Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie w czw mocno ze mnie krew zleciala zobaczyla to moja gin i do szpitala skierowanie tam dostalam kroplowke z oxy,w pr kontrola (już nic nie lecialo)a w szyjce dalej.siedziala ta blona,dostałam domiesniowo oxy i po 5 min poszło ze mnie duzo krwi,wiec.mam nadzieję,ze zeszlo.Bo od wczoraj już nic nie leci.Jutro kontrola i jezeli.nienzeszlo.to trzeba.bedzie czyscic,po znieczuleniu puszczaja do.domu,ale ja się boje komplikacji z macica pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 16:47
-
Poli9106 wrote:Ja się strasznie tego.boje,właśnie s ie poplakalam,ze wiecznie jakieś.problemy ,ze mam jakiegoś pecha.Dziecko lezy obok a ja jestem tak pozszywana,ze ledwo chodze bo zaczynam odczuwać bol od szwow
Poli głowa do góry, ból w końcu minie, ważne że dzidzia zdrowa i przy Tobie. -
Niby od karmienia piersia szybko by to poszlo z macica a ja musze odciagac bo mala nie chce ssac.Owszem przystawiam do cycka najpierw a jak nie idzie to dostaje butle z moim.mlekiem.
Naczytalam.sie,ze po lyzeczkowaniu jest zespol asermana czy coś takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 18:30
-
Poli9106 wrote:Niby od karmienia piersia szybko by to poszlo z macica a ja musze odciagac bo mala nie chce ssac.Owszem przystawiam do cycka najpierw a jak nie idzie to dostaje butle z moim.mlekiem.
Naczytalam.sie,ze po lyzeczkowaniu jest zespol asermana czy coś takiego
A przed zajsciem w ciążę czytalas jakie mogą być powikłania po porodzie????
Spokojnie. Zabieg zrobią na spokojnie, wiec bedzie wszystko ok. Mi sie nic nie zrobilo, a pisze ze na żywca miałam. Do tego jestem w drugiej świadomej ciazy, wiec aż tak strasznie nie bylo. A placze możesz miec bo hormony robią swoje.
Takze spokojnie. Poloz sie z dzieckiem do lozka na caly dzien i przystawiaj co chwile może w końcu uda sie zslapać. A do tego każde przestawienie do cycka to sygnał dla organizmu do obkurczania. Zrób sobie taka niedzielę.
-
Poli9106 wrote:Będę probowac,powiem ci,ze nie czytałam powiklan bo nie chcialam się bac.Wiedzialam o cieciu krocza,ja.akurat peklam "w centrum" jak to mowia plus 2 krwiaki po obu stronach pochwy.I jeszcze te skrobanie...
Takze skup sie na pozytywach, mimo ze to trudne.
Bedzie dobrze -
Ona mi nawet na smsa nie odp..
Weszłam tu sprawdzić czy napisała i tez patrze nic na fejsie od rana też nie była.. ehh..
A Poli Ty kochana nie martw się musi być dobrze
Ja krwawiłam eee w sumie za dużo powiedziane tylko tydzień potem co raz plamienia lekkie ale za to od razu po połogu okres jakby ale bardzo leciutki 2 dni był i tydzień nic i teraz 5 dzień dosyć obfitego okresu kur.. dzisiaj aż łóżko mi zalało.. nie wiem czemu tak.. dziwnie trochę ale co poradzić jak tak dalej będzie, bo nie zapowiada się by się miało kończyć na razie to idę do gina, bo bez kitu rzeźnia.. I wyłącznie kp więc obalam mity ,że się nie ma okresu jak się karmiLivia
Nela
Marcel
-
Dziś trochę ze znajomymi posiedziałam byliśmy w porcie oni na piwku a ja na pysznym warzywnym koktajlu-milo było i tak sobie pomyślałam że niedługo już tego nie będzie ale ja za to z wozeczkiem po promenadzie będę śmigać w pełni lata.
Lilik, pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]