Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99. wrote:Jak bym rodziła to wolała bym żeby czynnie asystował przy po rodzie!!
A nie biernie na korytarzu i trzeźwiał przy okazji
Śmiać mi sie chciało ale na spokojnie powiedziałam ze postaram sie nie urodzić..przyszedl.rzeczywiscie po 1hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Tesciowa.jako chlop czy jako przyzwoitka?
haha
ale wypić lubi. Pamiętam jak przyjeżdżałam do niej z moim to zawsze pilyśmy drinki. Do dzisiaj jak widze metaxe to robi mi się niedobrze. Nie moje smaki... i smieje sie ze chciała mnie przegonić tymi drinami ;p
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Co to znaczy przy wynikach na paciorkowca ze czynnik jest niski? No albo dodatni albo ujemny. Ale niski? Boze oszaleje jak sie okaze ze Szymus zarazil sie tym gownem ode mnie i 7 dni kolejnych spedzonych w szpitalu na antybiotyku. Ehhh
cholerna sobota - jeden lekarz na caly oddzial i wiecznie go nie ma.
-
Nacia wrote:Dokladnie tak jak napisala Pasia
Tylko dzisiaj w nocy juz odciagalam nie 7-5-3 tylko 7-3 i na roznych obrotach zeby bylo zroznicowane ssanie bo wtedy wiecej pokarmu wyplywa
Ja ściągałam 753, potem 532 mleka do tej pory mam full młoda ostatnio jadła po 100 z butli teraz nie wiem bo wtedy do szkoły chodziłam a tak sam cycek nie dojada jednego cyca także bufet pełna para wręcz znowu się dorobiłam nawałuLivia
Nela
Marcel
-
Nacia wrote:Co to znaczy przy wynikach na paciorkowca ze czynnik jest niski? No albo dodatni albo ujemny. Ale niski? Boze oszaleje jak sie okaze ze Szymus zarazil sie tym gownem ode mnie i 7 dni kolejnych spedzonych w szpitalu na antybiotyku. Ehhh
cholerna sobota - jeden lekarz na caly oddzial i wiecznie go nie ma.
Wyczytałam takie coś:
Ujemny wynik testu lub bardzo niskie stężenie przeciwciał ASO oznacza, że pacjent prawdopodobnie nie przechodził w ostatnim okresie zakażenia paciorkowcem z grupy A zwłaszcza, gdy wyniki w obu pobranych próbkach są ujemne lub ilość przeciwciał ASO jest minimalna.
Nacia lubi tę wiadomość
-
Szymon w pelni zdrowy!
wszystkie badania powychodzily dobrze i zostawiaja go dzisiaj tylko pod kontrola a jutro mi go juz dadza
w koncu
Teraz tak bym juz chciala go miec przy sobie a jak juz go bede miala to dopiero sie zacznie przewijanie karmienie i ja w tym wszystkimciekawe czy ktos mi pokaze co i jak
Iwa81, pasia27, Lilik, Baronowa_83, josephinka84, Liley, hiacynta99., Marietta, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Nacia wrote:Szymon w pelni zdrowy!
wszystkie badania powychodzily dobrze i zostawiaja go dzisiaj tylko pod kontrola a jutro mi go juz dadza
w koncu
Teraz tak bym juz chciala go miec przy sobie a jak juz go bede miala to dopiero sie zacznie przewijanie karmienie i ja w tym wszystkimciekawe czy ktos mi pokaze co i jak
Nacia lubi tę wiadomość
-
Ja po grilku, pogoda wspaniała. Nazarlam się jak zwierze teraz mi niedobrze. Mąż dostał dziś dyspense na picie (niech ma chłop może to ostatni raz w najbliższym czasie).Jesteśmy u jego rodziców-spie u góry u babci a jego wywaliłem na dół -niech mamusia się z nim meczy hehe.Nie chce się upic wydychanym przez niego oparami.
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No i mamy maj
.
josephinka84, Lilik, Aniu_leczka, monilia84, tola2014, pasia27, i.am.chappie, NatiB, xpatiiix3, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Od dziś mamy majowe dzieciaczki hehe.Obudzilo mnie piękne słoneczko i śpiew ptaków -wspaniały dzień. Zasnąć było ciężko bo teście napalil w piecu bo mąż ma siostrę która ma synka 9 miesięcy i ona sfochowana bo wczoraj jak przyszła z nim po południu że spaceru to mały kurteczka pobrudzil no i musiała wyprac żeby miał na dzisiaj,a ja się meczylam w tym goracu[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Od dziś mamy majowe dzieciaczki hehe.Obudzilo mnie piękne słoneczko i śpiew ptaków -wspaniały dzień. Zasnąć było ciężko bo teście napalil w piecu bo mąż ma siostrę która ma synka 9 miesięcy i ona sfochowana bo wczoraj jak przyszła z nim po południu że spaceru to mały kurteczka pobrudzil no i musiała wyprac żeby miał na dzisiaj,a ja się meczylam w tym goracu
Okno trzeba bylo.otworzyc :p uciekloby troche ciepla. U mnie pochmurnie az sie wstawac nie chce -
nick nieaktualny