Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Hejka
Witamy się w 39tc (38+0)
Ten czas tak szybko leci że szok
Dziewczyny czytam ciągle o tych waszych KTG a ja nie miałam jeszcze żadnego KTG i nie wiem czy to dobrze, we wtorek mam gina to muszę go zapytać czy ja nie powinnam też mieć jakiegoś KTG. Pamiętam że z córką miałam jedno KTG wysoko w ciąży ale dokładnie kiedy to nie pamiętam
U nas objawów porodu zero także czekamy
Miłego słonecznego dzionka życzę
Na pewno rozpoznasz.ze.to ten moment..bolesnych i regularnych skurczy raczej nie da sie pomylić z bólem miesiączkowym;-)
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Cześć
u nas noce trochę lepsze choć wkurzają mnie wędrówki do toalety po 3-4 razy w nocy. Ostatnio zaczęłam podkładać poza kojcem jeszcze poduszkę między nogi i dużo lepiej mi się śpi, choć nadal tylko na prawym boku. W dzień mogę bez problemu leżeć na lewym boku a w nocy nawet jak wstaję i muszę się na chwilę przekręcić na lewy bok to mam łzy w oczach z bólu.
Gbs będę miała dopiero w czwartek pobierany, mam nadzieję że po wizycie będzie ok i bez strachu doczekamy do terminuja nadal piorę ubranka małej, mam wrażenie że ubranek nie ubywa a jeszcze trzeba to wyprasować. Staram się nie przemęczać więc idzie mi to wolno ale idzie choć prasuję na razie tylko te 56 a 62 zostawiam na przyspieszenie porodu bliżej terminu. Wczoraj przygotowałam skarpetki a raczej skarpetunie i powiedziałam mężowi że rozwieszanie ich będzie jego zadaniem, niech kombinuje jak takie mikro rzeczy suszyć
u nas zawsze są przepychanki o to kto rozwiesza i składa skarpetkowe pranie a tu jeszcze dojdą takie maleńkie stópki
Lilik, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Ja Gbs mialam pobierany do jednej probki.
Od rana szaleje w kuchni bo mam mala imprezke dzisiaj. W poniedzialek moj nick bedzie juz nieaktualny
Trzymam za Was kciuki!pasia27, Carolq, tola2014, Marietta, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
marzenka06 wrote:Hej dziewczyny, siedzę i czekam na ktg. Przede mną są dwie osoby. Ile trwa ktg?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZależy od Maluszka czy ucieka czy nie , czy śpi czy nie , czy sa jakieś skurcze , albo spadki tętna od jakis 25 min minimalnie do nawet godziny jak cos tam sie dzieje albo słabo sie pisze
Hiacyntaczekamy na Maluszka Twojego
Agnieszka0812, Lilik lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, zaglądam
Na forum na chwilkę, żeby sprawdzić, czy jest komu gratulować
My dziś najprawdopodobniej będziemy w domku.
Zbadali Córeczce CRP i jest niskieJeszcze kontrola jednego uszka, ktore mam
Nadzieje sie odetkało bo jesli nie, czeka nas wizyta u specjalisty.
Powodzenia!
Liley, josephinka84, Marietta, patkaaxx90, Patrycja24, Carolq, Iwa81, xpatiiix3, Lilik, Agnieszka0812, i.am.chappie, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś miala z was te co już rodzily lyzeczkowanie w czasie pologu?
W szyjce macicy zostala mi blona plodowa,2 dni.pod rzad mialam podana oxy,i jutro kontrola czy sie wchlonelo czy zostaloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 14:55
aaaguchaaa, josephinka84 lubią tę wiadomość
-
Poli9106 wrote:Czy któraś miala z was te co już rodzily lyzeczkowanie w czasie pologu?
W szyjce macicy zostala mi blona plodowa,2 dni.pod rzad mialam podana oxy,i jutro kontrola czy sie wchlonelo czy zostalo
Takze jesli musisz miec to ze znieczuleniem. Ale przynajmniej Malo potem krwawilam bo mnie porządnie wyczyscili