Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
maimama wrote:Wybaczcie ten depresyjny ton moich wpisów, ale po prostu się boję i musiałam się wygadac.
Domi Negra jak tam? Coś ominelam czy nie było jeszcze żadnych wieści? -
Iwa81 wrote:Nic dziewczyny nie pisały, przynajmniej nie widziałam.
No i mój mąż po diagnozie - gips na 14 dni, świetnie po prostu - jeśli Maja będzie chciała wyjść wcześniej to tatuś ją przywita z gipsem - coś słabo to widzęIwa81 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Chyba od obwodu.glowki
Jak ona juz wyjdzie to.reszta.sama.wyskoczy
no właśnie tez tak zawsze myślałam, ale położna zmieniła moje myślenie, a tu chodzi o barki, bo głowa przejdzie a barki utkną, porównuje się obwód główki do obwodu brzuszka i wtedy można ocenić czy będzie dziecko szerokie w barkach, ja sobie sprawdziłam i jak na razie Maja nie zapowiada się na barczystą -
nick nieaktualnyHej dziewczyny , noc koszmarna , od 24 do 6 bol brzucha i jakieś spięcia brzucha , rzadnych skurczy nie mogłam wyłapać ale po nospie nawet nie przeszło . Dzis rano i tak miałam jechac na ktg , na ktg rzadnych skurczy a szyjka mnie boli nadal
teraz czekam bo dzis na szczęście przyjmuje mój lekarz w poradni a ma mnie wsiąść na kontrole , wiec sprawdzi i pobierze gbs .
Mam szczera nadzieje ze szyjka jest rozwarta i czekamy na poródwiec trzymajcie kciuki za takie info
Iwa81, i.am.chappie, maimama, Lilik, pasia27, Nacia, hiacynta99., Marietta lubią tę wiadomość
-
A Pasia zapomniałam Ci napisać że wczoraj po twoim menu obiadowym tj pisałam , nabrałam ochotę na kapuśniak, ugotowałam taki lajtowy, zjadłam ze smakiem a potem myślałam że mnie rozsadzi
rzadko mnie wzdyma po kapuście, ale wczoraj było chyba apogeum.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ja po wizycie (ponad 30 minut, rekord nfz-towy), dostałam skierowanie od gina do cc, więc zaraz mykam do szpitala im pokazać i się na termin umówić
Lekarz twierdzi, że spokojnie do terminu pochodzę, bo wszystko pozamykane, więc się już nie stresuję
Tylko więcej pić, bo trochę się basen zmniejszył synkowia waga na dzisiaj (36t 5d) 2460g, więc chyba wszedł w mamusi geny
Ale się kurde cieszę!!!maimama, Lilik, Carolq, pasia27, Iwa81, Marietta lubią tę wiadomość
-
Cześć majówki! Ja nadal w dwupaku... W nocy lekarka wyjęła mi cewnik, bo utknął na granicy szyjki i pochwy i podrażniał szyjkę. Okazało się, że rozwarcie już na 3,5 cm. Do 3 nad ranem skurcze jeden za drugim, długie i bolesne, więc poszłam wziąć gorący prysznic, który zadziałał rozluźniająco i zasnęłam. Dziś rano skurcze rzadsze, ale równie bolesne. Rozwarcie się nie zmieniło, więc dalej mam czekać aż urośnie do 4-5 cm i wtedy dostanę oxy (chyba, że tak się rozkręcę, że nie będzie potrzeby). Także wszystko mnie boli i nadal czekam...
-
nick nieaktualny
-
Iwa81 wrote:A Pasia zapomniałam Ci napisać że wczoraj po twoim menu obiadowym tj pisałam , nabrałam ochotę na kapuśniak, ugotowałam taki lajtowy, zjadłam ze smakiem a potem myślałam że mnie rozsadzi
rzadko mnie wzdyma po kapuście, ale wczoraj było chyba apogeum.
Ja sobie zostawialm pól kapustki na kapuśniak na jutro na.goloneczce
Smaka mam dzis na kfc przy wtprkowej promocjitrzeba korzystać bo nie wiadomo kiedy znów.takie ostre mięsko zjem
Iwa81, beatas lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Ogladalyscie słodki ciężar? Wy już pewnie spakowane do szpitala. Ja będę to robić dziś i w zasadzie mam wszystko o czym mówili w ddtvn.
nawet wishbeara można wziąć. A propo żyrafy sopfie. Jakie ona ma funkcję i czemu jest tak popularna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie kolejna wizyta 6 ale lekarz twierdzi ze nie dotrwam.
tola2014, pasia27, Lilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny