Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZnów mam bóle miesiączkowe, co najlepsze nospa mi nie pomaga
... Jestem
Wykończona na prawdę tyle godzin w nocy sie męczyłam i teraz to samoa szyjka
Zamknięta ale sie skraca no kurde niech sie pospieszynie mam na nic siły wiec przykładam sie z łóżka na kanapę itd.
Doktorek mówił ze tak powinno byc mam taka nadzieje ze przynajmniej chodz troche mnie to przybliża do celu....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nacia wrote:Wizyta u mojego gin skonczyla sie tym ze jade do szpitala.. bole w pachwinach ktore mam od soboty niestety tak sie nasilily ze nie moge chodzic ani siedziec
No i wynik gbs dodatni
Ciekawa jestem co powiedza mi w szpitalu.. jade.i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
NatiB wrote:Ja mam wizyte następną 12.05 (a termin na 17.05) i po badaniu szyjki moja prowadząca skomentowała "do czerwca na spokojnie" także czekam na 41 tydzien bo wczesniej pewnie nie ma szans :p Szyjka długa, zamknięta i skręcona, w ogole jakis mutant
No takie tez są potrzebne -
Carolq wrote:Znów mam bóle miesiączkowe, co najlepsze nospa mi nie pomaga
... Jestem
Wykończona na prawdę tyle godzin w nocy sie męczyłam i teraz to samoa szyjka
Zamknięta ale sie skraca no kurde niech sie pospieszynie mam na nic siły wiec przykładam sie z łóżka na kanapę itd.
Doktorek mówił ze tak powinno byc mam taka nadzieje ze przynajmniej chodz troche mnie to przybliża do celu....
Pilke masz? Poskacz troche kilka.razy dziennie w rozkroku na niej albo na łóżku ..Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Dziś (38t5d) o 11.10 przez CC urodził się Dominik z wagą 2450g i 51cm
Dziś, bo wczoraj o 10 miałam nadzieję że coś powoli rusza i chciałam próbować naturalnie,ale niestety mimio 10 dawek oksytocyny nic nie ruszyło i postanowiliśmy już dłużej nie czekać, po rozmowie z ordynatorem dzis przed 11 zadzialo się to tak szybko że ledwo mąż zdążył dojechać zanim z małym z sali wyjeżdżali, od razu przygotowanie, kroplowki, i cięcietola2014, bimba, Carolq, josephinka84, hiacynta99., monilia84, Iwa81, Patrycja24, SShape, Negra, pasia27, Lilik, Marietta, Cigaretta, i.am.chappie, Evil89, migussia, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydomi05 wrote:Hej Dziewczyny
Dziś (38t5d) o 11.10 przez CC urodził się Dominik z wagą 2450g i 51cm
Dziś, bo wczoraj o 10 miałam nadzieję że coś powoli rusza i chciałam próbować naturalnie,ale niestety mimio 10 dawek oksytocyny nic nie ruszyło i postanowiliśmy już dłużej nie czekać, po rozmowie z ordynatorem dzis przed 11 zadzialo się to tak szybko że ledwo mąż zdążył dojechać zanim z małym z sali wyjeżdżali, od razu przygotowanie, kroplowki, i cięcie
Gratulacje. Jak się czujesz? Boli bardzo? Wstałas juz z łóżka ? Fajnie, że już masz przy sobie maluszka.domi05 lubi tę wiadomość
-
Iiii gratulacje
.
A w ogóle nowe mamy, gdzie sa fotki dzieciaczków?domi05, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Domu supcioz gratsy. Oj dziewczyny- w naturze odżywkę i szampon z kalosa (odzywka akurat sie konczy a szampon no tak ba ok 3tyg a wtedy to juz na bank nie podjade kupic) mnapaflam makijazowke rosmanowa i w (jak mówi moja siostra ) super-spermie (superpharm) farby do wlosowmno i tak prawie 160zl... Eh... No i krem dla Mlodej (zeby nie bylo żem egoistka) do buźki z hippa
domi05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobrze, na dziś wstawię, Ale jutro z rana chce usunąć, więc proszę Was o nie cytowanie
cały tatuś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 04:42
Asmee, Carolq, tola2014, hiacynta99., maimama, Guem, agatia, fistaszek88, Iwa81, Kłosia, NatiB, Nacia, xpatiiix3, Patrycja24, SShape, Cigaretta, Negra, pasia27, Lilik, Baronowa_83, Marietta, i.am.chappie, Evil89, migussia lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. Szyjka dalej się skraca i czop odchodzi. Lekarka dziwiła się, że skoro miałam skurcze w szpitalu na KTG, to nie zbadali mi szyjki przed wypisem.. W każdym razie dostałam skierowanie na kolejne ktg w szpitalu na jutro i zobaczymy co dalej.
Carolq, maimama, pasia27, Lilik lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Gratulacje. Jak się czujesz? Boli bardzo? Wstałas juz z łóżka ? Fajnie, że już masz przy sobie maluszka.
Zobaczymy jak będzie do jutra
Po jakim czasie się wstaje z łóżka? I to się liczy od rozpoczęcia czy od szycia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:27
-
nick nieaktualnyDomcia Śliczny Maluch
jak super ze masz juz przy sobie swojego Skarba
Wiem ze teraz jest cieżko bo ani wstać ani nic ale juz za chwilkę bedziesz go miała przy sobiebedzie dobrze i czekamy na relacje z początków macierzyństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 18:30