Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzyjka zamknięta ale miękka i sie skraca takze wszystko na dobrej drodze .
A raczej do piątku nie urodzęlipka no ale co zycie
nic sie na to nie poradzi niestety starać sie bedziemy by cos przyspieszyć ale co to da nie wiadomo , miejmy nadzieje ze juz niedługo bedzie to trwało
pasia27 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:O to zachcianka zakonczyla sie awaria hihi
Ja sobie zostawialm pól kapustki na kapuśniak na jutro na.goloneczce
Smaka mam dzis na kfc przy wtprkowej promocjitrzeba korzystać bo nie wiadomo kiedy znów.takie ostre mięsko zjem
ja dzisiaj delikatnie, placki z cukiniipasia27 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Ogladalyscie słodki ciężar? Wy już pewnie spakowane do szpitala. Ja będę to robić dziś i w zasadzie mam wszystko o czym mówili w ddtvn.
nawet wishbeara można wziąć. A propo żyrafy sopfie. Jakie ona ma funkcję i czemu jest tak popularna?
ale ile ona tam rzeczy miała na tym stole, 3 walizek by nie starczyłopasia27, tola2014 lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, miałam wczoraj ostatnia wizytę i normalnie doła załapałam. Szyjka 1,5 cm ,dziecko 3900-4kg!,jestem przerażona. Narazie nic porodu nie zapowiada, jak nic się nie będzie działo to w terminie mam się zgłosić na oddział, tylko moje dziecię rośnie w zastraszającym tempie i nie wiem do ilu dobije w te 12 dni... Już przestaje wierzyć że coś ruszy wcześniej i zaczynam się mocno bać
Nie przejmuj się tymi pomiarami!! Znajoma tez miała miec córkę 3900 a urodziła sie z waga 2900a wiec luzik ja tez nie ufam usg!
maimama, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Witam sie w 37tc ciaza donoszona
takze mozna rodzic, chociaz licze wedlug terminu z usg 17ml maja jak 13 maja z om to juz pare dni temu mialam 37 tc :p wczoraj mialam lekkie bole miesiaczkowe dzis z rana seksik byl :p wizyte mam 4 maja i chcialabym zeby cos tam sie ruszylo
hiacynta99., Iwa81, Carolq, Marietta, Lilik lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:Witam sie w 37tc ciaza donoszona
takze mozna rodzic, chociaz licze wedlug terminu z usg 17ml maja jak 13 maja z om to juz pare dni temu mialam 37 tc :p wczoraj mialam lekkie bole miesiaczkowe dzis z rana seksik byl :p wizyte mam 4 maja i chcialabym zeby cos tam sie ruszylo
Gratuluje teraz juz można spokojnie czekaćwizytujemy razem
o ile dotrwamy
malvva lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:to tak jak ja tez 06.05
o której godzinie masz ?
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:ale ile ona tam rzeczy miała na tym stole, 3 walizek by nie starczyło
-
Meldujemy sie po wizycie
Szyjka zakmnieta skrócona, ilość wód prawidłowa czyli jak narazie porodu nie widac także dalej czekamy
W piątek mam ktg a kolejna wizyte 5.05 zobaczymy jak sytuacja sie rozkreciIwa81, Carolq lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
patkaaxx90 wrote:Ja mam wizytę 02.05. i myślę że spokojnie dotrwam.. coś czuje po kościach że będę chodzić z brzuszkiem ładnie do terminu..
a to nie jest dzien wolny ? u mnie lekarz normalnie przyjmuje w poniedzialki i wtorki ale ze wzgledu na majowke ide w srode -
Moj lekarz ma wtedy dyżur w szpitalu i to dlatego taka data..
Już nie kazuje mi przychodzić prywatnie tylko co tydzień do szpitala na jej dyżurWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 14:24
pasia27 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka