liczę czyli 13, ale ciiii żeby się nie odwróciło