Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów mam bóle miesiączkowe, co najlepsze nospa mi nie pomaga :/ ... Jestem
    Wykończona na prawdę tyle godzin w nocy sie męczyłam i teraz to samo :( a szyjka
    Zamknięta ale sie skraca no kurde niech sie pospieszy :( nie mam na nic siły wiec przykładam sie z łóżka na kanapę itd.
    Doktorek mówił ze tak powinno byc mam taka nadzieje ze przynajmniej chodz troche mnie to przybliża do celu :( ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś jak dla mnie oba sa fajne ale chyba Martynka mniej spotykane . Fajnie ze juz masz tak bliziutko :)
    Nacia jejku dawaj znac co i jak ... Czekamy na info

tola2014, i.am.chappie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia wrote:
    Wizyta u mojego gin skonczyla sie tym ze jade do szpitala.. bole w pachwinach ktore mam od soboty niestety tak sie nasilily ze nie moge chodzic ani siedziec :/
    No i wynik gbs dodatni :(

Ciekawa jestem co powiedza mi w szpitalu.. jade.
    trzymamy kciuki

i.am.chappie lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Ja mam wizyte następną 12.05 (a termin na 17.05) i po badaniu szyjki moja prowadząca skomentowała "do czerwca na spokojnie" także czekam na 41 tydzien bo wczesniej pewnie nie ma szans :p Szyjka długa, zamknięta i skręcona, w ogole jakis mutant
    Hahaha
    No takie tez są potrzebne ;-) ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Znów mam bóle miesiączkowe, co najlepsze nospa mi nie pomaga :/ ... Jestem
    Wykończona na prawdę tyle godzin w nocy sie męczyłam i teraz to samo :( a szyjka
    Zamknięta ale sie skraca no kurde niech sie pospieszy :( nie mam na nic siły wiec przykładam sie z łóżka na kanapę itd.
    Doktorek mówił ze tak powinno byc mam taka nadzieje ze przynajmniej chodz troche mnie to przybliża do celu :( ....
    Nie bierz juz nospy ;-)
    Pilke masz? Poskacz troche kilka.razy dziennie w rozkroku na niej albo na łóżku ..

Carolq lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez Martynka :-)
    Sugerowalam sie znaczeniem imion i to mi pasuje :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam ze jak boli to trzeba wsiąść :/ hymmm myślisz ze to chamuje troszkę ? Mam piłkę wiec moge skakać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 17:37

• domi05 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :-)
    Dziś (38t5d) o 11.10 przez CC urodził się Dominik z wagą 2450g i 51cm

Dziś, bo wczoraj o 10 miałam nadzieję że coś powoli rusza i chciałam próbować naturalnie,ale niestety mimio 10 dawek oksytocyny nic nie ruszyło i postanowiliśmy już dłużej nie czekać, po rozmowie z ordynatorem dzis przed 11 zadzialo się to tak szybko że ledwo mąż zdążył dojechać zanim z małym z sali wyjeżdżali, od razu przygotowanie, kroplowki, i cięcie

tola2014, bimba, Carolq, josephinka84, hiacynta99., monilia84, Iwa81, Patrycja24, SShape, Negra, pasia27, Lilik, Marietta, Cigaretta, i.am.chappie, Evil89, migussia, Madziuśka lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05 wrote:
    Hej Dziewczyny :-)
    Dziś (38t5d) o 11.10 przez CC urodził się Dominik z wagą 2450g i 51cm

Dziś, bo wczoraj o 10 miałam nadzieję że coś powoli rusza i chciałam próbować naturalnie,ale niestety mimio 10 dawek oksytocyny nic nie ruszyło i postanowiliśmy już dłużej nie czekać, po rozmowie z ordynatorem dzis przed 11 zadzialo się to tak szybko że ledwo mąż zdążył dojechać zanim z małym z sali wyjeżdżali, od razu przygotowanie, kroplowki, i cięcie

Gratulacje. Jak się czujesz? Boli bardzo? Wstałas juz z łóżka ? Fajnie, że już masz przy sobie maluszka.

domi05 lubi tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi gratulacje ☺

domi05 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iiii gratulacje ;).

A w ogóle nowe mamy, gdzie sa fotki dzieciaczków?

domi05, Iwa81 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domu supcioz gratsy. Oj dziewczyny- w naturze odżywkę i szampon z kalosa (odzywka akurat sie konczy a szampon no tak ba ok 3tyg a wtedy to juz na bank nie podjade kupic) mnapaflam makijazowke rosmanowa i w (jak mówi moja siostra ) super-spermie (superpharm) farby do wlosowmno i tak prawie 160zl... Eh... No i krem dla Mlodej (zeby nie bylo żem egoistka) do buźki z hippa

domi05 lubi tę wiadomość

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi Gratulacje Kochana ściskam Was obydwoje :) trzymajcie sie cieplutko , oczywiście czekamy na fote Małego , i życzę Ci szybkiego powrotu do formy .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:16

domi05 lubi tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze, na dziś wstawię, Ale jutro z rana chce usunąć, więc proszę Was o nie cytowanie :-) cały tatuś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 04:42

Asmee, Carolq, tola2014, hiacynta99., maimama, Guem, agatia, fistaszek88, Iwa81, Kłosia, NatiB, Nacia, xpatiiix3, Patrycja24, SShape, Cigaretta, Negra, pasia27, Lilik, Baronowa_83, Marietta, i.am.chappie, Evil89, migussia lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie. Szyjka dalej się skraca i czop odchodzi. Lekarka dziwiła się, że skoro miałam skurcze w szpitalu na KTG, to nie zbadali mi szyjki przed wypisem.. W każdym razie dostałam skierowanie na kolejne ktg w szpitalu na jutro i zobaczymy co dalej.

Carolq, maimama, pasia27, Lilik lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domi05, gratuluję <3 Śliczne maleństwo <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:25

domi05 lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    Gratulacje. Jak się czujesz? Boli bardzo? Wstałas juz z łóżka ? Fajnie, że już masz przy sobie maluszka.
    Jeszczcze nie wstałam ale od godziny zupełnie nie mam nic przeciwbolowego, bo podpieli najpierw antybiotyk a teraz glukoze i jak to zleci dopiero dają przeciwbólowe. Jak leżę bez ruchu to w zasadzie nie boli albo słabo, jedynie jak się ruszam z boku na bok, albo poprawiam i trochę spinam to ciągnie trochę i szarpie, ale myślałam że będzie dużo gorzej. Bolało tylko po środku na obkurczanie macicy, oj bardzo bolało, trochę się zwijalam, Ale to był przerywany ból ok. Pół godziny,więc do zniesienia :-)
    Zobaczymy jak będzie do jutra
    Po jakim czasie się wstaje z łóżka? I to się liczy od rozpoczęcia czy od szycia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:27

tb732n0a0czusv9c.png
  • Rudzina Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi prześliczyny! Jeszcze raz ściskam i gratuluję! ;)

domi05 lubi tę wiadomość

Rudzina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domcia Śliczny Maluch :) jak super ze masz juz przy sobie swojego Skarba :)
    Wiem ze teraz jest cieżko bo ani wstać ani nic ale juz za chwilkę bedziesz go miała przy sobie :) bedzie dobrze i czekamy na relacje z początków macierzyństwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:30

‹‹ 1619 1620 1621 1622 1623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ