Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaaguchaaa wrote:Nacia a Ciebie co boli?
Kluje mnie strasznie w podbrzuchu.. na poczatku myslalam ze to w pachwinach ale okazalo sie ze pachwiny sa troche nizej i ze to cos od brzucha. Tylko ok. Niech boli. Tylko ze ja ruszac sie nie moge. Doslownie. Tak mnie boli ze noga kroku nie moge zrobic;(
-
Nacia wrote:Kluje mnie strasznie w podbrzuchu.. na poczatku myslalam ze to w pachwinach ale okazalo sie ze pachwiny sa troche nizej i ze to cos od brzucha. Tylko ok. Niech boli. Tylko ze ja ruszac sie nie moge. Doslownie. Tak mnie boli ze noga kroku nie moge zrobic
;(
A z nerkami u Ciebie wszystko w porządku? Współczuję!! Tej bezradności -
domi05 wrote:Pati, Ale zaraz po porodzie wyglądał zupełnie inaczej, miał dużo bardziej pomarszczona twarz - widziałam tylko twarz bo był już cały zawiniety i.miał czapeczke jak mi Go.pokazali, obstawiali ze ma mniej niż 2kg i szybko chcieli Go.ogrzac
Może po CC dzieci szybciej dochodzą do siebie? Mąż robił zdjęcia z godzinę po porodzie -
Dziewczyny jeszcze co prawda małego nie widziałam, ale po zdjęciach widzę że mają tu w szpitalu nienajgorsze te ubranka. A rozek-pieluszke chyba dostał nową bo jest taka nie sprana, a mąż mówił że widział że rodzice wszyscy wychodzący z dziećmi dostawali je i mieli ze sobą. Każde dziecko ma identyczną.
I jak w południe mąż zaniosl im 5 pampersow tak nikt po więcej nie przyszedł więc też chyba zakładają mu szpitalne... zastanawiam się czy się zapytać... bo chodzić nie mogę, Ale chyba bez pieluszki mi Go tam nie trzymają...
Położne które tu były powiedziały żeby im tam tylko 5 zanieść oni jak braknie to przyjdą no ale żeby na tak długo starczyly? W sumie przy zmianie co 3 godziny to tak w nocy powinni przyjść