Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , witamy sie w 37 tygodniu , skończonym 36
Pasia Ciebie witam szczególniehehe
U Nas noc tragiczna , budziłam sie z takimi bólami okresowymi , i wogole z bólem w kroczu . Szlam sikać to nie mogłam nic zrobić jak bym miała pęcherz zatkanyechh no i jestem tak zmęczona, bardziej niz jak sie kładłam .
Dodatkowo snimloy mi sie pełnie porody i mój poród ale przynajmniej szybko poszło
Pełnia jest dzis wiec ciekawa jestem ile z Nas polegnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:43
Iwa81, Lilik, Madziuśka, Nacia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Witam się I ja w 39 tygodniu
) coraz bliżej finału. Dziś dopasuję torbę bo jutro jedziemy na ktg i chyba ją wezmę w razie co ze sobą.
Rwa mi chyba minęła bo noga póki co na razie nie boli. Zobaczę później.Iwa81, Carolq, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Hhej dziewczyny! U nas noc masakra!!! Od wczoraj nie moge podnieść nogi bo tak mnie boli w spojeniu ze lepiej nie mówić. W nocy.. Pobudeczki co 2h prawie z zegarkiem w ręku. U mniee 19.05 z om a 28.05z usg.. No zobaczymy.. Brzuch sie obnizyl wiec mozee nie przenoszę młodej po terminie
-
Klaudia serdeczne gratulacje!
Dziewczyny niw nakręcajcie się tak tą pełnią bo widzę że stres was pożera. Fakt jeszcze kilka dni temu sama wariowałam wstając w nocy co 40 minut ze snami o odchodzących wodach ale jak gin potwierdziła że jeszcze jest w miarę ok to dużo lepiej sypiamczyli jednak dużo leży w naszej głowie. Nie mniej jednak trzymam kciuki za te którym już spieszno do przywitania swoich skarbów
ja najwyżej w maju przesiądę się do czerwcówek żeby nie zostać tu samą
Lilik, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Guem wrote:Klaudia serdeczne gratulacje!
Dziewczyny niw nakręcajcie się tak tą pełnią bo widzę że stres was pożera. Fakt jeszcze kilka dni temu sama wariowałam wstając w nocy co 40 minut ze snami o odchodzących wodach ale jak gin potwierdziła że jeszcze jest w miarę ok to dużo lepiej sypiamczyli jednak dużo leży w naszej głowie. Nie mniej jednak trzymam kciuki za te którym już spieszno do przywitania swoich skarbów
ja najwyżej w maju przesiądę się do czerwcówek żeby nie zostać tu samą
tatus ma do 15-go kontrakt za granica i tego sie trzymamy, ze wczesniej nie rodze
Lilik, pasia27 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczyny!
Ja też trzymam się maja. Po 11-ym mogę dopiero rodzić. Nie chcę tylko przenosić.
JustyśM - na SR, gdy położna wspomniała, że najlepiej przyjechać do szpitala z rozwarciem ok. 4-5cm, to mój partner powiedział, że nie ma problemu - będzie mierzył. Na to ona się zaśmiała, że tego akurat sobie nie wymierzy, bo nie widać gołym okiem
.
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicce
no tak
hehe
Ja z córą też prowadzę negocjacje od 29 kwietnia - 3 majaale najbardziej się nastawiam na 29
Zobaczymy czy te Nasze dzieci w ogóle się słuchają i są grzeczne
mnie zaczeły przerażać te moje dolegliwości , mam tylko nadzieję że wytrzymamy jeszcze równy tydzieńhiacynta99., marzenka06 lubią tę wiadomość
-
Witam, ciąża donoszona
Moje terminy
4 maj
9 maj
13 maj
W nocy miałam podejrzany bólale na szczęście przeszło!!!
Klaudia gratuluje
Justyś szyjkę tylko na podstawie badania można stwierdzić!! A co masz wziernik 2 łyżkowy w domu ?? Ze sobie oglądasz ?Lilik, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:Carolq- trzymam kciuki, żeby to tylko irytujący straszak był
Lilik- ja czekam na chłopca nie dziewczynkęale za gratulacje dziękuje
Gorzej- na co dopiero moja mama zwróciła uwagę- główka jest mniejsza od brzuszka... może być problem przy porodzie
aha- i gbs odebrałam- dodatni
jutro idę na wizytę normalną, skonsultuję wymiary bobasa i wyniki badań...
Ktoś wie czy głowka mniejsza od ramion/ brzuszka jest wskazaniem do cc? ewentualnie czy może obyć się bez nacięcia przy sn przy takich wymiarach? -
Ale się uśmiałam z waszych planów na terminy
myślicie że będziecie miały takie grzeczne dzieciaczki, a gdzie miejsce na "mamo jeszcze 5 minut"?
ja ostatnio się śmiałam że noszę chyba nie swoje dziecko bo ja się zawsze spóźniam a córcia chce być przed czasem
ale co ma być to będzie, jak będzie chciała się z nami przywitać to przywitamy ją z wyczekaną radością
-
Hejka
U nas wynik GBS tez ujemny czekalam 4 dni ale nie wiem od czego to zalezy.
Fajne te Wasze ustalenia dot terminu porodu tez bym chciala urodzic do konca kwietnia a pozniej dopiero po 8 maja ale sadze że synuś sam sobie wybierze kiedy poczuje sie gotowy
We wtorek wizyta to zobaczymy co tam slychac u malego i u mnie w podwoziu czy jakies niespodziewane rozwarcie mi sie nie zrobilo bo szyjka o połowe skrócona
Domi czekamy na wieści od Ciebie bo widze że sytuacja się rozkreca coraz bardziejpasia27 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc