Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamy Malucha
Madziaaaaa || TP. 09.05.2016 || córeczka - Anastazja Elżbieta
2800kg urodzona 21.04 - 10:05Lilik, Iwa81, Różyczka, Patrycja24, pasia27, josephinka84, Rudzina, fistaszek88, Marietta, hiacynta99., Liley, tola2014, Agusia ;), SShape, Negra, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey
właśnie ostatnio o tej antykoncepcji myślałam i mnie przekonuje ta Mirena - spirala, spokój na 5 lat. Chociaż trochę się boję czy nie za duże dawki hormonów są w tym. Chyba, że taka zwykła bez hormonów, już teraz są nowszej generacji niż jakieś 20 lat temu, nie całe z miedzi, tylko z tworzywa. Z pewnością temat do rozważenia z lekarzem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dzis o 9.37 przyszła na swiat nasza Tola
3150g 50cm
Jak do tej pory pobyt w szpitalu oceniam bardzo pozytywnie.
Zero nerwów przed operacja, miły, pomocny personel itd.
W Malutkiej jestem totalnie zakochana.
Teraz smacznie sobie spi przy mojej piersi a zaraz po cesarce pięknie przyssała się do piersi co mnie cieszy bardzo.
Jest cudownie. Morfina jeszcze działaczekam aż bede mogła ruszać nogami i głowa
Jestem bardzo szczęśliwa.
Carolq zdjecie sernika... Nawet nie mowie:) ja dzis nic nie moge jesc a jutro cały dzień suchary i biszkopty.
Dziewczyny powodzenia!
Carolq, josephinka84, Iwa81, Rudzina, fistaszek88, maimama, Lilik, bimba, i.am.chappie, patkaaxx90, Marietta, Baronowa_83, Nacia, Cigaretta, Liley, monilia84, hiacynta99., Guem, SShape, pasia27, Patrycja24, Negra, JustyśM, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
-
Różyczka wrote:Hej
Dzis o 9.37 przyszła na swiat nasza Tola
3150g 50cm
Jak do tej pory pobyt w szpitalu oceniam bardzo pozytywnie.
Zero nerwów przed operacja, miły, pomocny personel itd.
W Malutkiej jestem totalnie zakochana.
Teraz smacznie sobie spi przy mojej piersi a zaraz po cesarce pięknie przyssała się do piersi co mnie cieszy bardzo.
Jest cudownie. Morfina jeszcze działaczekam aż bede mogła ruszać nogami i głowa
Jestem bardzo szczęśliwa.
Carolq zdjecie sernika... Nawet nie mowie:) ja dzis nic nie moge jesc a jutro cały dzień suchary i biszkopty.
Dziewczyny powodzenia!
Różyczka - mega gratulacjedzielne dziewczyny
Super dziewczynka i śliczne imię Tola -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:hehe zawsze wstawiam ja takie info że jak ja urodzę i wstawię Wam dane to się nie skapniecie że moje
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwa81 wrote:Dziewczyny te które macie kołyski, kupowałyście do nich pościel, czy kocyki,
bo ja mam pościel ale wymiar pod łóżeczko, a kołyska jednak mniejsza jest i nie wiem czy specjalnie kupować pościel na lato ?
myszka2070 -
Iwa81 wrote:Dziewczyny te które macie kołyski, kupowałyście do nich pościel, czy kocyki,
bo ja mam pościel ale wymiar pod łóżeczko, a kołyska jednak mniejsza jest i nie wiem czy specjalnie kupować pościel na lato ?
Gratuluję kolejnego rozpakowaniaIwa81, pasia27 lubią tę wiadomość