Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wizyte następną 12.05 (a termin na 17.05) i po badaniu szyjki moja prowadząca skomentowała "do czerwca na spokojnie" także czekam na 41 tydzien bo wczesniej pewnie nie ma szans :p Szyjka długa, zamknięta i skręcona, w ogole jakis mutant
pasia27, Lilik lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Ja mam wizyte następną 12.05 (a termin na 17.05) i po badaniu szyjki moja prowadząca skomentowała "do czerwca na spokojnie" także czekam na 41 tydzien bo wczesniej pewnie nie ma szans :p Szyjka długa, zamknięta i skręcona, w ogole jakis mutant
w końcu wszystkie sie doczekamypasia27 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:w końcu wszystkie sie doczekamy
A niech sobie tam rośnie w spokoju, im dłużej posiedzi tym lepiej dla niego. No chyba, że do 42tc, to troche bedzie przesada.
Jaki stopień łożyska macie juz?Bartuś❤️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Hello !
Ja dzisiaj jade do ginka po odbiór wyników gbs właśnie i po recepte na infekcje. A następna wizyta już w szpitalu 2.05 bo gin ma dyżur i chce mi zrobić ktg itp.
Ja chyba tez mam jakąś infekcje bo na bieliźnie jakiś taki żółty śluz jest. Chyba , że tak ma być. -
nick nieaktualny
-
Ja mam żółty od 2 miesiecy jesli dobrze pamiętam, ginekolog stwierdziła że nie ma ani infekcji bakteryjnej ani grzybiczej, gbs też ujemny także nie wiem, widocznie tak jest naturalnie...Bartuś❤️
marzenka06 wrote:Ja mam lekką wydzielinę od kilku dni. Pytanie, czy to nie jest objaw skracającej się szyjki?
Carolq lubi tę wiadomość
-
Hejo dzis puscilam kasy.. Dobrze ze mam swoje konto bo malz zawalu by dostał.gbsik odebrany ujemny no i na weekendzie spakuje torbe i pranie malej bo w końcu zlozylam prace w dziekanacie wiec mogę ruszyć z przygotowaniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 16:59
Carolq, pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaguchaaa wrote:Hejo dzis puscilam kasy.. Dobrze ze mam swoje konto bo malz zawalu by dostał.gbsik odebrany ujemny no i na weekendzie spakuje torbe i pranie malej bo w końcu zlozylam prace w dziekanacie wiec mogę ruszyć z przygotowaniami
podziwiam bo mi kompletnie nic sie nie chce robic
teraz na spokojnie sie przygotujesz do porodu
-
Aaaguchaaa szalejesz z zakupkami jeszcze.
Jutro będzie u mnie 2 tyg. do porodu...kurcze już nie mogę się doczekać.Imie nadal nie wybrane waham się cały czas Ola czy Martyna.Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]